Přejít na obsah

Pinokio

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

O uživateli Pinokio

  • Datum narození 4.4.1978

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Titul
    Mgr., Bc.
  • Město
    Olomouc
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    prikrylz@email.cz
  • Skype
    pinokio5392

Návštěvy profilu

683 zobrazení profilu

Pinokio's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. Ahoj. ..... nikde jsem nový kolík nesehnal, tak nemám model...nebylo podle čeho ho nakreslit.... Skončil jsem v Zábřehu u Nečase - maximální spokojenost.
  2. Pinokio

    kolík do páčky blinkru

    tak jsem tam volal (do Zábřeha) a dověděl se překvapivé informace, které mě moc nepotěšily !!! Opravu dělají - v případě této mechanické poruchy (padání páčky)- tak, že jen seřídí páčku s použitím původního kolíčku (asi nová pružinka). Což nechápu !!! Nové kolíčky tam nedávají, protože je nemají. Tak takovou opravu mi už dělal jinej servisák a drželo to cca 1,5 roku. Já chci vyměnit kolíček !!! Takže jsem zase na nulovém bodě Potřebuji klidně i starej oježděnej kolíček ! - Nemůžu si ho vytáhnout ze svýho auta, to bych do vyrobení novýho nejezdil !!!
  3. Pinokio

    kolík do páčky blinkru

    Ahoj kluci, díky za otevřenost a fakta na rovinu. Popravdě toto jsem vůbec nezamýšlel ! Záměr byl takový, že to vyzkouším na svém autě (jak se bude chovat ten materiál z hlediska opotřebení atd...) a vytisknu si jich pár, které poskytnu zdarma někomu takovému, jako jsem já - kdo to bude třeba tady shánět. Žádný podnikatelský záměr nemám - ač mi to není cizí - ale přesně, jak píše Olda bylo by nutné poskytovat záruku atd.... Tiskárnu mám v práci a takový kolíček, to nestojí ani z zmínku Uvítal bych tedy buď link na ten ebay (nebo pod čím to mám hledat... ) a nebo poprosím CHarlieho o poslání na dobírku toho zánovního s informací cca o kolik mm je špička už ojetá. - - - Jo a rozhodně bych to nikomu neměnil - - pro sebe to rozhodně zvládnu, ale je tam toho tolik, co se dá druhýmu zvorat, že bych to nedělal. Díky Z.
  4. Prosím o jakýkoli kontakt na možnost koupit nový bílý kolíček do páčky blinkru. Chci jej zkreslit do modelu 3D a potom tisknout na 3D tiskárně z kvalitního plastu. Psal jsem do fóra, kde se to řeší, psal jsem pár lidem a nikdo nikde nereaguje ! Díky Z.
  5. Ahoj, nikde jsem se tu nedočetl, kde se dá objednat ten bílý kolíček do páčky na blinkry !! - prosím o link kde to můžu objednat...... koupím jeden, udělám 3D model a budu tisknout na 3D tiskárně. díky
  6. Pinokio

    Ostřikavače nejdou.

    super, moc díky....... přidal jsem k tomu demontáž celé nádobky, protože jen tak jsem z ní dostal všechen ten bordel ..... (kde se tam vzal ??? ) vše jsem vyčistil a stříkám jak zamlada....hihi
  7. Pinokio

    Ostřikavače nejdou.

    Ahoj - - já mám problém s tím, že když zvolím ostřik předního skla, tak se to v pořádku provede a když zvolím ostřik zadního, tak se mi ostříká také přední a né zadní - - podivné..... co mám udělat....???
×
×
  • Vytvořit...