Přejít na obsah

TPY

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Kutná Hora
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Webová stránka
    http://www.vrany.info

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

TPY's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. no ECU hlásí jen jaké si nesrovnalosti tlaku turba. (turbo se posílalo na repas před cca 30000km) Typicky se to cukání projevuje v situaci když dojedete auto před vámi a musíte k němu přizpusobit rchlost jízdy, nebo třeba při pozvolném zrychlování. Zase když za tomu šlápně trochu na krk, řekl bych že se to chová jak má. Můj mechanik se v tom dnes celý den vrtal a na nic nepřišel (kontrola kontaktů, palivový filtr, odpojení zapojení všeho možného)
  2. Zdravím mám P 307SW 2.0 HDI 100kW a za jízdy dochází v rozmezí 1500-2000 otáček k cukání (ne vždycky). Je možné že za to může EGR ventil, nicméně výměna taky nemusí nic vyřešit, neměl by někdo nějaký starší na zapůjčení a vyzkoušení (eventuelně by mi pomohl s vyzkoušením) přeci jen to není uplně levná záležitost. díky.
  3. TPY

    aditivum - FAP

    prosím pěkně, nebyl by odkaz na nějaký článek popisující mechanismus účinku Eolys a Adblue? A jesště se mi nedaří ze serviceboxu vymámit kterou že verzi Eolysu tam mám nalít vin: VF33HRHRH83937150
  4. TPY

    RD3 cd měnič přepínání mezi cd

    ... Tak jsem zjistil ze mezi CD se pripina koleckem na ovladani pod volantem
  5. TPY

    RD3 cd měnič přepínání mezi cd

    Manual je sice v anglictine, ale je to psane docela polopaticky, navic je tam pomerne nazorny obrazek, ktery text doplnuje. Asi jsem se spise mel zeptat jestli jde mezi CD prepinat nejak jinak nez tlacitky s cisly... V navodu k radiu pocitaj s menicem na 5 cd a radio celkem ochotne prepne na seste CD
  6. Zdar, pořídíil jsem si tohle http://www.ebay.com/itm/Peugeot-206-307-406-407-607-807-RD3-RM2-RB3-USB-AUX-MP3-SD-Adapter-CD-Wechsler-/261211114878?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3cd1654d7e v manuálu píšou že je možno vytvořit až 99 cd, je nějaký způsob jak přesvědčit rádio přepnout na CD7 a výše? Přepínát mez CD se mi daří jen kulatými tlačítky s čísly a těch je jen 6.
  7. TPY

    Diagnostika Kutnohorsko

    Vyrešeno
  8. Zdravim, najde se nejaka dobra duse v okoli Kutne Hory? Potreboval bych povolit CD changer v moji 307
  9. TPY

    Čerpadlo ostřikovačů nečerpa

    nějaká konkrátní rada jak ho rozebrat? Netuší někdo jak je vyřešeno to přepínání přední zadní ostřik? Do čerpadla vedou jen dva kabely.
  10. Postupně mi přestali střikát otřikovače, jak přední tak zadní. Při sepnutí to z počátku trvalo dlouho než se něco začalo dít, postupně to začalo tak sotva kropit kapotu. Teď už to nestříká vůbec. Voda v nádržce je. Čerpadlo je slyšet že bzučí. Zkusil jsem odpojit hadičku z čerpadla ale po sepnutí se nic nedělo. Dá se to čerpadlo nějak rozebrat a vyčistit (nechtěl jsem používat násilí), nemůžu se zbavit pocitu, že je to prostě jen někde ucpané, nebo je lepší koupit rovnou nové čerpadlo?
  11. řeším teď stejný problém. Radio RD3 siemens. CD normálně hraje ale radio ho odmítá vysunout. Radio jsem vyndal, rozebral, CD jsem vyjmul... teda vyjmul, ten kus co roztáčí CD a zároveň ho drží aby necestovalo po rádiu, byl neustále přitisknutý na CD takže ho bylo potřeba nadzvednout, zároveň v prostoru dvířek jsou takové dvě packy které blokují vkládací díru když je CD uvnitř ... takže ty bylo potřeba stlačit dolů... no s pomocí manželky se nakonec podařilo nepoškrábané CD vytahnout. Problém je vtom, že jiné CD nejde zasunout (ten unašeč je asi stále stisknutý k sobě) a rádio se po odemknutí auta (pokud ho před zhasnutím motoru nevypnu) samo přepne do režimu CD což mi poněkud vadí. Co s tím? Napadlo mě radio znovu rozebrat a dat tam CD zpět, jestli se to alespoň přestane přepínat ...
  12. zkus zjistit jestli to škubání nekoresponduje s posledním termínem regenerace FAP
  13. tak ještě je třetí možnost, spousta autoradií podporuje ovladaní pod volantem, jen je potřeba koupit adaptér pro příslušné vozidlo ... v konečnym součtu (radio + adapter) to cenově vychazí zhruba jako ten xcarlink ale řek bych že je to pohodlnější a přehlednější
  14. TPY

    Diagnostika lexia

    jaké mají tyto \"lacine\" diagnostiky omezeni oproti vybaveni autorizovanych servisu? Je něco co se tím nedá vyřešit? Umí to takové věci jako \"spárovat\" čip nového klíče zapalovaní s autem a tak podobně?
×
×
  • Vytvořit...