Přejít na obsah

Čeněk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    361
  • Registrace

O uživateli Čeněk

  • Datum narození 10.6.1974

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Lutín
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Čeněk's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. Je to inzerát na bazoši. Opravdu to bylo HDI 66kw i v TP byl uveden údaj 66 kW. Auto jsem nekoupil, bylo to na 406 strašně líné. Když se to poddusilo tak to nebylo schopné se rozjet. Když se to rozkutálelo tak to bylo schopné držet rychlost, ale strašně dlouho trvalo než to nějakou rychlost dosáhlo. Nyní když o tom přemýšlím, a čtu vaše příspěvky tak si uvědomuji, že jsem nesundal kryt motoru s nápisem HDI. Turbo to nemělo a intercoler taky ne. Pokusím se zjistit číslo VIN, to bohužel nyní nemám.
  2. Ahoj chlapy. Byl jsem na inzerátu, kde se prodávala 406 HDI 66kw. Výkon v TP byl uveden právě uvedených 66kW. Jaké bylo moje překvapení při zkušební jízdě kdy motor neměl valný výkon a prodejce mě upozornil, že tento motor nemá turbo. Při prohlídce jsem opravdu žádné turbo nenašel. Opravdu pouze výfukové svody a potom výfukové potrubí. Auto bylo dovezeno z německa, je možné že se tento motor neměl turbo nebo ho někdo demontoval. Bylo by možné oddělat turbo z motoru bez změny emisí - kouřivosti. Motor v žádných otáčkách nekouřil. Co vy na to ? Díky
  3. Čeněk

    Ekologická bomba ze Švédska

    Tomu se říká plánované zastarávání výrobků. Krásně vysvětleno zde : http://www.youtube.com/watch?v=8W4V_4ZxBFg Jen hledím, co si výrobci dovolí a kecy o recyklaci jsou k smíchu. Celé video je o tom, jak se plánuje pokažení výrobku nebo nemožnost opravy aby bylo nutné koupit výrobek nový
  4. Čeněk

    Kam se mi ztratil avatar?

    Já taky nemám avatar, dá se nějak dohledat ?? Já už ten obrázek bohužel nemám
  5. Pánové, mám z Lídlu oscilační brusku http://www.youtube.com/watch?v=woSS49x7xyw kupovanou minulý rok. Chci se zeptat, zda ji někdo nekupoval. Já ji použil jen jednou a hned přestala fungovat. Potřeboval bych vědět kolik v Lídlu stála - nemohu najít paragon na reklamaci a tak bych se podíval na platby kartou a doložil platbu z karty.
  6. Čeněk

    Znak na kufr 406(coupe,sedan)

    Já nespěchám, klidně počkám.
  7. Čeněk

    Znak na kufr 406(coupe,sedan)

    Já mám zájem - závazná objednávka - dva kousky. Doufám, že mi někdo poradí jak to na kufru vyměnit Díky
  8. Čeněk

    Relé pre led smerovky

    Je možné použít tento přerušovač, je určený pro led žárovky a proto není nutno dávat žádný odpor k led žárovce jako k normálnímu přerušovači. Nabízí to více firem, tady je např. http://aukro.cz/prerusovac-led-blinkru-i3151916336.html
  9. Čeněk

    Přenosná dálniční známka?

    Prosím taky moc o radu do SZ . Díky
  10. Čeněk

    opravar kotlu Praha vs. nový kotel?

    Co jsem slyšel, tak opravy kondenzačních kotlů jdou do desetitisíců. Junkers máme doma a vůbec o něm nevím, naprosto bezproblémový. Tak mě ceny náhradních dílů naprosto nezajímají.
  11. Čeněk

    Solární panely pro každého

    Pokud má někdo zájem jak vyrábí solární elektrárna je tady odkaz: http://statistiky.sollaris.cz/index-1.php Je tam mnoho elektráren různého výkonu, po rozkliknutí je vidět aktuální výkon, denní - měsíční - roční výkon.
  12. Čeněk

    Solární panely pro každého

    Ono se taky jedná o to, že v zimě není slunce tak výkon toho panelu počítej tak okolo 0-10% . V tomto případě bude výkon minimální. O nějakém topení nemůže být ani řeč, co chceš výkonem max. 20Wattů vytopit? A pokud nechceš výkon 0% tak panel musíš chodit ometat od sněhu. Mám osobní skušenosti s fotovoltaickými elektrárnami.
  13. Ahoj, prosím, nemá někdo zkušenost s obnovou dat z vadného HDD. Počítač prostě nenaběhl a je vadný HDD. Já osel jsem si to nezazálohoval. Na internetu je hodně firem, které nabízejí obnovu dat - nemá s tím někdo nějakou zkušenost. Doporučte mi nějakou firmu. Díky za rady.
  14. Čeněk

    Klávesnice imobilizéru

    Tak k té klávesnici. O víkendu jsem sundal středový panel a dostal se ke klávesnici. Moje klávesnice byla vymačkaná. Sehnal jsem klávesnici z 306 a z 406. Na boku těchto klávesnic je číslo a to se lišilo poslední číslicí od mé klávesnice. Moji klávesnici jsem při vyplém motoru odpojil a zapojil jako první klávesnici z 406. Otočil klíčkem naťukal můj kód staré klávesnice a okamžitě se auto odkódovalo a já nastartoval. Tak to bylo i s klávesnicí z 306. Takže kód je na jisto v ŘJ a né v klávesnici. Ani čísla z boku klávesnic nesouhlasila. Jen je potřeba sehnat klávesnici stejného vzhledu Díky všem
×
×
  • Vytvořit...