Přejít na obsah

Falken

Uživatel
  • Počet příspěvků

    107
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Falken's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Falken

    Otáčkoměr 1.9D

    No jo, pokud by měl bejt snímač zezhora (tam kde já mám jen díru) tak proč mi jde do otáčkoměru do tý žlutý žíly +12? když by to vlastně nemělo bejt zapojený.
  2. Falken

    Otáčkoměr 1.9D

    K tachometru? Mě vede k tachometru náhon z převodovky. A do toho snímače (vedlo poloosy) jdou dva dráty izol a kostra neizol. a do jedný žíly mi de +5 a z tý druhý nic nevylejzá. A zezhora mám díru a čidlo tam nemám.
  3. Falken

    Otáčkoměr 1.9D

    Tak jít po tom žlutým drátu je skoro nemožný. Nevíte kam ten žlutej drát vede? Je na něm číslo 112? A ten snímač otáček je u motoru vedle poloosy a nebo by měl bejt zezhora na pčevodovce?
  4. Falken

    Otáčkoměr 1.9D

    Ok. Zítra za světla na to mrknu.
  5. Falken

    Otáčkoměr 1.9D

    Máš pravdu. 1- +, 2- kostra, 4- kostra a ze 3- mi leze pořád 12V. To je drát od nějakého snímače?
  6. Falken

    Otáčkoměr 1.9D

    No za přístrojovkou byl jen jeden volnej (modrej) konektor. Ten tam pasoval tak jsem to na něj připojil. Myslim že měl čtyři žíly.
  7. Tak jsem si do pažouta sehnal otáčkoměr. Vyndal jsem hodiny a dal ho tam, připojil jsem ho na modrý konektor který tam byl volnej. Ale po zapnutí klíčku i po nastartování mi ukazju na max. Nevíte proč? Je to 309 1.9D rv.1992.
  8. Nevíte jaký euro splnuje 309 1,9D? Chtěl bych si jí koupit a zajímá mě kolik by mě stálo přihlášení.
  9. Falken

    Teplota chladící kapaliny

    To mi dělalo taky. Byl to termostat. Špatný termostat?? Ono nevím jestli je to problém. Myslím, že na funkčnost to nemá vliv.. nebo ano? A pokud výměna tak zvládnu to?? Na kolik to vyjde?? Prostě standartní otázky V autokelly ho maji za 600Kč. U 406 jsem ho nikdy neměnil ale nebál bych se toho. Určitě to nebude tak složitý.
  10. Falken

    Teplota chladící kapaliny

    To mi dělalo taky. Byl to termostat.
  11. Falken

    VIN kod.....

    No jo, to je hezký ale já netušim jak a kde to povolit.
  12. Falken

    VIN kod.....

    Jo tomu uplně rozumim. Okna na mě skáčou pořád No nic tak já to jdu nějak zkusit, i když nevim o co jde.
  13. Falken

    VIN kod.....

    Asi tomu nějak nerozumim. Zaregistroval jsem se tam, přihlásil se, ale nikam se nedostanu. Píše mi to pořád: Vítejte na serveru Service Box pro nezávislé operátory Jste na stránkáchService Box pro nezávislé operátory.Tato aplikace umožňuje přístup k dokumentaci výrobce. Jakmile se zaregistrujete, budete moci konzultovat všechny služby v nabídce vlevo 'Bezplatné služby'. Pro konzultování technické dokumentace ('Předplacené služby') je však třeba zakoupit předplatné, klikněte laskavě na záložku 'Předplatit si' Co dělám špatně?
×
×
  • Vytvořit...