Přejít na obsah

Honza136

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    CZ
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Honza136's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Honza136

    Peugeot 407 coupe 3l 6V

    Ahoj, pokud nevadí, vecpu se kolegovi do diskuze. Taky mě potkala výměna cívky, bohužel ta horší varianta (4. válec ). Pro zájemce přidávám fotku asi nejzáludnějšího místa při demontáži sání. Jsou to červeně označená místa. A připojuji drobnou radu: matky v těchto místech určitě nesundavat, pouze povolit a celé sání vytáhnout ze zadních držáků nahoru. Třeba foto někomu pomůže . V6 zdar!
  2. Honza136

    Okna 407 coupe

    O těch na allegru vím, hledal jsem i ve Francii a v Německu. Vlado-77: Moc díky! Nedovedu si moc představit, jak bych se s polským prodejcem domlouval. Moje zkušenosti s nakupováním na allegru se rovnají nule. Ještě pro zajímavost: na bazar.automedik.cz existuje také možnost koupě v Polsku, vč. dovozu do ČR...rozdíl v ceně na Allegru a na mediku cca 1500Kč. Nemáte, prosím, někdo možnost ověřit, zda po celou dobu výroby bylo katalogové číslo okna stejné? Tj., zda byl jeden druh tónování, nebo zda byly nějaké změny v průběhu výroby?
  3. Honza136

    Okna 407 coupe

    merlin99: Díky! Lukaydo407: Rozdělám to, až seženu jiné okno....což, jak zjištuji, bude na dlouho. Pak se určitě podělím o foto.
  4. Honza136

    Okna 407 coupe

    Zatím venku nebylo. Takhle se to rozjelo za rok, před rokem tam byl jen malinkej náznak \"námrazy\". Ještě mě napadá, Coupečka měly po celou dobu výroby stejný stupeň tónování, nebo bylo víc druhů?
  5. Koukal jsem, ale ve srovnání s jinými díly na Coupe je to vlastně zadarmo.
  6. Přema: Ještě budu chvilku porovnávat a buď si zvyknu, nebo to zkusím rozdělat a vyčistit čočku alespoň, nebo se vydám Tvojí cestou.
  7. Honza136

    Okna 407 coupe

    Tohle na dveře určitě nedostalo...
  8. Vytáhnu kostlivce a přidám se k hlasování...hlasuji pro názor, že nic extra, čekal jsem víc. Ale srovnání s jiným Pežó nemám, ve srovnání s tuzemskými výrobky žádná hitparáda......
  9. Honza136

    Okna 407 coupe

    Je to hnus:( V Peugeotu nabízí 30% slevu. Použité zatím v ČR nenalezeno...
  10. Ahoj, rád bych se zeptal - nemáte někdo zkušenost u Coupe s rozlepujícími se vrstvami bočních oken dveří? Nejdříve to vypadalo skoro jako námraza, potom se začala rozjíždět mapa, která se později začala zalívat bílou barvou (zřejmě vlhkost). Nevím, zda se jedná o ojedinělou závadu, nebo zda tím tento model nějak trpí. Cena nového okna není zcela atraktivní ...díky předem za zkušenosti.
×
×
  • Vytvořit...