Přejít na obsah

kamcax7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Rifter
  • Rok výroby
    2020

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    Nestěžuju si

Návštěvy profilu

939 zobrazení profilu

kamcax7's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

5

Popularita

  1. Ahoj, mám trošku problém, uvolněná loketní opěrka u řidiče. Dotažení šroubu problém nevyřeší. Dá se nějak dotáhnout nebo opravit úchyt v sedadle, kam se šroubuje? Moc díky.
  2. Ahoj. Mam dotaz, prosbu o radu. Bocni posuvne dvere jdou ztuha. Promazani moc nepomohlo... mate nekdo zkusenosti ? Dale jestli bluetoth muzu napojit dva telefony, aby hovory prijmaly oba ? Diky moc
  3. Zdarec. Prosím o pomoc, kde by se dalo koupit hrdlo na nalévání oleje - 2.0 HDI - viz foto. Prasklo mi a ať se snažím sebevíc, nemůžu na netu nové najít. Pomůžete prosím? Díky moc.
  4. Ahoj Pugeoťáci, prosím o konzultaci. Na bočních levých mi rupla pružina prostředního pojezdu dveří. Už se to někomu stalo? Musím vyměnit celý pojezd? Asi ano. Prožina ze zatemovaná.... Dá se to udělat na " parkovišti? " Děkuju moc.
  5. Zdarec z Brna. Potřeboval bych názor - zadní pravé kolo přo zhoupnutí ve větší rychlosti ve výmolu nabo na bouli při jakoby na něco dorazí... V servisu nic nenašli, nechal jsem udělat nové tlumiče, ale pořád stejné. Nestalo se to už tady někomu? Díky předem za komenty.
  6. No nic.... nepsal jsem že chci olej vylit do potoka. Takže dík za rady. Už se mi ozval jeden z kolegů a nabídnul mi garáž s jámou...
  7. Čekám až mi dovezou nový auto a tohle pak půjde pá... tak už se mi nechce moc investovat.... předpokládám že bych měl přejet výměnu tak o 3000, tak nechci starým olejem nic riskovat.
  8. Ahoj , potřebuji vyměnit na mé babičce 807 olej, ale nevím kde. Nevíte někdo o nějakém místě v Brně, kde bych mohl pod auto pohodlně vlézt ? Díky moc.
  9. kamcax7

    Nesvítí potkávačky

    Pokusím se. Dík.
  10. kamcax7

    Nesvítí potkávačky

    Ach jo jsem asi debil.... ale nejsem schopen ten kastlík vytáhnout... na youtube jsem propátral snad i Indii a nic nenašel...nemá někdo zkušenost? Díky moc.
  11. kamcax7

    Nesvítí potkávačky

    Super. Zkusím, nafotím a napíšu. Díky.
  12. kamcax7

    Nesvítí potkávačky

    Měřil obě dvě. Taky mi jednou šlusly zárověň. Šťáva na paticích taky nula. Pojistky věechny v pořádku. Relé není slyšet... a dřív bylo....
  13. kamcax7

    Nesvítí potkávačky

    Tak směr by byl... ale když necvaká nevíš jestli je to na té pojistkové desce, nebo musí kastlík ven ? Děkuju...
  14. Ahoj kolegové. Vím že se to tady už řešilo, a proto se předem adminům omlouvám. Přestaly mi svítit potkávačky. Kontrolka svítí... tzn páčka ok. Žárovky taky ok. Ale jakoby cvakne relé jen na obrysovky. jsem schopnej elektrikář, jen se mi nechce rozebírat půkla auta. Poradí někdo, kde přesně se relátko nachází ? Díky moc za radu.....
  15. Ahoj. Parchanti mi v noci ulomili zadni stěrač. Kopil jsem new. Ale nevím kde sehnat napojení na ostřikovač. Nemáte někdo nápad na opravu, nebo link na nákup nového ? Díky moc.
×
×
  • Vytvořit...