Přejít na obsah

stalmik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 264
  • Registrace

O uživateli stalmik

  • Datum narození 25.12.1985

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

stalmik's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

1

Popularita

  1. 13.2. asi nebudu moct z pracovních důvodů a také proto, že mne čeká oprava auta.. (Nárazník, levá mlhovka, atd..) tak snad někdy příště! ale děkuji Oldo za pozvání, rád bych přijel.. Ještě je zde varianta, že bych provětral P 207, ale tose ještě uvidí :-)
  2. stalmik

    palivove cerpadlo

    využiji tohle téma k tomu abych se zeptal také na čerpadlo, ovšem mě funguje s tím, že u ostatních natlakuje a vypne po zapnutí klíčku, ale mě tlakuje pořád dál a dál.. prostě ani po natlakování potrubí a vypnutým motoru nevypne.. Ví někdo kde je problém??
  3. Celkem bych měl zájem.. Pokud lze napsat cokoli na jakykoli motiv..
  4. To Edison: Co se týče symbolů a barev je pravda, nicméně si nemyslím, že se jedná o problém. Nicméně ten symbol tam být nemusí na pořád a když na to přijde ani barva. To Ferry: Úkolem bylo oživit denní světla RL. Relátka do originálních patic jsou krásná, ale co z toho když nechci svítit přes den hlavními světlomety?? Nic. Relátka (řídící logiku) světla nemají externí nýbrž implementovánu přímo v sobě, takže kromě tří drátů nepotřebují nic a dotaz vznikl na základě zapojení spínacího napětí, což se nakonec ukázalo jako ten nejmenší problém. To, že je zařazen vypínač nevidím jako problém. Pokud je sepnutý, což v mém případě bude téměř vždy, světla se rozsvěcejí automaticky a při přepnutí na parkovací světla se automaticky vypínají.. V čem je tedy problém??? A co se týče RZ beru to jako rejpání i když malinko to je. Stačí trochu podložku RZ opilovat a je to. Nu a co se týče těch relé do origo patic po volantem, u mého auta chybí v jedné patici dráty takže tohle řešení jsem stejně nemohl použít.
  5. Je nutné doplnit informaci o tom, že jsem přehazovali třetí dveře na Fordu Fiesta, které způsobily, že celá akce trvala tak dlouho. Jinak co se týče instalace a vůbec nálady, myslím, že se vše zdárně povedlo
  6. Čus.. Podle mě je to zbytečné. Vezmi si kolikrát budeš opakovaně startovat v garáži..
  7. stalmik

    Kolik je tu lidi z Plzně?

    Nu musím se také přidat.. Nějaký ten pátek už brázdim ulice Plzňe
  8. stalmik

    A pak cestujte do Rumunska

    Nejde ani tak o to, jestli je to obcan jine narodnosti ci nejake mensiny, jde spise o jednani jedincu eventuelne kolektivu. Ovsem za tohle bych sekal ruce a nohy:bacha
  9. Souhlasim, ja a OK406 budeme montovat 24.9. u něj v garáži na obě auta.. homologace E4 RL
  10. Ahoj všem, dne 24.9. se uskuteční další komorně-pracovní sraz v Týně nad Vltavou u člena OK406 a to přímo a opět v jeho garáži. V plánu je instalace denního svícení, které je již zakoupené. Účast prozatím potvrzena mým jménem a samozřejmě jménem OK406. V jednání je účast Švejka a dalším se dveře samozřejmě nezavírají, pokud by měl někdo chuť a čas popovídat si či eventuelně vylepšit nebo upravit svého miláčka. Bližsí info u OK406 nebo u mne. Těšíme se.. Stalmik PS.: Začátek v dopoledních hodinách..
  11. Někomu se líbí, někomu ne..
  12. stalmik

    brzdové desky a kotouče

    Totální hovadina sundavat hadice při výměně destiček a kotoučů! Stačí zatlačit váleček ve třmenu třeba kleštěma aby se ti tam nové díly vešly, díly vyměnit za staré a dát třmen zpět. Pozor na brzdovou kapalinu, hlídej hladinu aby ti nepřetekla..
  13. Je jasné, že rozteč se nedodrží, ovšem bych zase za pozitivní věc bral situaci, že na úkor toho se nekupují denní světla s 5led ay to bylo pole předpisů. Myslím, že tyhle budou svítit mnohem více. Mluvil jsem s lidmi z technické /ne známý/ a jeden z techniků mi řekl, že v tomhle případě by je dal stejně a ať rozhodně nekupuju sice úzké, ale hůře viditelné. Já vím ať si každý říká co chce důležitý je zákon.. Když bude nejhůře na míst to odpojim a je to, ale myslím dle slov zákonodárců, že s tím ve finále problém nebude a pokud ano udlám to co jsem psal výše.. Bude tu pár lidí namítat, že je to zbytečný apod, ale zase každý ať chce nebo nechce strká zbytčný prachy jinam.. Je to zkrátka věc názoru.. Já si udělám minimálně radost. Nehledě na to, že třeba velké procento lidí zde na fóru má jiná kola než má v TP což také není v normách a nikoho to významně příliš nezajíma.. Nakonec bych snad jen zmínil staré dobré pravidlo: Kdo chce kam, pomozme mu tam.. Ferrymu děkuji za výpočet, je to určitě zajímavé srovnání, nicméně o úsporu při svícení mě osobně nejde.. Líbí se mi to. Světla umístím jako Burisek a tímto mu děkuji za poskytnuté foto..
  14. stalmik

    záměna hlavic řadiček

    ideální člen P-C.. To musí mít vedení radost
×
×
  • Vytvořit...