Přejít na obsah

burak84

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

burak84's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. ano máš pravdu dělá to především při prudším sešlápnutí plynu kdy je třeba akcelerace a taky v těch táhlých kopcích apod. Ještě mě napadlo při regulaci vstřiku tím šroubkem je citelně poznat kdy motor už zvyšuje otáčky, abych nepropálil písty mám nastaven vstřik o hodně otáček pod tuhle hranici. Motor vůbec nekouří a bere tak do 5,1L v kombinaci Praha, dálnice, okresky.
  2. takže navrhujete rovnou zkoušku s jiným čerpadlem? napadlo mě jestli to ještě nenechat někde seřídit ten zvuk je hodně hlasitý a je to v rozmezí 3000 a 3100ot. na tachometru cca 120km zvuk je silně kovový jako by něco bouchalo plech o plech zkusím projet ten bazar a podívat se po čerpadle
  3. Díky za pomoc Oddie motor je to D9B (51kW) čerpadlo Lucas. V čerpadle si nejsem na 100% jistý nic na něm není napsáno a momentálně nejsem u auta.
  4. Zdravím všechny, potřeboval bych radu. Mám peugeot 1,9D rv 93 51kw a motor mi při jízdě nepravidelně cuká při sešlápnutí plynu někdy reaguje a otáčky letí plynule vzhůru a někdy je hrozně líný. Když reaguje lépe je cítit citelné cukání v ovlasti kolem 3000ot. Pravděpodobně to souvisí s problémem, kdy mi minulý rok přeskočil rozvodák opraveno u Vašendy od té doby motor především na dálnici v táhlých kopcích v cca 3000 - 3100ot. mohutně klepe a nemohu přijít na to čím to je. Poraďte prosím jestli by to mohla být nesrovnaná hlava nebo něco jiného. Po opravě motoru se mi zasekávaly otáčky když padaly, tak jsme s p. Vašendou na palivovém čerpadle ubrali o několik otáček. Mohlo by tenhle problém být pouze špatným seřízením čerpadla??? Od opravy najeto cca 10 000km zkoušel jsem jestli to není naftou (nyní beru pouze u shellu) palivový a vzduchový filtr vyměněn olej plná syntetika. Díky Honza
  5. Jasně zavolám tam je to určitě jediný servis kam se nebojím dát auto. No chtěl jsem radu zkušenějších jestli jste se s podobnou závadou nesetkali, ale je mi jasné že se to nedá určit takhle na dálku. Snad to nebude prasklá hlava nebo blok motoru. I tak díky moc.
  6. Dobrý den prosím o radu k problému který se mi stal včera. Mám Peugeot 405 1,9D 51kw rv93. Včera jsem jel z práce a stál jsem na anglický v koloně asi dvacet minut, teplota stoupla na 90 pak jsem se dal po sokolský směrem k fakultní nemocnici všechno v pohodě a u fakultní nemocnice se rozjedu z křižovatky jedu 30-40 najednou rána tak jsem myslel jestli něco nebylo na zemi nebo tak něco ale motor začal rachotit jako traktor pokles výkonu musel jsem ujet ještě 500m abych to odstavil pak už to chcíplo ale byl jsem na místě kde jsem to odstavil. Prosím poraďte co by to podle vás mohlo asi být??? Ráno jsem se koukal a vypadá to že voda z chladiče je pryč jinak z auta nikde nic neteče ani nevisí. Asi to budu muset odtáhnout k Vašendům, pokud taky kluci od Vašendy jsou můžete mi říct kolik bude stát zhruba odtah??? Stojím na rohu ulic Viničná a Apolinářská. Díky moc.
×
×
  • Vytvořit...