Přejít na obsah

eda.dusan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Město
    Luká
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

eda.dusan's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

1

Popularita

  1. eda.dusan

    Přední tlumič

    Přiznám se, že když mi ta pružina prdla ( otevřel sem dveře, chci nastoupit a prd ), tak jsem vůbec netušil, že to je tak celkem častý nešvar. U žádného auta před tím jsem to neřešil. Nechal jsem pak udělat i obě nápravy, komplet brzdy a naprosto luxusní jízdní vlastnosti. Na to, jak všichni na 406ce haní brzdy, tak já tvrdím opak. Omlouvám se, pokud jsem se při registraci nějak spletl. Jsem už trochu v letech a s počítačem moc dobrý kamarád nejsem.
  2. eda.dusan

    Přední tlumič

    Ahoj. V dubnu 2015 mi prdla levá přední pružina a jelikož jsem notorický puntičkář, tak jsem rovnou měnil všechny 4 pružiny i všechny 4 tlumiče. Na předku samozřejmě i horní uložení i axiální ložiska. Zadní tlumiče už celkem volaly po výměně, ale ty přední byly ještě v celkem dobré kondici. Takže pokud by jsi byl ve fin. tísni a nechtěl kupovat nový, tak bych ti je za hubičku nechal. I to horní uložení.To je taky dobrý.
  3. Ahoj lvíčata. Tak už to postihlo i mě-prasklá přední pružina.Nechtěl jsem ponechat nic náhodě a tak jsem dal vše nové-tlumiče,pružiny,uložení,ložiska.Tímto bych chtěl nabídnout,kdo by měl zájem levně tyto věci-1x pružina, 2x originální tlumiče (jsem překvapen,že ještě tak dobře tlumí), horní uložení (nevymačkané).Jestli by někomu mohly ještě tyto věci posloužit,ozvěte se. Je mi líto to vyhodit
  4. mockrát děkuju. Ještě takovej blbej dotaz. Ten MUX model je jako nový nebo to značí jinou ( novější výbavu )? Můžeš mi prosím poslat adresu, ať ti můžu poslat tu flanděru?
  5. Ahoj všichni. Předem se omlouvám, zda bude v mé registraci nějaká chybička. Já a PC nejsme moc dobří kamarádi. Již asi rok sleduji tohle skvělé fórum. Již 14 roků jsme s rodinou jezdili pouze naftové Xantie, ale přišel čas, kdy jedno auto nestačí. Přes známého co dělá v servise Peugeot sem se dostal k možné koupi 406 Hdi Break 80Kw. R. v. 2003. Neváhal jsem ani minutu. Vůz koupen nový v ČR, pouze jediný majitel, nehavarovaný (ba ani škráblý ), plná výbava ( vše funkční ), do posledního km řádně vedená serv. kniha, vždy autor. servis s orig. díly. Do této doby sem nevěřil, že se dá téměř 10tileté auto koupit v takovémto stavu. Nechci, aby to vyznělo jako chlubení, jen se snažím trochu popsat své auto a to i proto, že je to můj první příspěvek. A nyní k věci. Nevím jak to, ale i přesto, že vůz byl prodán jako nový u nás, uživatelská příručka byla dodána ve franc. jazyce. Není to tak dlouho,co jsem ji tady na fóru viděl (blbec sem si ji nestačil stáhnout ), bohužel je již soubor smazán. Proto bych chtěl někoho z vás, co ji máte poprosit, zda by byl tak hodný a poslal mi ji, nebo nějak umístil na fóru. Na oplátku pošlu litr kvalitní moravské slivovice. Mějte se a zatím ahoj.
×
×
  • Vytvořit...