Přejít na obsah

Stepan 307

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

O uživateli Stepan 307

  • Datum narození 11.11.1982

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Tanvald
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    stepan.s202@gmail.com

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Stepan 307's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

4

Popularita

  1. Takže bude následovat další a další zkoušení, další a další investice do dílů, které bych ani měnit nemusel a až do toho narvu 40.000,-, tak trefím srnku a můžu to prodat
  2. To bych taky uměl, říct že vyměním komplet nápravu a možná to ani potom nebude ono. Jenže to bude tak za 30.000,- když auto i s dovozem z německa stálo 90.000,- tak nemůžu dát 30 za nápravu, ani je nemám, ani bych nedal
  3. A brzdy jsem komplet vyměnil a šlapou jako nové, hned od začátku pěkně brzdí, ale stejně na passata z roku 2001 to nemá, ani na jedničkovou oktu. Co se povedlo, to je odpružení, není ani měké, ani příliš tvrdé, potom výhled z auta, praktičnost a design. Myslím, že design ja na 307 opravdu super a povedený,
  4. Jo a auto bych asi taky vyměnil, protože po zkušenostech s 307, bych jí už nikdy znovu nechtěl. Bohužel, ikdyž mám svoje auti rád, tak musím nerad přiznat, že tohle auto mě zklamalo. kromě výbavy, to není auto pro řidiče. Šílená nedotáčivost, minimální odezva od řízení, slabé brzdy, spojka taky nic moc, převodovka...ach ouvej, ...je toho víc. Zlatá 405 a 205, na těch bylo všecko jednodušší a fungovalo to. I bratrova 406 se mi zdá být spolehlivější.
  5. Řízení jsem taky měnil, bohužel né za nové, pouze z auta s menším nájezdem kilometrů, ale nepomohlo to, jen se to trošku zmírnilo. A to jakože teď se dá i překonat těch 110 až na 140, kde je to jen minimální, dřív mě to fakt cukalo volantem a to mi nervy nedovolili to auto trápit. Musí být někde něco excentrované, ale nikdo to neumí změřit, aspoň né standardní servisáci, kluci z mého okolí. Opravdu přemýšlím o značkovém servisu Peugeot.
  6. Křivý náboj a házivost kotoučů - to musím zjistit, hned teď přes zimu, až se auto dostane do dílny. Jinak na zimu mám origo peugeot hliníková kola.
  7. Tak co, dostal se někdo někam dál s tímhle problémem? Já viměnil kola, jiné pneu, ložiska, čepy, tlumiče, nové kotouče....... a pořád nevím čím to je. Je fakt, že letní pneu s vyšším ET, to dělají víc, zimáky s origo ET jsou méně znatelné, ale pořád to vybruje. Asi pojedu do origo Peugeotu, jestli nemají nějaké zkušenosti tam.
  8. To je pěkná spotřeba Koli máš spotřebu na letních 17" ?
  9. Stepan 307

    307 sw HDi - Stepan

    Fotku kufru nemám, ale nějakou pořídím. Každopádně v zádu to je jen pro dítě a musíš posunout sedačku ve druhé řadě, trošku dopředu, aby ten v zádu v kufru měl místo na nohy. Sám jsem si tam sedat nezkoušel
  10. Ahoj. Tak konečně nahrávám svoje fotky po dvou letech, kdy tohle auto mám. Je to 2.0 HDi, 79 Kw, 2003, se šíbrdachem, 6 sedadel, ESP, ABS, auto. klima, sklápěcí zrcátka a samo-zatmavovací interiérové zrcátko, víc toho asi není. Pár drobných úprav jsem provedl, ale není to nic velikého, zbytek peněz spolykaly opravy a výměny dílů na podvozku, brzdy, rozvody a pod. Fotky jsou dle průběhu: dovoz NDR, první zima, léto, obnova třmenů, nová kola, srazy ve druhém roce vlastnění, výměna zadních žárovek za diody (už nejsou světla růžová ), atd..
  11. Ahoj. Sraz byl super, neměl jedinou chybu, co se dalo zařídit, bylo skvělé. OZ jsem si užil, absolvoval jsem jej do konce, beze zbytku, 7. boj jsem nemohl, to víte, 6. měsíční prcek má přednost. Příště se pokusím, jako v parku Retro park Sejfy, více popít a konečně snad poznat více členů, jako Scratch, kterej měl nejlepší káru, Hurvínka a další.
  12. 100...... Tak to bude slušný. A kolik bylo lidí, před těmi 13. lety, když se klub zakládal, ví to někdo?
  13. Jen 19 posádek a 42 lidí? ..podle první stránky "Rozmístění ubytování" to vypadá jako mnohem víc lidí a aut
×
×
  • Vytvořit...