Přejít na obsah

Kurt

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7 089
  • Registrace

1 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...
  • Rok výroby
    2016

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Chrudim
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    Koukejte psát pořádně!

Návštěvy profilu

4 418 zobrazení profilu

Kurt's Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

83

Popularita

  1. Kurt

    Noční hlídání

    @pavelu96 jak tě tohle mohlo napadnout?
  2. Kurt

    Jaký univerzální nůž?

    Přesně tak, když přežiješ dovolenou jen s rybičkou, přežiješ už cokoli....
  3. Kurt

    Rozesílání mailů Wordpress

    Používal jsem MailPoet, leč vzhledem k zájmu o newslettery a novým technologií jsem přešel na Push notifikace přes OneSignal
  4. Zajímavé. Přišla mi od RH žádost o přístup k mapě, tak jsem ji potvrdil, ale jak se teď dívám, tak odkaz, co v e-mailu je, už funkční není. Mapu mám ve svém Google Drive, leč bez bodů, tedy členů. Čili funkční už není. Ale jak tu bylo psáno - určitě není problém, aby kdokoli vytvořil novou (ostatně, ona ta letitá už by dnes byla velmi neaktuální).
  5. Dědo, byls dobrej.
  6. Kurt

    dotaz

    A tak když jsme u toho rvaní uší: Tě to rve uši, nebo ti to rve uši? Správně je pochopitelně mně. Stejná chyba o řádek níže: "ale MI jako mě," - ne, MI jako MNĚ. A já si zase neodpustím poznámku, že nadpis tématu "dotaz" není zrovna z nejpovedenějších. Konec jazykového koutku...se divím, že jste to nezamkli dřív.
  7. Kurt

    EET - tipy pro malé podnikatele

    Pro tohle samozřejmě řešení existují. Jsou to mobilní EET terminály a mobilní WiFi hotspoty k tomu. Dělá to třeba Elcom. Obě krabičky mají baterku, takže použití v terénu není problém.
  8. Kurt

    Pokec o novém fóru

    Nebuď vošklivej, nemaj to lehký!
  9. Nějak mi nejde v některých tématech odpovídat. Konkrétně třeba v tomto: kliknout na odpověď v anketě mě to nechá, ale přidat můj velmi hodnotný (nebál bych se říci, že tento týden dokonce nejhodnotnější) příspěvek nikoliv. Používám FF 47.0
  10. Vlastně se dá říci, že předchozí forum fungovalo spolehlivě, dokud se vyvíjely a instalovaly nové verze. Jakmile se přestaly objevovat upgrady, začaly problémy se zabezpečením. Bylo by škoda se nepoučit.
  11. Kurt

    Windows 10

    No jo, na XP SP2 zase nejede třeba firemní bankovnictví od ČSOB. Ono je vždycky potřeba zvážit, co přinese méně problémů.
  12. Kurt

    Windows 10

    Bacha na to přerušení, není tak docela pravda, že původní systém pojede bez problému dál. Ideální je instalaci odmítnout - ona se spustí, PC se restartuje, ale v jednu chvíli se zeptá na souhlas s EULA - stačí kliknout na Odmítnout. A pak se samozřejmě zbavit té KB3035583
  13. Kurt

    Jakou máte zbraň

    Ale vždyť já se o to ani nesnažím. To byla reakce na ozzyho příspěvek.
  14. Kurt

    Jakou máte zbraň

    Krásná hypotéza. A teď něco ze života: http://liberec.idnes.cz/clanek.aspx?c=A120824_123050_liberec-zpravy_alh
×
×
  • Vytvořit...