Přejít na obsah

profor

Uživatel
  • Počet příspěvků

    335
  • Registrace

3 Sledující

O uživateli profor

  • Datum narození 31.3.1982

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2015

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Stupava
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Webová stránka
    https://www.dropbox.com/sh/9133mw02g7l5uwl/AAA125PbFdJ--0-DQfLiKxqPa?dl=0

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

profor's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

70

Popularita

  1. profor

    Proforova 3008 Allure

    Tak, prišiel čas auto vymeniť a auto sa predáva. Šak, nenechalo ma nikde stáť, za to dík, aj napriek trablom s antiemisným systémom a prehnitému káblu od senzoru otáčok zadného kolesa (všetko po záruke). Najazdených cca 170 tisíc km. Adieu.
  2. profor

    New 3008 Ultimate

    Chcete mi povedať, že nová 3008 má USB3.0???
  3. profor

    Proforova 3008 Allure

    Eskapáskami cez prevŕtané diery. Na každú stranu som myslím dal tri diery, jedna centrálna v línii s dierou háčiku a dve po stranách pre lepšiu stabilitu.
  4. profor

    Proforova 3008 Allure

    Tak naša spoločná cesta sa blíži ku koncu. Spolu sme natočili niečo cez 160000 km, na systéme AdBlue sa nám pokazilo hádam všetko, čo sa mohlo, ale nikde ma nenechalo stáť, čo je super:) Domontované Focaly hrajú skvelo. Elektrické sedačky z 508 poslúžili taktiež skvelo.
  5. profor

    Honzův nový mazlík

    Akou farbou to svieti?
  6. profor

    Proforova 3008 Allure

    Objednal som si Carsifi wireless AA adapter a je to super vec. Objavil som tam aj zmenu DPI zobrazenia, čomu úplne nerozumiem, resp neviem aké hodnoty v akých rozsahoch upravia DPI na obrazovke, ale bol som schopný zmeniť zobrazenie tak, že Waze je širšie. Toto je pôvoené zobrazenie: Toto je po zmene DPI v Carsifi
  7. profor

    Proforova 3008 Allure

    Musel som sa k tomu vrátiť, lebo po update FW na NAC som musel v AA/Waze mať zatiahnutú ručnú brzdu, aby som mohol hľadať / bez obmedzenia prehľadávať posledné miesta. To, že túto skutočnosť si musíš krvopotne zistiť sám a že čo ten FW update obsahuje / mení sa nikde nedozvieš, ani v autorizovanom servise je druhá vec. Každopádne toto zariadenie je zaradené medzi NAC a autom a tak môžem simulovať zatiahnutú ručnú brzdu na zbernici CAN pri rýchlostiach pod 5 km/h a tak "stačí len zastaviť" a hľadacie okienko vo Waze sa objaví.
  8. profor

    Proforova 3008 Allure

    Dnes, asi po roku fungovania, som opäť kódoval gateway a debugoval s pripojeným logickým analyzátorom.
  9. profor

    Proforova 3008 Allure

    Aktualizoval som FW na rádiu (NAC WAVE2) po tom, ako mi moja Peugeot aplikácia ponúkla nový FW. Posledne som to robil asi v roku 2020 no a po tejto aktualizácii 21.08.87.32_NAC-r1 (2021.02.03) sa mi neobjavilo okienko hľadania vo Waze potom, ako som dokončil navigovanie, či úspešným príchodom do cieľa, alebo zastavením navigácie. Každopádne, predtým som to mal vo verzii 21.07.67.32_NAC-r0 tak, že keď som stál autom bez pohybu, tak mi vo Waze vyskočilo okienko hľadania. Po neúspešnej návšteve (konzultácii, ak sa to dá tak povedať, ale skôr nie) servisu, začal som skúšať všetko možné a zistil som, že na to, aby sa mi otvorilo okienko hľadania, musím mať zatiahnutú brzdu! Je super, že Peugeot dá možnosť užívateľovi si aktualizovať FW, ale aspoň by mohol poskytnúť nejaký changelog, čo sa zmenilo, čo sa opravilo, čo je nové.
  10. profor

    Modrý krasavec

    Aký ste vysoký prosím vás?
  11. @Charlie 1 možno má novší firmvér, kukni a napíš, @elton vieš aj ty kuknúť verziu FW?
  12. Čo je viac na tej širšej obrazovke? Videl som ti tam klímu, to vieš nastavovať aj pri počúvaní rádia? Je tam potom tlačítko klímy? Ďakujem
  13. profor

    Proforova 3008 Allure

    Chcel by som vás poprosiť, kto máte v aute NAC rádio a používate Android Auto, ozvite sa.
  14. profor

    Aktualizace dotykové obrazovky

    Ja by som sa pripojil, mám ale 3008, čiže treba kuknúť na 508, aká verzia je dostupná a akú máte. Aktualizoval som si NAC, moja Peugeot apka mi navrhla, že je update na NAC. Stiahol som ju, NAC som aktualizoval. Jedna novinka, čo som si všimol, je, že ak pripojíte AndroidAuto mobil, otvorí sa vám tá obrazovka s oknami AA, MirrorLink atď...hovadina, ale ok. Horšie však je, že keď používam Waze, čo je jediná výhoda toho celého, tak keď prvý krát pripojím mobil k autu, spustím AA, zobrazí sa mi Waze spolu s jej okienkom hľadania v pravom hornom rohu, ako to bolo vždy. Idete, prídete do cieľa, zastavíte, ale hľadacie políčko sa už neukáže. Taktiež ak listujem v posledných miestach, tak za chvíľu mi ukončí listovanie, presne ako za jazdy kôli bezpečnosti. Skúsil som aj Google mapy, a ak dám hľadať, napíše mi v políčku "počas jazdy len hlasové hľadanie". Na predošlej verzii to nerobilo a dokonca som si bol schopný mojim udelátkom na CAN simulovať nulovú rýchlosť do NAC a hľadacie okno sa mi ukázalo aj za jazdy. Teraz to už nefunguje. Čiže mi to príde, že rýchlosť, resp to, či sa auto pohybuje je teraz brané z GPS, predtým to bolo z info na CAN. A samozrejme, GPS sa furt "hýbe" a to asi vadí. Šľak ma ide trafiť Terajšia verzia je 21.08.87.32_NAC-r1 - tuto je ten problém Predošlá verzia, ktorú som mal abola ok v tejto veci 21.07.67.32_NAC-r0.
  15. profor

    Peugeot 2008 1.6 VTi

    Mne na 3008 sa to stalo dvakrát. Najprv mi to "preprogramovali" v servise, a potom som na to došiel. Stačí odpojiť auto od baterky. Ten modul v pravých dverách sa zasekol a nebol prítomný na LIN zbernici. Ziistil som to vlastne náhodou, keď som dal dole tapacír a odpojil ten modul a po pripojení proste fungoval. Je stále napájaný z baterky, tak po uspatí auta ostal stále v nejakom blbom móde. Inak pozerám, že asi ako jediné auto okrem 308 reguláciu prietoku fukármi. To že to dnes nedávajú je des. Hrozný fail. Odkiaľ si?
×
×
  • Vytvořit...