Přejít na obsah

Zajda555

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

O uživateli Zajda555

  • Datum narození 10.12.1989

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406 Coupe
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Frýdek-Místek
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    milan.zajac@seznam.cz

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Zajda555's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Teď jsem si všiml, že origo klíč ma frekvenci 433 mhz a můj nový má 434 mhz, je to problém? Může být toto důvod proč mi nejde ta dálka?
  2. Kódování mi to v klíčovém centru a udělali asi jenom klon.
  3. Zajda555

    Servo řízení

    Momentálně řeším stejný problém, už to vypadalo že je všechno v pohodě a po asi týdnů jsem zase tam kde jsem byl. Servo sice zatím necuká ale při vypnutí motoru vypění jak teplé pivo.
  4. V návodu se píše že mám zapnout zapalování, několik sekund držet tlačítko zamykání, vypnout zapalování a mělo by to fungovat. Při kódování byl problém s čipem imobilizeru tak mi nakódovali nový ale jestli jsem dobře pochopil z jiných diskusí tady, tak ten se zamykáním nemá nic společného.
  5. Zdravím, nechal jsem si udělat druhý klíč a nefunguje mi dálkové ovládání. Zkoušel jsem klíč spárovat podle návodu k obsluze a nic. Auto jde normálně nastartovat ale zamknout či odemknout už ne. Nemá s tím někdo zkušenosti? Hledal jsem ve foru a nenašel jsem nic co by mi pomohlo. Děkuji
  6. Zajda555

    Nefunguje klimatizace

    Špatně jsem to formuloval, samozřejmě že jsem ji zapínal i v zimě ale tam toho moc nepoznám jestli funguje jak má, topení jde přece i bez klimy
  7. Zajda555

    Nefunguje klimatizace

    No to je mi jasné že je problém v úniku chladiva ale v jakém místě? ;-)
  8. Zdravím, na podzim jsem si nechal zkontrolovat v autorizovanem servisu klimatizaci u mé 407 a řekli mi, že mám prasklý chladič (kondenzator), ten jsem následně nechal vyměnit a klimu naplnit. Klimatizace mi stále nefungovala tak jsem jel zpět a zjistili že je ještě prasklá hadice ke kompresoru i ta se vyměnila a klimatizace se přetěsnila a opět naplnila. Při odjezdu normálně fungovala. Před zimou jsem ji použil asi dvakrát a to 10km ze servisu a 5km do práce. Přes zimu jsem ji logicky nepoužíval a ted jsem ji chtěl zapnout a šel mi už jenom teplý vzduch. Dnes jsem s tim jel do servisu ale tam mají čas až za 14 dní, cestou zpět jsem se zastavil u známého mechanika a ten zjistil že je klima úplně prázdná, tudíž je někde únik protože se mi nezdá normální aby chladivo za necelého 3/4 roku samovolně uniklo. Když je nový chladič i hadice neví někdo v čem by mohl být problém? Už jsem do toho vrazil 12 000 a pořád se peču.
  9. No ja zitra zkusim ten chladič, když jsem byl v servisu, tak mi řekli, že termostat spíná při 92 stupních což je prý v pořádku, tak nevim, ja se v těhlech věcech moc nevyznám
  10. Chladici kapalinu jsem nechal vyměnit,termostat otevírá údajně na 92 stupních,ty hadice nevím
  11. Zdravím, mám problém s přehříváním motoru u mého P 407 2.0 HDI, po ujetí cca 20 km se mi teplota dostane na nějakých asi 97 stupňů a motor nemá dostatečný výkon. Byl jsem už ve třech servisech včetně Peugeotu a po napojení na diagnostiku je auto bez zavad. Mohl by mi někdo poradit čím by to mohlo být?
  12. Zdravím, mám problém s přehříváním motoru u mého P 407 2.0 HDI, po ujetí cca 20 km se mi teplota dostane na nějakých asi 97 stupňů a motor nemá dostatečný výkon. Byl jsem už ve třech servisech včetně Peugeotu a po napojení na diagnostiku je auto bez zavad. Mohl by mi někdo poradit čím by to mohlo být?
×
×
  • Vytvořit...