Přejít na obsah

tomanino42

Uživatel
  • Počet příspěvků

    120
  • Registrace

1 Sledující

O uživateli tomanino42

  • Datum narození 3.5.1976

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 607

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    modřice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 048 zobrazení profilu

tomanino42's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Ok děkuji všem zkusím nějaký přípravek na vyčištění té soustavy a pak asi ze skály.
  2. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    No a jak to dostanu ven z motoru protože jinde už to být nemůže oba chladiče a hadice jsou čisté.
  3. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Já jsem tam lil vždy destilovanou vodu s nemrznoucí kapalinou. Ale udělal to že jsem měl někde unik vody tak jsem tam nalil dvě lahve toho sajrajtu na utěsnění a nechal to tak a jezdil na to asi půl roku v zimě. A proto mi odešlo pár hadic chladícího systému pak příruba na motoru a ATD. A mám dojem že proto ten hladič oleje a vody se ucpal a asi eště někde je zalezlý ten bordel ale v hadicích není a není ani v hladiči na vodu.
  4. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Ok děkuji a vyzkouším. Jen eště dotaz kolik tam toho nasypat a kolik KM s tím najet aby to mělo účinek? Děkuji
  5. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Aha a dá se to nějak vyčistit? Aniž bych musel rozdělat zase půl motoru? Že bych tam něco nalil nebo tak. Děkuji
  6. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Ano přesně tak. Můžu se zeptat proč se ptáte?
  7. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Vše je vyčištěno a průchozí. Jo ten ucpaný výměník nešel vyčistit ani kyselinou solnou proto jsem musel koupit použitý ale v pořádku. Vyzkouším to co radí straki007 přes diag. Jinak v motoru nový olej i s filtrem.
  8. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Výměník vyměněn za použitý ale v pořádku a vše jsem vyzkoušel hladič převodovky vyčištěn a je průchozí. Na tu zvýšenou teplotu jsem už najel 30000km tak jak je na obrázku. Na ten ucpaný výměník jsem najel 10km a teplota byla v 180km za hodinu 140 stupňů tak jsem s nížil rychlost na 130km za hodinu a teplota šla na 120 stupňů. Po výměně výměníku je zase teplota tak jak na obrázku.Já si myslím kdyby to byla klika tak bych nemohl asi najet 30000km a pak se mi vlastně ucpal ten výměník na olej a vodu.
  9. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Tak dnes kompletně propláchly celý hladicí systém nikde žádný bordel. 5litrů modré směsi zbytek destilka. Prostě nad 90km za hodinu je ta teplota pořád zvýšená tak jak na fotce a nevím co s tím. Nemáte někdo eště nějakou radu co a kde by mohlo být špatný?
  10. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Ok doufám že to to vše pomůže. Děkuji
  11. Plynový pedál? A proč se musel měnit? Spíš nějaký čidlo? Protože pedál je mechanický v něm elektronika není ale nevím nechci dělat chytrého.
  12. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Na hadice jsem se nedíval musím to nechat udělat hned v pondělí. Takže destilku vypustit a dát tam tu směs do hladiče a namíchat tak jak je předepsaný?
  13. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Tak výměník oleje a vody vyměněn ten můj byl totálně ucpaný na vodu. Koupil jsem použitý za 3000kč cesta 500kč těsnění za 550kč práce 1200kč i výměnou oleje. Změna je jasná ale pořád to není ono při jízdě po městě tak ručičku teploty oleje mám 2mm za půlkou a když vyjedu na dálnici tak při rychlosti 130-150-170km za hodinu mám ručičku teploty oleje na první čárce za půlkou tak jak je na fotce a i při vyšší rychlosti zůstává tak jak je na fptce. Jinak do hladiče nalita čistá destilka. Ted už nevím co s tím kde eště může být chyba? Jo na hladiči vody mi se mi objevila oxidace. Může to mít s tím něco společného?
  14. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Díky už jsem byl v Peugeotu a na 607 2.7hdi pouze celý blok motoru a cena 96000Kč. Zkusím ten výměník vody a oleje mezi těmi hlavami. Jinak děkuji všem
  15. tomanino42

    Zvýšená teplota oleje

    Hladič oleje to nemám jen na převodovce hladič a ten se propláchl a propláchl i hladič vody vypustil se celý a vše průchozí a čistý. Nic dám nový olej místo 5w30 tak 5w40 i s filtrem a zkusím eště vyndat ten hladič vody.
×
×
  • Vytvořit...