Přejít na obsah

Georginho

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

O uživateli Georginho

  • Datum narození 13.4.1981

Georginho's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Také jsem nedávno takto zvažoval. Je pravda, že jsem byl trošilinku ovlivněn, jelikož jje to můj 3 Peugeot v řadě. Ale tentokrát jsem sháněl něco většího pro pohodlné cestování na dálky, ale i couračky po městě. Musím říci, že jsem po půlročním váhání a mnohokrátém svezení zvolil P406 Break 2.0 16V Premium - téměř komplet výbava, nic nevrže a to i na poli , v zatáčce sedí a přitom neskáče jak WV a jejich příbuzné, tedy i Octávia, se kterou jsem již najezdil mnoho v práci. Opravdu nesrovnatelné! Pravda, že zátah má sametový, ne žádný brutál jako u 1.8Turbo, ale na běžnou cestu super a spotřeba naprosto srovnatelná, díly taky - jen chce vědět kam se obrátit:super Je to každého věc, ale pro mne jasná volba!!!
  2. Georginho

    ALU 16\" na prodej

    Nechtějí mi na dopravce zapsat 16\" do velkého techničááku a orig tam mám zapsány pouze 15\" všech možných variant...nemá někdo zkušenosti, jak ty úředníky donutit?
  3. Orig je dobrá volba, ale není zadarmo:mrk, taky jsem ho měnil!
  4. Bohužel nevím jak to opravit, spíše se divím, že Vás přístup servisu překvapuje :-) Já jezdím a již jsem si zvykl...nikdy nic nefunguje na poprvé. Teď jezdín již nějakou dobu do neznačkového servisu vlasněného bývalým šeefem v AUTOQUALT:cool: a od té doby mi vše funguje a na poprvé. I když mi to chcípá po nastartování a nikdo neví co s tím, ale to je vyjimka!
  5. Georginho

    automaticky sytic

    Doteď jsem měl 205 a 106 Diesely, tam to bylo OK najít sytič (oba dva automaty, jelikož byli lanky napojeny na palivová čerpadla. Nyní mám 406 Break 2.0 premiu a po nastartování mi chcípá, mohlo by to tím být:myslim. Ale kde najdu čidlo? A jak ho vyndat? Nevyteče chlad. kapalina? Poraďte please:roll
  6. Zdarec, potřebuji poradit!!! - Velký display mám (má i volbu při nastavení km/h - míle...) - Páčku mám také OK!!! - Ale nějak mi tam chybí ty dráty!!! Jsem autoelektrikář, takže bych si i dopojil, ale nevím kam do BSI, nevíte někdo který je to svazek a kam jde od té páčky? Jo abych nezapoměl - vůz mám Peugeot 406 Break 2.0 16V rv. 04/99, takže zřejmě ten přechodový model! Kdyby neměl BSI, proč by tam dávali páčku i display? Mno, předem díky za odpověď
×
×
  • Vytvořit...