Přejít na obsah

JVT

Člen klubu
  • Počet příspěvků

    660
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Vyhraných dnů

    8

JVT vyhrál naposled 9. říjen 2023

JVT měl nejlépe hodnocený obsah!

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406 Coupe
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Bystřany
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    no, dobře už bylo...

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    fin@atlas.cz

Návštěvy profilu

5 244 zobrazení profilu

JVT's Achievements

Kecka

Kecka (4/6)

1k

Popularita

  1. JVT

    Jirkovo 406 coupé

    Ahoj Pežoťáci Dnes jsem vzbudil tu mojí sexy krásku ze zimního spánku. Ani neprotestovala. Už se těší, že půjde za čtrnáct dní na technikou. Zase jsem se přesvědčil jak krásně dokáže postavit . . . Není třeba dvojsmyslného domýšlení. Já mám na mysli ručičky na budících.
  2. JVT

    capyho 405 mi16x4

    Zdravím Zajímavé řešení koncovky výfuku. Já jsem to většinou na svých autech řešil obráceně. Foto mé bývalé 208
  3. JVT

    Světla 406 coupé

    cena je opravdu zajímavá
  4. JVT

    Sytičovo stádečko

    MJSytic popíšu ti mé trápení s klimou. Poznáš, že v tom nejsi sám. Jedná se o dcery PEUGEOT 807 2.0HDi 100kW Rok uvedení do provozu v Německu 2007. Koupeno na jaře v roce 2016 se stavem tachometru 175.000 km. Po cca půl roce klima ušla. Našla se díra ve výměníku. Jak jsi psal ty tak úplně stejně. Jedna hadice naprosto bez problému demontována a ta druhá ani náhodou. Vzhledem k tomu, že byl připraven nový výměník tak to flexa vyřešila rychle. Letos, při stavu tachometru 345.000 km, zase klima prázdná. Předpokládal jsem, že zase prohnil výměník. Drží se tam spousta vlhkých nečistot. Demontoval jsem jej a po osvícení lampou s UV světlem zjištěno, že je naprosto OK. Nastalo hledání úniku. Ani si nechci představit co si mysleli sousedi když jsem s UV lampou před půlnocí lezl všude kolem auta a také pod ním venku na parkovišti. Nalezena drobná stopa úniku na spoji hadice ke kompresoru. Koupeno a namontováno nové těsnění a rychle do bývalé práci znova naplnit klimu. Ještě jsem nenapsal, že se dcera živí výcvikem psů a auto stále potřebuje. Pro mne to znamená, že se k autu dostanu jen velmi zřídka. To, že když jsem přijel do servisu na naplnění a zjistil jsem, že plyn do klimy není a je objednán tak to už jsem se jen zasmál. Nicméně po naplnění je klima funkční. Bohužel jen tři dny. Opětovné hledání a nalezeno stejné místo úniku. OK a tak nové těsnění s tím, že se to snad může stát. Druhé naplnění a klima funkční už jen dva dny. Před každým plněním samo sebou předcházel test těsnosti vždy s perfektním výsledkem. Tak znova demontáž hadice a ve skladě hledání trochu silnějšího těsnění. Nové naplnění po opětovném testu těsnosti. Klima funkční zase jen jeden den Únik ze stále stejného místa. Hadice ven. Už se to dalo dělat skoro po slepu. Podrobná prohlídka hadice a kopresoru. Žádné poškození nenalezeno. Vše vypadalo tak jak má. Nicméně stále pouštět celkem drahý plyn do atmosféry mne už přestalo bavit. Koupena jiná hadice opět nové těsnění. Před dalším naplnění návštěva firmy, která řeší velké klimatizace v domech a firmách. Plnička klimatizací v servisech testuje vakuováním oni testují těsnost naplněním dusíkem pod tlakem a sledují jeho klesání. Vypadalo to dobře, tlak neunikal. Bohužel naplnit klimu v autě zase nebylo čím. To jsem ale už u nich neřešil a pelášil jsem do svého bývalého pracoviště k dalšímu naplnění Říká se po třetí a naposled. U mne to bylo až na čtvrtý pokus. Klima funguje od poloviny roku a snad to tak vydrží i další roky. Nějak jsem se dost rozepsal, ale snad se nikdo nebude zlobit a přečte si co vše nám, ta milovaná auta, taky dokáží udělat
  5. JVT

    WRC 2023 CZ

    Pepito přál bych mu to 11 místo, ale snad nejlepší Evropské stránky o rally sportu eWRC uvádí u Štěpána 13 místo. https://www.ewrc-results.com/results/80244-central-european-rally-2023/?s=434157&ct=1018 OK oba máme pravdu Stěpán Vojtěch třída WRC2 11 místo, třída RC2 13 místo, celkově 21 místo
  6. JVT

    WRC 2023 CZ

    Ahoj Pežoťáci připomínám, dle mého názoru, velice pěkné 13 místo Štěpána Vojtěcha ve třídě RC2. Tento "Pan jezdec" se už dlouho pravidelně neúčastní žádných mistrovských podniků. Jeho umístění v polovině všech účastníků třídy RC2, kteří dokončili tuto soutěž MS 2023 je určitě obdivuhodné. Jeho dnešní náčiní bylo sice jiné značky, ale určitě je vhodné pro některé připomenout jeho uspěchy kdy spolu s bratrem účinkovali s vozy PEUGEOT 306 na okruzích a po přechodu na rally uspěšně používali mimo jiné značky hlavně vozy PEUGEOT 206 WRC a také PEUGEOT 307 WRC. Také nesmíme, mi Pežoťáci, zapomenout na jejich otce Zdeňka Vojtěcha, který uvedl na náš trh značku PEUGEOT.
  7. JVT

    Povoz pro rodiče

    Ahoj Dave_k Nezapoměň rodiče dobře poučit, že je nutné zamknout zevnitř dveře v případě mytí auta na kartáčové myčce. Není nic lepšího než když kartáč zatlačí na kliku a dveře se otevřou. Tuto variantu Peugeota jsem kdysi rád prodával. Ve své době a ještě i dnes je to podle mne idealní auto do města. Bohužel nebylo levné a tak se jich v ČR moc neprodalo. Také ta skoro revoluce ve vzhledu malého auta prodejním číslům noc nepomáhala. Ještě jedna vzpomínka. Klient zajížděl do garáže a nezavřel si dveře. S těma cca 20 cm o co bylo najednou auto širší nepočítal a dveře nechal na vratech. Tak i na toto raději upozorni. Přeji samé spokojené jízdy. Na vrakovišti Krahulík Kadaň u Pruneřovské elektrárny je jich celkem dost Myslím, že tam seženeš vše co potřebuješ. Pro tebe ale je to asi trochu z ruky.
  8. JVT

    Nová 2008

    Pěkné lvíče
  9. JVT

    WRC 2023 CZ

    Ahoj Pežoťáci Snad si to dobře pamatuji, ale cca před 20 lety Německá rally byla za 49 euro na celou rally a k tomu perfektně připravené parkoviště u RZ na polích za 1 euro. Další plus, oproti našemu mistráku, perfektně značené příjezdy na všechny RZ a třeba příkop u silnice byl opatřen dřevěným můstkem. To aby se nikomu, při jeho přeskakování, nic nestalo. Myslím, že jsem četl v diskuzi na eWRC, letošní Chorvatská rally prý byla za 30 euro. Toto ale nemám ověřené, tak nechci vytvářet pomluvy. Ověřeno na stránkách eWRC. Několik přispívajících v diskuzi potvrdilo cenu vstupného na celou letošní Chorvatskou rally v částce 30 euro.
×
×
  • Vytvořit...