Přejít na obsah

Radim Radim

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

O uživateli Radim Radim

  • Datum narození 28.6.1986

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Kolín
  • Stát
    Česká republika

Radim Radim's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Mám konečně řešení !!! Kamarád se slitoval a rozebrali jsme dveře a měřily konektory a kabely a zjištěno, že jsem měl špatnou řídící jednotku ve dveřích spolujezdce. na Vrakáči koupena za 1000 kč a po výměně vše funguje. Hurááá !! Díky za ochotu.
  2. Ani spolujezdec nemohl stáhnout. vůbec nereagovalo nic.
  3. ahoj. Diky za reakci, uz zacinam byt zoufalý. okno ani zrcátko nejdou ani od ridice. Ovladač oken na dveřích spolujezdce nesvítí.
  4. Ahoj. Mám nyní stejný problém tak bych potřeboval poradit. Ale nedopsal jsi sem řešení, jestli se ti to podařilo a hlavně jak vyřešit. Nefunguje mi sklopení zrcátka spolujezdce a následně jsem zjistil že i stahování oken vpředu nejde, ale zrcátko u řidiče jde v pořádku. Zkoušel jsem pojistky, ale je v pořádku, tak fakt nevím jak dál. Díky
  5. Právě jsem ti prošel celé tvé téma, všechny stránky a chci jen napsat že vypadá fakt Nádherně. Přesně takovou péči si autí zaslouží a opravdu vypadá skvěle. Všechny změny jsou super. Moc pěkná.
  6. Dokonalý návod, ještě jednou moc děkuji. Jakmile vyměním, tak napíši shrnutí. Moc díky
  7. Díky všem za reakce. Čidlo už mám objednané, zítra by mělo přijít. Cena 1495 kč. Jen prosím prosím, nemá někdo zkušenost s vyndáním kastlíku (schránky) před spolujezdcem a té lišty nad ním. Rád bych toho tentokráte ulámal co nejméně tak jestli jste někdo už schránku vyndával poraďte trochu jak na to. Díky
  8. Díky za reakci. Jen se obávám, že tě trochu nechápu.Znamená to tedy že ty čidla tam jsou dvě? jedna u kolene řidiče a druhá před spolujezdcem?
  9. Díky, už stahuju a pokusím se tam někde najít, už jsem napsal na origo Peugeot ať mi ho objednají, tak snad ho najdu abych věděl kam ho namontovat.
  10. Ahoj. Našel jsem toto vlákno a mám obdobný problém a prosím o menší radu. Mám 407sw s občas mám problém s klimou, někdy se rozhodne že se vypne, cvakne kompresor (rozepne se) a přestane chladit. Po nějaké době (pokaždé jinak, třaba 1 hodinu) se zase zapne, sepne kompresor a klima běží. Jediná bycha v diagnostice píše "Snímač vlhkosti vzduchu - komponenta vadná". Objednám jí v origo dílech a vyměním, jen nemáme tušení kde v autě je. Jsou tu dva názory v předchozím rozhovoru - u řidiče dole vedle plynového pedálu a nebo před spolujezdcem v liště nad přihrádkou? Poradí mi někdo prosím kde ten snímač hledat??? Moc díky Pežoťáci
×
×
  • Vytvořit...