Přejít na obsah

Burianekmiroslav

Uživatel
  • Počet příspěvků

    44
  • Registrace

1 Sledující

O uživateli Burianekmiroslav

  • Datum narození 28.12.1993

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Nové Město na Moravě
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    Burianekmiroslav@icloud.com

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Burianekmiroslav's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

6

Popularita

  1. Burianekmiroslav

    Peugeot 406 2,2 HDI

    Rok výroby : 2004 Najeto : 136000
  2. Taky máme v plánu jet tento rok do Chorvatska, ale říkaly jsme si tak v září nevíte někdo jaké tam asi bude počasí a kolik turistů? Ještě nemáme vybráno mohl by někdo doporučit kam přesně díky kluci..
  3. Tomu volám pořád ale ten se neozývá :-(
  4. Ahoj potřeboval bych nutně někoho z Brna z diagnostikou?? Víte o někom?? Pokud možno ihned auto mi spadlo do nouzáku :-( potřebuji zjistit chyby díky ....
  5. Burianekmiroslav

    Tempomat do 406

    Ahoj díky za info koukal jsem a na brzdě mám spínač jen jeden.. Ale konektor pro druhý spínač mám tak nemusím natahovat kabel k řídící jednotce ne? Spínač jsem na Autokelly našel, ale má tam prý být nějaký plastík který přídělám k tomu železnému oku a ten spínač do toho plastu našroubuji.. Ale kde ten plastík sehnat prý jen originál Peugeot.. OEM kod pro ten plastík je : 4534 30 Díky
  6. Ahoj, chci se zeptat jak mohu dostat slevu musím zajít do obchodu Autokelly a předložit kartičku? Nebo jak to funguje děkuji. Omlouvám se jestli to sem nepatří ale nic jiného jsem nanašel děkuji :-)
  7. Ahoj, snad mi tady pomůžete, dodělávám si tempomat rok výroby 2004 2.2 HDI koupil jsem páčku z vrakoviště namontoval jsem ji a zajel jsem to zapnout v BSI v nabídce to tam je, ale nejde aktivovat prostě se to pořád vrací zpět a nejde tam dát bez regulátoru rychlosti, pořád to píše pomatem a to je špatně nevíte proč? Nemůže být třeba špatná páčka? Nebo třeba spínače jak se k nim dostanu? Kolik jich má být a jak vypadají? Tady se někde psalo že nemají nějaký drát od motorového prostoru. Jak zjistím že ho tam mám já? Díky moc za odpovědi :-)
  8. Ahoj, snad mi tady pomůžete, dodělávám si tempomat rok výroby 2004 2.2 HDI koupil jsem páčku z vrakoviště namontoval jsem ji a zajel jsem to zapnout v BSI v nabídce to tam je, ale nejde aktivovat prostě se to pořád vrací zpět a nejde tam dát bez regulátoru rychlosti, pořád to píše pomatem a to je špatně nevíte proč? Nemůže být třeba špatná páčka? Nebo třeba spínače jak se k nim dostanu? Kolik jich má být a jak vypadají? Tady se někde psalo že nemají nějaký drát od motorového prostoru. Jak zjistím že ho tam mám já? Díky moc za odpovědi :-)
  9. Burianekmiroslav

    Tempomat do 406

    Ahoj, snad mi tady pomůžete, dodělávám si tempomat rok výroby 2004 2.2 HDI koupil jsem páčku z vrakoviště namontoval jsem ji a zajel jsem to zapnout v BSI v nabídce to tam je, ale nejde aktivovat prostě se to pořád vrací zpět a nejde tam dát bez regulátoru rychlosti, pořád to píše pomatem a to je špatně nevíte proč? Nemůže být třeba špatná páčka? Nebo třeba spínače jak se k nim dostanu? Kolik jich má být a jak vypadají? Tady se někde psalo že nemají nějaký drát od motorového prostoru. Jak zjistím že ho tam mám já? Díky moc za odpovědi :-)
  10. Ahoj nutně bych potřeboval někoho z Vysočiny s diagnostikou potřebuju povolit tempomat v BSI ozvěte se někdo prosím :-) peníze dám ;-) díky
  11. Jak často tankujete do svého auta? A na jaké čerpací stanici?
  12. Já samozřejmě vím co ta nálepka znamená jinak bych to sem ani nedával.. Chtěl jsem jen vyjádřit nesnášenlivost vůči korejským vozům.. Jelikož jsem dělal v servisu s těmito vozy a vím co to je za pakáž, ale to je každýho názor.. :-)
  13. Přemýšlím že jsi ji nalepím na svou 406 :-) Co si o ní myslíte? Nalepily by jste si ji taky? Aby jsme byla parta co nesnáší Korejské sra.ky :-)
×
×
  • Vytvořit...