Přejít na obsah

pajo99

Uživatel
  • Počet příspěvků

    114
  • Registrace

Vše od uživatele pajo99

  1. na tych kabloch nic nevidim ze by bol nejako odrhnuty alebo zalomeny.
  2. a este taka otazka motor sa s tych dveri neda dat von co ? to je tam na nitoch ?
  3. ale vzdy postoji v inej polohe
  4. čo môže byť vadné keď vždy ked zapnem klúčik tak zadný stierač stiera nejakych 10 seknud a prestane, ale vždy ked zapnem zapalovanie spravý takýto cyklus
  5. O otvorenom systeme ja nic neviem akurat ze bol bez naplne mozno 3 mesiace
  6. A preco ked by tam nebolo chladivo tak preco by jedna tribka bola horuca a druha ladova ?
  7. Chladiva sa tam dalo presne tolko kolko sa malo dat.
  8. Tak mi povrdz akoze tam mam stale tlak 6bar ?
  9. Nie sa sme to skusali ako to naplnil a normalne mu to tam islo 15 minut. Potom som to vypal a ked som na druhy den zapol klimu tak uz to neslo
  10. a odsať sa to neda ?
  11. divne lebo ked to naplnil a skusal ako to chladi tak to islo potom som prisiel domov a uz to neslo.
  12. Mám P307 1.6 hdi 80KW 2006, dal som naplniť klimatizaciu chladivo tam je ale fuka vzduch iby z vonka, pri zapnutej klimatizaci cerpadlo zopne aj ventilator predu na chladiči sa toči, tlak klimatizacie klesa zo 7 bar na 3,5bar, a na výparníku je 30°C ( podla toho aka je vonku teplota tak je aj na výparniku), hruba hadica ku kompresoru ma teplotu okoliteho vzduchu , hadica od kompresora do chladica je horuca, tenka hadica zo spodu chladica je ladova orosena.Kde moe byť problém ?
  13. pajo99

    Nefunkční aditivace nafty

    Ja mam problem taktiez chybu F031(v BSI) Peugeot 307 2.0hdi RHR 2006 face. + tam mam chybu este P1435(trvala zavada), diagnostika zrazu nevie naviazat komunikaciu s cerpadlom aditivovaní nafty. Co to moze byt?
  14. spodne ramena oby dve nove, geometria spravena a stale to robí. ale robi to ked pridam ze sa dvihne ako keby predok a vtedy lebo aj ked idem na ceste a je tam skok a cesta ide dole kopcom tak na tom skoku to trhne dolava celym autom ako ked pridavam
  15. Ale kazdeho aj mechanikou co som sa pytal tak hovorili praze FAP je pohode este. Ale ze nevedia co tam moze byt za chybu ze to moze byt vela veci
  16. Lenze otec chodi do roboty a auto potrebuje tak zato to potrebujem vyriesit cim skor.
  17. Ja som mal 1.6hdi ale otec ma 2.0hdi. Akoze ucpany jeden hovori ze nic tomu filtru neni a ty zas ze je upchaty. Doteraz mi tam tu jednotku aditivacie naslo zrazu uz nie. Cislo karoserie pozriem ked budem doma. A co tam moze byt zle ?
  18. P307 2.0hdi RHR znicoho nic zacala svietit kontrolka motora v diag. Nejde nacitat aditivovanie nafty. Posielam obrazky s hodnotami a chybami vie mi niekto povedat co je chybne ??? Potrebujem to rychlo spravit. kde najdem riadiacu jednotku aditivovania ? Auto ma najazdene 195xxxkm.
  19. Ked s autom idem normalne ze mu moc nepridavam alebo nejdem so kopca a drzim volant rovno tak ide auto rovno ale ked mu slapnem alebo idem do ostreho kopca a chcem udrziavat rychlost a drzim volant rovno tak auto taha do lavej strany ked pustim volant tak ho vytoci do prava. Cize ked chcem ist rovno tak mam volant vytoceny do prava o nieco. Jedno spodne rameno malo eoztrhnute silentbloky tak sa vymenilo rameno aj jedno aj druhe, vymene boli pred 5000tis. Aj tlmice komplet. Uz neviem co to moze robit. A ked mam osobu vedla seba tak to az tolko netoci.
  20. Už som to tak davno vyčitil išiel som do toho an slepo ale ked som mal dole svetla tak som videl že čočku držia šroby tak som si myslel že sa to asi da vybrať. no tu chromovu vrstvu som len troska presiel vodou a opadavala tak som to nechal tak, ta chrómová vsrtva sa tam neda nejako nastriekať alebo čo snou?
  21. pajo99

    RD4 na RT4 alebo RT6

    k zmene VIN sa dostanem len ked ho zadam a dam OK tak vypíše že počítač neodpoveda
  22. pajo99

    RD4 na RT4 alebo RT6

    Originál to určite nemontovali, ale že RT4 sa dala pohode domontovať bez problémov.
×
×
  • Vytvořit...