Přejít na obsah

Vemda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

O uživateli Vemda

  • Datum narození 13.11.1962

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Třebíč
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    chromajzl na odstřel

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    vemda22@gmail.com

Návštěvy profilu

720 zobrazení profilu

Vemda's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Vemda

    Diagnostika lexia

    Ale chlapci, k věci. Urážky provozujte přes soukromé zprávy. Jinak přeji všem krásné prožití vánočních svátků.
  2. Vemda

    Diagnostika lexia

    Baffy ja jsem si říkal, zda to nebude rozšiřovat funkce lexie. Joko nastavování atd. Tak to pro mě nemá smysl pořizovat. Děkuji.
  3. Vemda

    Diagnostika lexia

    http://www.aliexpress.com/item-img/S-1279-S1279-Interface-Module-Professional-for-Lexia-3-PP2000-Citroen-Peugeot/32621911084.html?spm=2114.10010108.1000017.1.wmrfaH Prosím nekamenovat, kčemu slouží tahle Interface? Děkuji za pochopení a info.
  4. Vemda

    Diagnostika lexia

    Dobrý večer přátelé, měl jsem B kabel _ nepodařilo se mi to rozchodit. Ani spomoci zde objetavých členů. Měl jsem na instalovanou iso sof. 5'01. Po zjištění že také mohu skončit u chocholouška, jsem zakoupil kabel full C. Po připojení a instalaci ovladačů vše pracuje ok. Jenže s jídlem roste chuť a chtěl jsem instalovat sw iso V 6.01 nebo iso V 7.02. Ale nedaří se sehnat 6.01 patch, 7.02. Při guglu mě to odkazuje na nějaké verze androidu. Prosím o odkaz kde seženu chybějící patche. Nebo SW iso včetně patch na C5ll 2007, berlingo Il. Xara ll vše motorizace HDi. Kde jsou co nejplnohodnotnější SW pro tyto naše rodinné auta. Moc děkuji za ochotu. S přáním hezkého večera Václav.
  5. Vemda

    Odřel mi 407 coupé

    No právě že se snažím chovat slušně, jak na silnici, tak i v životě. Nechci od nikoho nic, co mi nenáleží, ale zase požaduji, co mi právem patří. To co tady popisuješ, je trestná činnost nato jsem skutečně nepomyslel. Podle toho co zde píšeš, mi připadá, že ty sám sedíš na patníku u popelnice za 10 litrů a při hulení přemýšlíš jak tu popelnici někomu přistrčit abys vydělal nějakou pětku. To já si raději tu pětku jdu vydělat a svezu se v pohodě v udržovaném voze. Vidím, že máme rozdílnou výchovu i myšlení. No asi se neshodneme. Ale i přesto ti přeji jen to nejlepší. Václav
  6. Vemda

    Diagnostika lexia

    V ČR. do 22eur. nic, 22-150eur + 21%DPH, od 150eur+21%DPH + 2-6%CLO
  7. Vemda

    Odřel mi 407 coupé

    No, mám zato, že pojišťovny musí uhradit skutečné náklady na uvedení vozidla do původního stavu. To ať seto likvidátorovi líbí, či ne. Ono může likvidátor diskutovat u starého roztřepaného křápu, ale u zachovalého a udržovaného vozu bych mu nedal prostor. Dnes jsou již konečně jiné podmínky plnění pojistných událostí. Bohužel pojišťovny to na své klienty zkouší. Má rada zní, pokud máš auto trochu zachovalé klidně to dej do autorizačního servisu. Amortizace již není to správné slovo, co může pojišťovna používat. Na pojistné události nikdy nevyděláš. Touto opravou ti padá hodnota vozu. Pokud máš doklad o opravě z autorizačního servisu, tak náhled kupujícího je úplně jiný.
  8. Vemda

    Diagnostika lexia

    Ferinko2 poslal jsem ti mail. Děkuji
  9. Vemda

    Diagnostika lexia

    Chci se zeptat, je zde ochotná dušička nainstalovat Lexie 3+ Diagbox??? Někde v okolí Třebíče??? Kabel je asi B, sowt. 7.56, PC DELL LATITUDE D600, Windows XP. Pokoušel jsem se o instalaci, ale nepodařilo se mi to rozchodit. Jsem jen uživatel PC. Kabel potřebuji jen pro své účely. Přepisování TPMS, odtlakování hydra atd. Budu vděčný za každou nabídku. Děkuji. Václav.
×
×
  • Vytvořit...