Přejít na obsah

Tomason

Uživatel
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

O uživateli Tomason

  • Datum narození 3.3.1989

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 607
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Karlovy Vary
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 341 zobrazení profilu

Tomason's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

4

Popularita

  1. Tomason

    Napájení

    Opravdu byl problém jen v baterii. Dávám novou Vartu silver 100. Díky za rady
  2. Tomason

    Napájení

    No správně řečeno agm technologie baterie,je to originál Peugeot pravděpodobně výroba Varta ale to nevím jistě. Dávali mi ji do auta přímo v Peugeotu v roce 2009. Takže už má nárok,jen jsem nečekal, že to bude tak náhlé. Jakou dáváte vy? Asi vezmu Vartu silver 85. Měla by stačit viďte?
  3. Zdravím, nemáte někdo nápad,co může být za problém toto? Přijedu do práce,zamknu. Po práci přijdu a auto úplně vybité. Úplně žádná reakce ani budíky na otočení klíčkem. Přes kabely nastartovano. Za 10 min vypnu motor a start ok. Přes noc baterie nabitá, ráno s ní do auta a otočím klíček a úplná tma. Možná ta baterka,je to rok 2009 gelová,ale do teď vždy ok, každý rok jí dobijim. Čekal bych že bude odcházet postupně, ale tady jako by náhle umřela. Jen jestli nebude problém někde v kabelech.
  4. Tomason

    Zadní elektrická roleta

    Stejná zkušenost,taky jsem se nedovolal a dlouho tu nebyl..taky bych rád věděl co s ním je něco jsem potřeboval
  5. Tomason

    Stěrače zatuhlé

    Dal jsem celý mechanismus i s motorkem rovnou jiný. Z bourane 2009, snadné řešení z Kadaně. Původní mechanismus jde hladce, nechám do sklepa kdyby něco. Stálo mě to 1500, kdyby někoho zajímalo..
  6. Tomason

    nezavírá se víko kufru

    Nene,tam jsou relativně v bezpečí. Je to z pohledu do kufru vlevo u ramene kufru. Odkryjes tapec a hned to uvidíš.
  7. Tomason

    Stěrače zatuhlé

    Ano je to moturek. Ten funguje ale převod z motorku do mechanizmu chrci. Dám jiný.
  8. Tomason

    nezavírá se víko kufru

    Tipují prelamane kabely pod tapecem, také mi zavíralo na vícekrát.
  9. Tomason

    Stěrače zatuhlé

    Zkusím to,snad to povolim. Motor stěračů jede jen se to vždycky kousne a nemá sílu to z tý pozice rozjet. Díky za první rady..
  10. Nazdar lidi, věděl by někdo poradit v čem můžu mít problém u stěračů? Už loňskou zimu mi občas zatuhli stěrače. Stačilo do nich drcnout a zase se rozjeli. Vždy jen na první pozici páčky, když setřou a pak je pauza na další stěr,ale už se znovu nerozjely. Pak vylezu z auta drcnu do nich a jedou zase dál. Teď už nestačí to rozhýbat, prostě se nerozjedou už. Setkal se s tím už někdo? Chci si opravit sám..
  11. Co jsem viděl tak svazek vede za lemováním opěradla zadních sedadel. Ale tam se nepoškodí. Tak pod tím plastem u ramene se kabely hýbou tam se zlomí. Ale může být problém i jinde jak se tu píše
  12. Tomason

    Otevírání kufru zlobí.

    Mě když toto dělal kufr tak jsem zjistil, že mám polámané vodiče pod tapecem u vzpěry.. kamarád to rozstřihl a znovu pospojoval nacvakavacima spojkama a od té doby krásně zavírá i otevírá
  13. Tomason

    2,7 HDI egr

    OK díky. Myslel jsem si. Právě že přes diagnostiku vidim že váha posílá údaje tak mi bylo divný že píše něco o špatné komunikaci. Právě jsem myslel že váha pouze posílá údaje a je na rj to vyhodnotit. Ale není tak chytrá aby si dala dvě a dvě dohromady a tak vidí chybu i u té váhy.
  14. Ahoj kluci. Věděl by někdo jestli při zaseknutym egru vylitne na dia kromě chyby egru i chyba váhy vzduchu? Nevím jestli měnit jen egr nebo i tu váhu, já myslím že váha ukazuje špatný hodnoty protože ten egr je zaseklej ale nevím jistě. Dá se předpokládat že chyba váhy zmizí po výměně egru teda? Já nevím snad poradíte ať nedávám novou zbytečně, čistit to nemá cenu
  15. Tomason

    regulace xenonů 607

    Mě třeba už oba moturky na naklápění odešli. Dobrej když s ním zatřeseš je tiše a špatnej uvnitř cinká jak něco prasklo. Ale to světla zůstaly po nastartování v poloze dole a už šli jen seřídit manuelné. Ten druhej než úplně odešel, tak tak v něm taky loupalo, nějak se hádal ale hýbal se no a pak praskl. Jinak mi to hlášku o chybě nehodilo..
×
×
  • Vytvořit...