Přejít na obsah

Honza737

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

O uživateli Honza737

  • Datum narození 10.4.1985

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Unhošť
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    kolbik@centrum.cz

Návštěvy profilu

1 651 zobrazení profilu

Honza737's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

5

Popularita

  1. Ahoj, tak mě tak ještě napadá jak jsi psal,že jsi dával jiny motor z jiného auta, tak z jakého auta jsi ho dával? Tvůj problém může bejt v setrváku.. Protože pokud ten nový motor nebyl přímo z P 307 tak napřiklad Berlingo, Partner, xsara, P206 atd... mají jinou převodovku a je tam i v jiné poloze čidlo kliky a tudíž tam je i jiný setrvák, který ma na jine pozici vybrane zuby . Takže pokud tam máš setrvák,který má vybrání na jiném místě než ten co tam byl původně, tak bude řídící jednotka motoru dostávat špatnou informaci o poloze kliky a bude ti to házet jiskru ve špatnou dobu... A tudíž ti to nepojede jak by mélo ... Dej pak vědět jak jsi dopadl
  2. Tak u nás problem vyresen ... znovu nastaveny rozvody a auto jede jak ma...
  3. Ahoj, ted známému pomaham řešim úplně ten samej problem co tu popisuješ.. ma 307 1.6 16V NFU rok 2006 a když jsem to četl, tak jsem myslel, že to psal on ... Po výměně motoru ma ty samé priznaky jako máš ty.. Auto jde pomalu do otacek a az někde nad 3000tis to zabere. Diagnostika psala par zavad, ale vse se odstranilo a nic nepomohlo, stejne tak nepomohlo prohozeni klapky,vstriku a ruznych cidel.. Jediny na co se ted prislo tak, že jsou na nivem motoru skočené rozvody o zub na jedné vačce a mozna jeste na klice ale to se bude teprve zitra resit, je tam nejaky problem s aretaci na setrvaku.. Omrkni jeste jednou nastaveni tech rozvodu, možná bude problem tam..
  4. Honza737

    páčky peugeot 307

    Kdyby jsi měl zájem tak dělam komolet opravy páček se zárukou, tak případně napiš nebo zavolej a domluvime podrobnosti můj tel je 776737100
  5. Ahoj kluci, tak jsme si tady pročítal ten Váš návod na opravu přepadávání páčky a je vcelku dobrý ale chci vás upozornit na používání toho M2 šroubku do kolíčku!!! Z vlastní zkušenosti a z oprav co jsem už udělal a z toho co se mi dostalo už pod ruku můžu říct ,že vždy když tam někdo použil například nýt , šroubek atd.. Tak se vždy vydřel protikus ( tělo páček ) tak, že ty vlnky co dělají aretaci blinkru a nulové polohy takřka zmizeli !!! a páčky pak vykazovali špatnou funkci a tělo páček se musí pak měnit…tak doporučuji používat něco jiného J už z logiky věci každý ví, že kov je tvrdší než plast tak jak to pak může dopadnout … na fotce je nový kolíček pro porovnání původního tvaru .. třeba se to bude někomu hodit J a pak ještě něco ohledně vydřených tištáků .. tohle je moje výroba .. ale neprodávám!!!
  6. Není zač a pro ostatní co budou potřebovat pomoct s opravou páček tak napiště!! od unora mam i nové ceny za opravu, které se snížili :-)
  7. Záleží jake COM vykazuje poruchy.. pokud jde třeba o to,že zhasínají samovolně světla nebo blinkry párkrát bliknou a pak nic.. tak je špatný tištak v páčce a je potřeba ho vyměnit za nový!!! Cena teto opravy je 1500kc. Tyto poruchy se vyskytují u COMu 2000. A zde bych moc nedoporučoval koupi staršího COMu protože z 80% bude za nedlouho vykazovat tu samou poruchu. Připadne pokud COM vykazuje závadu přepadávání blinkrů tak to lze opravit za 1000kc tuto závadu vykazuje DAV COM 2000. Ostatní páčky jako třeba COM 2002,COM 2003 a COM 2005 tak ty jsou vcelku bez větších problémů;-)
  8. Ahoj, pokud potřebujete nějakou radu ohledně páček, tak se ozvěte! rád poradím.. :-) připadně se můžeme domluvit na opravě páček! dělám kompletní repas COMU včetně vydřeného tišťáku.. Nechci někoho z vás potkat jak se řítíte tmou bez světel :-) o radu můžete zavolat na 776737100
  9. Honza737

    Oprava páček pod volantem 307

    Lepší je to celé rozebrat je k tomu lepší přístup. . A pokud budeš mít štěstí a bude to málo vydrené tak stací preletovat...dost často to preletovat nejde když je to hodně vydrené. . ja bych doporučil výměnu;-) nebo ja to alespoň lidem menim:-)
  10. Honza737

    Oprava páček pod volantem 307

    Nebo zavolej kdybys potřeboval radu po telefonu;-)
  11. Honza737

    Oprava páček pod volantem 307

    Ahoj, zkušenosti s tím mám! páčky opravuji už pár let .. tak když budeš potřebovat poradit tak napiš. . Nebo za úplatu mohu opravit;-)
  12. Honza737

    Páčky v P307

    Ahoj, jaký máš rok auta? Příčin muže bejt hned několik ale potřebuji vědět jake jsi tam dal páčky!! pak ti mužů poradit co s tim;-) Už nějakou dobu páčky opravuji tak se trochu význam ;-)
  13. Honza737

    palubni pc

    Zdravím, kdyby někdo chtěl display do 206ky, který ukazuje spotřebu, dojezd atd... tak jeden mám doma;-) A ještě se zabývám opravama a modifikaci páček! takže kdyby chtěl někdo dodělat tlačítko na palubní počítač tak dejte vědět;-)
  14. Honza737

    Páčky v P307

    Zdravím, kdyby měl někdo zájem tak se uz nějaký ten pátek zabývám opravama páček pro jeden vrakac. .. tak když budete chtít tak se ozvěte a nějak se domluvíme;-) mobil 776737100
×
×
  • Vytvořit...