Přejít na obsah

Kubrt

Uživatel
  • Počet příspěvků

    91
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Město
    Mladá Boleslav
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kubrt's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj, při pokusu o zapnutí vyhřívání zadního skla se ozve jen cvaknutí relátka pod přístrojovkou a kontrolka se nerozsvítí. Našel jsem velké žluté relé pod přístrojovkou ze kterého cvakání jde, ale nelze ho vytáhnout. Neví někdo označení toho relé, a jak ho demontovat a případně i cenu nového? Díky. P406 - 2,1TD
  2. Volnoběh jsem měl špatný taky jen zastudena. Už jsem to přetěsňoval 2x vždy po 10 000km. Nikde se mi nedaří sehnat O kroužky určené do nafty. Nemůžu ti zaručit že je to ono, ale příznaky jsem měl podobné jak píšeš.
  3. Špatný volnoběh a pocukování v tahu mi dělal Epic taky. Vše se vyřešilo přetěsněním solenoidových ventilků. Práce na 3 hodiny a těsnění za 30kč.
  4. Ještě malá rada. Kde nejlip vypáčit tu lampu? Páčím skoro do prasknutí a nechce povolit.
  5. ahoj, netušíte jak demontovat stropní panel s lampičkou? Dík
  6. Kubrt

    Jak se nastavuje ruční brzda?

    Ruční brzda se musí nastavovat na několikrát a to postupně nejdřív štělovacím kolečkem u paken a pak na spojovacím prvku lanek. Vždy o kousek oboje přitáhnout a několikrát zabrzdit.
  7. Kubrt

    Za tepla,trhá vynecháva motor

    Určitě projdi informace od jména Comm tady na foru než se pustíš do velkých investic. Volnoběh je v pohodě bez houpání?
  8. Ahoj, chtěl jsem dát bezramínkové stěrače, ale samotné ramínka stěračů na které se stěrače nasazují mají už malý přítlak a nepřitlačí gumu stěrače po celé dílce ke sklu. Jdou vyměnit a sehnat pružiny v ramínku? Čau, V.
  9. Kubrt

    Odlučovač oleje 2,1TD

    Vypláchnul jsem to lihem (ale to se prej nemá a vyfoukal vzduchem.
  10. Kubrt

    Stěrače CHAMPION Easyvision

    Koupil jsme ty samé a nedrží. Jestli o ně má někdo zájem rád je se slevou prodám.
  11. Taky tipuju zamrznutí odvětrání motoru. Stejný problém jsem měl před týdnem. Nutne vyčistit hadici která vede od nálevky oleje do odlučovače na boxu vzduchového filtru a samotný odlučovač.
  12. Kubrt

    406 - 2,1TD 12V .... 1996

    Jestli je to jen netěsnost v aktuátoru stačí 2 hodiny času a cca 20kč. V případě dotazů klidně napiš. Dělal jsem to a není to žádná věda. http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=pretesneni-aktuatoru-na-cerpadle-epic&cisloclanku=2011020001
  13. Kubrt

    vrzanie v dverách

    Navrtej to kde chceš, jde jen o to aby se pod plast dostalo mazivo. Práce na 10minut a nikdo nic nepozná.
  14. Ahoj, od jisté doby mě palivoměr začal reagovat na jizdu pohybem ručičky to znamená, jedu doleva - ručička ukazuje víc paliva, doprava míň. Při slalomu je z ručičky spíš ukazatel náklonu:) Dřív ručička na polohu auta skoro nereagovala a vše bylo OK. Nevíte kde je problém? Dík V. 406 před FL 2,1TD.
  15. Ahoj, mám časté potíže se spínám sahar u 2,1TD. Hodně lidí tu odkazuje na jednotku nad pravým podběhem tzv, Bitron. Není někde schéma zapojení téhle jednotky? Případně jiné postřehy s touto závadou? Protože je to tu celkem časté téma pro majitele tohoto motoru rád bych během opravy zkusil neco nafotit a udělat nějaký návod + shrnutí všech informace. Dík, Vašek [upravil dne 12/1/11 17:18 Kubrt] [upravil dne 12/1/11 17:20 Kubrt]
×
×
  • Vytvořit...