Přejít na obsah

vosel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

O uživateli vosel

  • Datum narození 20.3.1969

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 301
  • Rok výroby
    2014

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    kunčina
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 016 zobrazení profilu

vosel's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

5

Popularita

  1. vosel

    Palivo pro 301 benzín

    tankuju jednou 100 a jednou 95 okt. ale dávám aditivum . cukání neřeší benzín ale přehrátí soft.motoru od té doby žádný problém.
  2. vosel

    Plato nad zadními repro

    Ahoj těsnění pomohlo jinak bych ho nedával motor je čistej je to na obrázku vidět, před gumou humus a za gumou čisto - nesnáším špinavej motor.Profil je nalepen .Primer nechat zaschnout a oboustraná páska 3M - jo a 10 STP plátů bude stačit.
  3. vosel

    Plato nad zadními repro

    lepil jsem na vnější plech (je tam dobrej přístup) a poté na tapec vnitřní strana tam patří jiná izolace -fakt je že když odděláš tapec tak musíš odstranit i izolaci proti vodě za tapecírem ale když si stím pohraješ tak to nalepíš v pohodě zpět i bez použití lepidla protože je to přilepeno jakýmsi stálelepícím lepem.Použil jsem skalpel na odřezávání lepu. odmastit ,nastříhat butylenové pláty na míru,nalepit ,jde do dobře bacha na bubliny nutno vyhladit. potom jsem ještě vystříkal spodek dveří zevnitř voskem. tapec drží po demontáži šroubkú jak hovado chce to trpělivost aby jsi nepolámal klipy.je to drbačka ale vyplatí se to. Až bude teplo chci tlumit i strop. Dívám že máš 1.2 jsi spokojen?já jsem šel do 1.6vti a max spokojenost.
  4. vosel

    Plato nad zadními repro

    doplnění foto odvětrání v otvorech je i odhlučnění ca 1cm komplet celý tapec. nebylo kam upnout síť tak samo domo odhlučnění je až před sedací hranu zadních sedadel protože tam nebylo nic. Odhlučnění motorhaube + profilové těsnění proti bordelu = stále čistý motor ,to mám rád.
  5. vosel

    Plato nad zadními repro

    Ahoj tlumil jsem dvěře (všechny) víko kufru , víko motoru,tapecírung kufru ,a kufr komplet + podběhy kol. Výrobků je spousta ale pozor musí být homologované .jsou to výrobky ktré se běžně používají v autoprůmyslu. Odvětrání - membrány jsou vzadu(viditelné ze spodku auta za nárazníkem.) v tapecíru kufru jsem prosekal dirky o průměru 8 nebo 10 mm (to si již nepamatuji )na ploše ca .12x12mm a je to hodně znát předtím to proudění vzduchu v autě nebylo tak znát pomohlo to. Odhlučnění resp antirezonanční vytlumení pomohlo taktéž hodně. během dne dám foto
  6. vosel

    Plato nad zadními repro

    Zdar chlapci Nevíte zda se musí přehrát soft. radia když dodělám zadní repro? Nebo to bude bez problémů hrát? Jinak auto, spokojenost najeto 28.000 po přehrátí ř.j.motoru skoky definitivně odstraněny. Doděláno - parkovací senzory vzadu ,lepší odvětrání auta ,vytlumení dveří, Facelift -by měl být v prodeji od března ale nevým jstli u nás (zahlédl jsem zde na foru ve světě motorů) Moc se líbí.
  7. vosel

    Plato nad zadními repro

    ahoj ne nemám kupoval jsem Activ 1.6VTI
  8. vosel

    Plato nad zadními repro

    Zdar chlapci mám 1,6VTi Activ a chtěl bych dodělat zadní repro .nevíte má to již někde předchystaný?myslím kabely u A nebo B sloupku
  9. vosel

    Už jsem tady taky

    zdar Vlci Nedávno jem byl v serivse a dožadoval jsem se přehraní software řídcí jednotky kvůli cukání a bylo my vyhověno.Existuje nový- viz svět motorů před 14dny tam jsem se to dočetl) . vše dobrý až na klimatizaci ta nyní spíná a vypíná v pravidelných intervalech i za jízdy ,mně osobně to nevadí je to příjemnější než když jede na plno stále (to bylo před přehráním soft) ale nedostává to na prdelku tím spínáním a vypínáním? nemáte někdo tucha zda je to tak správně?neodejde kompreor? Jinak najeto 20 000 a jsem celkem spokojen .spotřeba 6.5L
  10. vosel

    Už jsem tady taky

    Tak zdravím po delší době 301čkáře První garančka za mnou . Najeto 10 500km Zatím spokojenost lítá jako čert. Trochu jsem si pohrál s odhlučněním a hodně to pomohlo vytlumen kufr až po lavici vzadu a vytlumené podběhy,kapota,přepážka motoru. foto dodám. Ať vám to jezdí
  11. vosel

    Slnecna clona

    taky mám boční i zadní a fakt doporučuji ,není vidět do auta a není v autě takové vedro.Nechceš tmu v autě sundáš a uschováš v praktické tašce která je součástí sítí.
  12. vosel

    Už jsem tady taky

    nech ca. dvě minuty po nastartování ohřát a už ti to nikdy neudělá je to blbý ale funguje to. Podle mne je něco blbě nastavený v softu a lejou to do aut jak hloupí mně v servisu řekly že bude snad svolávačka .Tak uvidíme.
  13. vosel

    II servisna prehliadka

    Mám vyzkoušenej suchej grafit.Akorát se blbě shání .
  14. vosel

    Už jsem tady taky

    Jedu do servisu v pondělí řešit skoky ale moc tomu nedávám řekly mně to samé, závada se musí projevit jinak mám smolíka protože nemají co poslat k analíze.Auto si chtějí nechat2 dny.Ale zase snad díky tomu že nás je více tak přeci nemůžou tuto závadu nechat plavat do doby než jim něco vybleje řídící jednotka.Jsem ochoten napsat do Peugeot France aby se to hnulo, pár kolegů ve Francii mám pracuji v automobilovém průmyslu.Ale ještě s tím počkám nechám tomu ještě max 2 měsíce.Zvláštní je že spolehají pouze na řídící jednotku vždyť to může být i mechanický problém. Budu uvažovat o vrácení auta pokud nebude závada odstraněna do 2 měsíců.
  15. vosel

    Už jsem tady taky

    Tak v pondělí mám dovézt auto do sevisu budou bádat.ivopav s Rakouskem asi ani nic vyřešit nemohly protože Peugeot má cetrálu (alespoň co se motorů a jejich řízení týče )v Německu ve městě Saarbrücken. S těmahle maníkama to řeší můj servis. Dám vědět jak to dopadlo.
×
×
  • Vytvořit...