Přejít na obsah

neli29

Uživatel
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Machulince
  • Stát
    Slovenská republika

neli29's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. neli29

    Motorček predných stieračov

    Problem vyriešený, nakoniec to bolo tiahlo. Tycka na ktorú sa stierac montuje bolo zaseknute.. Nedalo sa to vôbec rozorat...dakujem sa vsetky rady.
  2. neli29

    Motorček predných stieračov

    Vsetko rozobrate, mimo auta funguje motorcek pri pripojeni na baterku uplne v pohode, pripojenie na zasuvku nefunguje..iba ho trhne. Je niekde take nieco ake rele cyklovaca, alebo rele co ma nieco spolocne zo stieracmi?
  3. neli29

    Motorček predných stieračov

    Ano je na okne nejaka znacka. 4sroby som objavila 2ks po oboch krajoch, kolko by ich malo byt dokopy? Len motorcek sa odmontovat neda, je to pevne na tej konstrukcii?
  4. Zdravím, ako sa demontuje motorček predných stieracov? Je tam strasny pristup. Prestali nam fungovat stierace ostali stat skoro v hornej polohe. V motorceku pocut cvakat, stierace reagujú pohybom cca 5mm smerom dole pripadne hore po stlaceni packy, no nie zakazdym. Dakujem
  5. neli29

    (elektrika) světla nejdou

    Za malo. Ved to...mi sme to dali elektrikarovi do servisu a ten ze musel menit kable k riadiacej lebo boli zhorene a relatko zhanat 3dni a cena za udajnu opravu stala 80€. Keby clovek vedel co a kde ma hladat mohli sme usetrit.
  6. neli29

    (elektrika) světla nejdou

    Nie nevidno to,musi sa cely suflik odmontovat,a je to na strane kde je motor,nie z boku kde su poistky v sufli. Od vymeny je pokoj a vsetko funguje.
  7. neli29

    (elektrika) světla nejdou

    mi sme mali v ulysse zhorene relatko ktore je za suflikom spolujazdca, uchytene to je na karoserii..uz sa nepamätam ci bolo zelene alebo modre. Tiez to blbo az raz prestalo svietit, vsetko ine fungovalo, okrem stretavacich.
  8. neli29

    (elektrika) světla nejdou

    zdravim, nevedel by mi niekto poslat schemu parkovacich svetiel,odkial kam to ide? r.v. je 8/2005. dakujem
  9. problém vyriešený.. zhorené relátko za skrinkou na spolujazdcovej strane..bolo zelené.
  10. svetlá šli zas určitý čas, ale dnes sa rozsietili, ako keby zoslabli a po chvíli bolo cítiť mokrý spálený smrad od poistiek na spolujazdcovej strane. stále všetko ostatné ide. odkial sa tam môže voda dostať?
  11. bude to asi nejaká anomália, svetlá zas idú, aj na 10-ty pokus sa rozsvietili. nerobili sme nič s nimi.
  12. Žiarovky sú OK.. Už som o tom písala aj v téme ľavá páčka pod volantom. No potom to zmúdrelo a bol pokoj, no teraz to odišlo nadobro.
  13. žiadna zmena, nepomohlo..stále nefungujú
  14. vybraté, skontrolované, neboli prepalené.
  15. zdravím, máme problém so stretávacími svetlami, nejde napätie do pätice. ukostrenie premerané,je OK. všetko iné funguje, motorčeky, dialkové, hmlovky, parkovačky, smerovky, poistky sú OK, aj pri baterke, aj nad pravým blatnikom, tempomat, stierače, fungujú tiež. Ďakujem za každú radu..
×
×
  • Vytvořit...