Přejít na obsah

xbata

Uživatel
  • Počet příspěvků

    305
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Praha - Brno
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    Nálada upravena moderátorem - nepovolená komerční reklama

Kontakty

  • ICQ
    306677094

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

xbata's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

3

Popularita

  1. xbata

    P407 - OIL --

    Podle měrky je olej v dobrém množství. Ale jak odešel ten výměník, šel olej do vody a možná i obráceně. Tak může být něco zalepené. Jinak když je málo oleje tak to ukazuje olejničku na displeji. Zkusím to čidlo, stalo asi 150Kč, jen ho najít
  2. Zdravím. Po dlouhé době mám dotaz: 407 2.0hdi mi hlásí OIL-- po výměně tepelného výměníku olej/voda. Myslel jsem že to bude čidlo tlaku, které na něm je, ale ani po výměně žádná změna. Kde je umístěno čidlo teploty oleje na tomto motoru, prosím? Kód RHR. Olej v motoru je. Děkuju za pomoc.
  3. Tak to byla prasklá hadice od turba ke škrtící klapce. Ono se to tam rozdvojuje a jedna část jde do mezichladiče a ta druhá rovnou do sání.. Tak ta to byla. Díky všem za rady
  4. po delší době se občacím s prosbou o radu. Peug. 407 2.0hdi (RHR) 100kW. V pátek cestou z práce najednou ztratil motor výkon, a při sešlápnutí plynu začal černě kouřit a jako by kolísavě zrychlovat. Jako kdyby člověk střídavě šlapal na plyn a zase ho pouštěl. Diag. nic neukázala - jen jendou 0113 (čidlo teploty vzduchu), to jsem vyměnil preventivně a stále stejné. Váha vzduchu měněná nebyla, ale je jak nová, a diagnostika ukazuje hodnoty. Nějaké nápady? Napadá mne jestli to nemohla způsobit vadná nafta - chvíli před tím jsem natankoval (u jiné pumpy než obvykle), ale dolil jsem tam VIF a o víkendu jsem vyměnil filtr.
  5. xbata

    Čištění katalizatoru

    Nové jímky lze koupit normálně v autodilech?je k tomu potřeba speciální nářadí? Dnes jsem vyměnil turbo, vyčistil EGR, vše dál dohromady, motor jde poslechově pěkně, ale stále kouří bíle. Když přidám plyn, tak jako by jde kouř i z prostoru za motorem. Už si nevím rady. Měděný těsnění pod vstriky jsou taky měněny.
  6. Dobrý den, dnes jsem se dal do demontaze dpf filtru na focus 1.6tdci (hdi) s tím, ze ho odvezu na čištění a k mému překvapeni tam je katalyzátor. Vzhledem k tomu, ze na tom motoru jde nafta do oleje a ošklivě to huli bile, myslel jsem ze tam bude problém. Muže byt zaneseny katalyzátor? Čistí se také jako dpf? Čím ještě by to mohlo byt způsobené?
  7. xbata

    Zasekly/potkany motor??

    Tohle je 1868
  8. xbata

    Zasekly/potkany motor??

    Tak jsem to rozebral, byl kousek namotaný na řemenici klikové hřídele a utáhla se tak, že se zastavil motor. Sundal jsem rozvoak, vymotal klinak z hřídele a dál vše zpět. Motor jsem ručně protočil a na vteřinu ho nastartoval. Asi bude o nějakej zub skočenej, ale vypadá, že se to nepotkalo. Uvidím až to srovnám. Zatím díky.
  9. Po dlouhé době se obracím opět s dotazem. Na 306 1.9d prasknul za jízdy klinak. V tu chvíli se zastavil motor a od té doby s ním nejde ani hnout. Ani dopředu ani dozadu. Je potkaný?
  10. xbata

    1.6 hdi hučí těsně nad volnoběhem

    je to xsara picasso 2005 1.6 hdi 80kW. jde to z míst kde jsou rozvody, ale odkud přesně nevim.. těžko to takhle odhadnout přesné místo.
  11. Po nějaké době mám zase dotaz se kterým si nevím rady. Na 1.6 hdi se začaly ozývat zvuky těsně nad volnoběžnými otáčkami. Motor hučí jako vysavač. ale je to rozsah odhadem 300 otáček, pak to stichne. Auto jede normálně. Turbo to není, spíš to zní jako servo v plným rejdu, ale mnohem hlučnější a děje se to i když jsou kola rovně. Díky za rady.
  12. xbata

    jak dolít aditivum

    Chlapi jak přesně (ideálně krok po kroku) resetuju počítadlo po dolití aditiva? Mam diagbox a asi jsem debil, ale nemůžu na to přijít.. D9ky
  13. xbata

    Diagnostika lexia

    tedy po aktualizaci mi to půjde? Po připojení interface stále stejné.. Interface se připojí, třikrát zabliká, a pak svítí zeleně.. což by mělo být v pořádku..
  14. xbata

    Diagnostika lexia

    Lidi je tady toho milion a nemužu se dočíst toho, co hledám.. Potřebuju nainstalovat diagbox na windows 10. Je to možné? Je někde ke stažení nějaká zaručeně funkční verze? Dostal jsem k lexii DVD s verzí 7.02 + několik aktualizací a nemohu to rozběhnout po instalaci mi to pořád píše, že se není možné načíst kartu vozidla.. Prosím HELP!! Potřebuju vynulovat FAP po doplnění aditiva a na technickou!!
×
×
  • Vytvořit...