Přejít na obsah

Lluciano

Uživatel
  • Počet příspěvků

    197
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Lluciano's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Měl jsem kolem zadního pásu díru jako vrata, vyvařeno pořádným kusem plechu, bratru 20*30cm, stačilo jen dát pozor na uchycení pásu, toť vše, nic jiného tam není, od kola několik vrstev gumoasfaltu (cca 7). Dále jsem musel zavařit orezlé díry kolem nějakého bývalého CD changeru, nebo něčeho podobného. Matlák bývalý majitel to přišrouboval přímo ke kastli a šrouby byly až ven... To plastové nadkolí vypadá velmi zajímavě!
  2. Lluciano

    číslo barvy-bílá

    Luxusní seznam kódů barev, do roku 1997 http://www.pug306.net/forum/showthread.php/31992-Peugeot-Paint-Codes a stejně tak luxusní seznam po roce 1997 http://www.peugeotlogic.com/workshop/wshtml/body/paint/paintc2.htm Jinak každá barva stárne, takže se vezme vzorník dle kódu a ještě se porovnává, nejlíp na pěkném slunci, dalších cca 10 jemných odstínů.
  3. Lluciano

    Pomoc, stale blika airbag

    Stejný konektor jako pod sedačkami je i přímo na volantu pod ABG. Též jsem měl tento problém, vyměnil konektory pod sedačkami a nic...až tento vyřešil blikání kontrolky.
  4. Lluciano

    Zadní plastové nadkolí

    Je to tak na prst. Taky záleží, kam až ten plast zasahuje. Navíc loňský repas nápravy trochu poupravil áčkový stav kol... Rozhodně ale s těmito gumami nelze vézt víc jak 4 lidi...už jsem se s tím smířil. Loni v létě jsme jeli s plnou bagáží tři chlapi na daleký výlet a když jsem vzal plnou, tak při zhoupnutí na nerovnosti (a že jich bylo! :-D) to drhlo. Ale podezřívám dle zvuku už trochu otrhané pravé plastové nadkolí, tak jsem neřešil. Guma ok, plast vlastně taky... Díky za postřeh.
  5. Lluciano

    Zadní plastové nadkolí

    Též mi to u uchycení zadního pasu vypadá podobně...ošetřím, utěsním, vystříkám, a dost přemýšlím, že bych šel do tohoto - http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=27972 To by mělo do mé staré (\'96) pětidvéřové pasovat, ne? Ale ještě dotaz - nebude problém s gumami 195? Na pravé straně je to jen tak tak.
  6. Zdravím. Potřebuji dát do kupy přední tlumiče a v Kelly mají nějaké ve výprodeji (50% dolů je zajímavé! :-) ). Ovšem prý od roku 97. Jsou na faceliftovou 306 jiné tlumiče? Dostanu je na moji \'96? Díky
  7. Lluciano

    mlhovky

    Poučen odteď zas svítím normálně.
  8. Lluciano

    mlhovky

    souhlas! Ale když jak je mám trochu sklopené k zemi, kdopak se pídí, zda to nejsou světla pro denní svícení? [upravil dne 11.1.11 11:25 Lluciano]
  9. Lluciano

    mlhovky

    Moc díky.Tohle jsem potřeboval slyšet.Nějaký jsem podobného rozměru našel, ale počkám si na odkaz jsou to tyhle - http://www.auto-doplnky.com/mlhovky-fiat-seicento-adc26401.html Sedly i do těch otvorů v rámečku. Jen je třeba si trochu pohrát s nastavením výšky a zaslepit vzniklé fuky po stranách, jsou přece jen trochu menší, než ty rámečky do nárazníku. Vystříhal jsem to z nějakého plastu. Nic složitého, spíš hračičkování. Fotky budou opravdu později.
  10. Lluciano

    mlhovky

    Zdravím. Řešil jsem přesně stejný proglém. Jedna mlha byla rozsypaná, zateklo tam, parabola byla úplně v čudu, druhá byla trochu lepší. Nové se dají koupit za cca 1500,- Kč/kus, což mi přijde jako zhovadilost. Nalezl jsem po poptávání zde jednoho člena, který je nabízel, ale v podobném stavu jako jsem měl já. Řešil jsem vše koupí nových, neoriginálních, rozměrově trochu užších, trochu zbastlil, a svítím jedna báseň. Až budu u svého PC (což bude ve čtvrtek), zkusím vyhledat e-shop, z kterého to bylo, a taky nějaké fotky výsledku. Svítím s nimi hodně, mám tam obyčejné žárovky, tak ve dne vůbec nepoužívám hlavní lampy.
  11. Lluciano

    boční lišty

    No já je mám normálně nacvaklý, takže jdou ven, ale pozor na ulámání. Každopádně renovaci jsem řešil tak, že jsem zastrkal pod to papíry a stříknul černým sprejem s pomerančem na plasty. Výsledek slušnej.
  12. Lluciano

    repase náprav - napravy.cz

    Montuje pan Brož, pan Lexa repasuje nápravy. Pokud se někdo nedovolá, je třeba vytrvat a vícekrát zkoušet. Rychlá práce (do 2 hodin při výměně kus za kus), záruka 2 roky, dobrá cena. Příbram haněli.
  13. Zdravím. Před nějakým časem jsem se tu setkal s príma odkazem na limitované edice 306 (kupř. Husky, Chamonix apod.), vše dokonce včetně pár fotek. Nemáte někdo ještě ten odkaz? Hodinové hledání tu na fóru nepřineslo žádný výsledek... Díky [upravil dne 1.8.10 Lluciano]
  14. Lluciano

    repase náprav - napravy.cz

    Příští týden jsem objednán na výměnu nápravy k panu Brožovi, obec Virt u Strakonic. Cena v poho. V nápravě začalo vrzat, pořádně, a neuvezu víc jak tři lidi, kola jsou příliš do A. Již nelze odkládat. Dám pak vědět podrobnosti.
  15. Obecně jsem z této značky dost rozpačitý... od jisté doby ji na své auto nekupuji. Dávám přednost alespoň trochu kvalitě a bezpečnosti před uspořenou korunou.
×
×
  • Vytvořit...