Přejít na obsah

f3Rd@

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4 022
  • Registrace

3 Sledující

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1997

Kontakty

  • ICQ
    337409323
  • Webová stránka
    http://www.peugeot-club.com?clen=4356

Profilové informace

  • Město
    Čejč
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

f3Rd@'s Achievements

Inventář Peugeot-clubu

Inventář Peugeot-clubu (6/6)

2

Popularita

  1. Cau, mam problem se zalogovat, kdyz zadam jmeno a heslo, tak mi to pise "Please enter valid name". Jedina moznost je, ze zazadam o zmenu hesla po novem nastaveni hesla me to automaticky prihlasi. Muze se na to nekdo prosim mkrnout?
  2. f3Rd@

    Firma Profi-chiptuning

    Je, zrovna dneska mi rikal koleka, ze byl u vyse zminene firmy na chipu a jak dobre mu to tahne vod spoda . Koukam po recenzich a dost lidi na to nadava. Sam premyslim o chipu a tak se chci zeptat, mate nejakou zkusenost s firmou xtuning? Pripadne nejaka rada kde nachat nachipovat koncernovy 3.0 TDI?
  3. f3Rd@

    Zednik Brno a okoli

    Diky!
  4. Cau, shanim nejakeho zednika nebo stavebni firmu, muzete doporucit nekoho kdo dela dobrou praci a na koho je spoleh? A taky aby mel cas jeste letos. Brno /Moutnice.
  5. Cau, neresil uz letos nekdo prepis auta ze zahranici (EU)? Jestli to dobre chapu, tak uz neni potreba na STK schvalovat auto k provozu v CR, ale jde se rovnou udelat povinne ruceni a pak prihlasit (vystavit technicak)? A ani STK se neresi, pokud auto melo planou STK v zahranici? Diky.
  6. f3Rd@

    Jaké pneu na R18 na peugeot 406

    225 je obecne dost siroka guma na 406 a davat to na neco jineho nez V6 je docela odvaha fotky bude mit nekde Cakom, ten mel myslim 18"
  7. f3Rd@

    renovace svetel

    Ja jsem to delal na coupe, mel jsem sadu myslim od turtle, delal jsem to s vrtackou (bez lesticky), zbrousit ryhy od kaminku a pak rozlestit, vydrzelo to minimalne rok, nez jsem auto zrusil. Ono ikdyz bys to mel jednou za rok prelestit, tak to neni takova hruza. Ale trvale reseni to neni, nakonec ty svetla asi koupit budes muset. Je to spis work around nez nasetris na svetla EDIT: urcite se vyplati to vyzkouset
  8. a ten pulmesic se nasazuje rovnou na to ozubenec kolecko motorku?
  9. Cau, chybel mi motorek ovladani vnejsi a vnitrni cirkulace vzduchu, tak jsem tady na klubu sehnal jiny, funguje, konektor pasuje, ale kdyz ho osadim do auta, tak nedoseda na ozubene kolecko ktere hybe klapkou, prijde mi ze by na motorku melo byt jeste nasunute dalsi ozubene kolecko? je to tak, chybi tam neco, nebo jsem to jen spatne namontoval? Pripadne jeslti se nekomu vali chybejici dily doma tak dejte vedet. tady je ovladani klapky v aute: tady je motorek: a tady je namontovany motorek na misto 2 sroubku:
  10. f3Rd@

    nefunkcni tempomat a ABS

    tak nakonec prej manualni tempomat a ABS spolu nesouvisi, kazdopadne oboje opraveno, na ABS byla vadna pumpa a na tempomatu spatny kontakt.
  11. f3Rd@

    Problém s abs 1,9td

    ja meril predni cidla, rozpojis konektor ktery je v motoru u blatniku /tlumice, myslim ze odpor byl 2,5 ohmu jeslti si dobre pamatuju, kazdopadne byl na obou stejny, nakonec jsem jel na diagnostiku a bylo vadne cerpadlo ABS
  12. f3Rd@

    lotus seven

    na kolik vyjde takova 356-tka ?
  13. f3Rd@

    BMW Z4

    Presne tak, zena a dite uz se tam bohuzel nevejde, takze slo do sveta. Koupil to znamy, tak me v tom snad necha cas od casu projet. Treba zas za par let koupim neco podobneho
  14. f3Rd@

    BMW Z4

    tak dneska prodano
×
×
  • Vytvořit...