Přejít na obsah

fana-jani

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Město
    Dubějovice
  • Stát
    Česká republika

fana-jani's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Tak jsem si včera udělal ,,malý \"výlet do Německa Po tom,co odešlo turbo na naší 406,jsme se s mamkou dohodli,že si pořídíme něco většího a novějšího.Po kratší poradě usoudili,že vzhledem k našemu počtu by to mělo být nějaké mpv..Výběr byl mezi C8,P807,Fordem galaxi a S.maxem.Po dalších rodinných poradách a prohlížení inzerce,padla volba na S maxe,jelikož se námnejvíc líbil.Mě osobně se líbilgalaxi,ale to byla trošku jiná cenová,vzhledem k našim fin.možnostem..Ale abych to zkrátil,po špatné zkušenosti s našimi bazary jsem si na netu našel vůz,terý se mi líbil,dohodl se s dovozcem a v pátek v noci jsme vyrazili směr Kolín nad Rýnem.Po 6 hodinách jízdy jsme byli na místě.Než dorazil prodejce,,tak jsme si auto obešli a k mému překvapení auto vypadalo lépe,než na fotkách.V 10.30 dorazil prodejce a přinesl klíče.Auto jsme prolezli skrz naskrz a šli project.Výsledek-po 7 hodinách jízdy jsem si přivezl domu nádherného Forda S.max,černá metalíza,výbava titanium.Motor 2.0tdci,140 koní,takže peugeot.R.V 11,2009.Najeto 163 000km. Teď už ho jen přihlásit a můžem jezdit.
  2. to já právě vím,že se to týká vozidel od 7,5 t,jenže na netu píšou,že se to týka i nákladních vozidel s přívěsem.Jen nevím,jestli náhodou autíčkáře neberou,jako nákladní vozidlo.U nás je zákaz od 3,5t od 7 do 13h na dálnice a silnice 1 tř.
  3. Zdravím.Nevíte někdo,jak je to s dovozem auta,konkrétně se zákazem jízdy po našich a německých dálnicích o víkendu ted o prázdninách?Jde mi o to jestli můžu s přívěsem dovéz auto.
  4. fana-jani

    Kolik a jak velké dětí máte?

    Filip 7 let Kristýnka 4 roky ¨Fanoušek 28 dní
  5. fana-jani

    Pozná někdo z čeho to je ?

    tipnul bych si to na VW Tiguan,zrovna tuhle jsem na tu koncovku koukal.
  6. Já měl podobný problém,ale u mne byla pro změnu vadná jednotka BSM-poj.skřín v motoru.Do větráku nešel vůbec proud. Zkus voltmetrem změřit,testli máš na silném fialovém drátu,co vede do regulátoru topení 12 V.Jestli ano,tak bude problém regulátoru-poměrně častá závada.Nebo uhlíky motoru.
  7. fana-jani

    nejde topení.

    Tak už je závada odstraněna,byla vadná jednotka bsm-pojistková skřín v motoru.Nejspíš relé k.o.Bohužel to nejde rozebrat,tak jsem sehnal jinou a topení šlape.;)
  8. fana-jani

    nejde topení.

    up
  9. fana-jani

    nejde topení.

    up.Je tady nějaký machr přes elektriku?
  10. fana-jani

    nejde topení.

    nikdo neví,kde se nachází relé pro napájení regulátoru větráku topení?Už jsem z toho hotovej.Nejde mi do konektoru před regulátorem vůbec proud.
  11. fana-jani

    nejde topení.

    právě,že řídící jednotka dává povel regulátoru,napájení je zvlášt.
  12. fana-jani

    nejde topení.

    digi
  13. Zdravím.Pohledání v historii,jsem nenašel žádnou pomoc,tak se ptám přímo. Nejde mi větrák topení,lépe řečeno,jde jen někdy.Větrák je o.k,regulátor také,spínačka též.Vše proměřeno.Prostě do regulátoru nejde proud.Nevíte někdo,jestli tam není ještě relé,které sepne po nastartování.A v kterých místech se nachází?Dík.
  14. fana-jani

    406 2.0 HDI 66kw-nejede

    na 99% podávací čerpadlo,stalo se mi to samé.
  15. tipnul bych si to na odcházející řemenici.Sundej řemen a zkus to nastartovat bez něj.
×
×
  • Vytvořit...