Přejít na obsah

Kourilak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    40
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Kourilak's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Když nastartuji ozvese písknutí, když to zhasnu tak taky. Myslým že by to mohl být setrvák, ale ten sem měnil před pěti lety najeto cca 40000km, 307 2,0Hdi 79Kw
  2. Kourilak

    Posilovač řízení

    Tak to je pěkné, včera sem koupil starší servo za 6000,- + kapalina do toho 300,-. Dneska mi to mají měnit. Jednou mi to šlo a pak to zase nešlo. Tak sem zvědavej co z nich vyleze:)
  3. Kourilak

    žhaviče

    Jedna žhavící svíčka od Bosche 517Kč. Ted sem koukal do katalogu
  4. Kourilak

    Servo

    Dráty vyměnily, konektory očistily a pořád nic. Prý to servo nekomunikuje s jednotkou, nejde načíst ani na diagnostice. Nový se mi fakt kupovat nechce.
  5. Tři roky mi auto nestartovalo jakmile bylo na nule a pod ni. Byla tam baterie Bosch S5 63AH 610A. Porád to jen tocilo starterem a nechytlo to. V servisu to bylo snad pětkrát. Vyměnily snimač na klice, zhavící rele, merily tlaky, vstrikovace měly venku atd.. Vse se vyresilo ted kdyz se tam dala baterie Bosch S4 74AH 680A. Chytá naprosto bez problemu, jen se na ni nevejde plastovej kryt a kaslik se musel trochu upravit.
  6. Nefunguje mi servo na P307 2,0Hdi 79Kw, vyměnil sem kapalinu, koukaly na to i v servisu a prej je špatný. Nevíte někdo jestly se dá repasovat nebo tak. Nový stojí 16000,- a dělá to jen Peugeot. Servo je elektrický.
  7. Na jaře sem si nechal vyměnit kapalinu v servu. Říkal sem si, že tím nic nezkazím a předejdu nejakým opravám. Jenže s končícím létem se servu z niceho nic nechtělo makat. Vzdycky sem ráno nastartoval a servo se ani nechytlo, tak se to párkrát zhasnul a pak vše ok. Tak volám do servisu co mi tam daly, ríkaly ATF3. Volám do Peugeotu a tam mi ríkají ze tam je specialní kapalina v zádným prípade ATF. Ve CT mi to prehodí tak sem zvedav.
  8. Kourilak

    Antipopolution fault

    Ve čtvrtek to jde do servisu, tak sem zvědav. Hlavně už má mrznout, tak by snad mohly neco vykoumat s tim startováním. Uvidíme jak to dopadne:)
  9. Kourilak

    Antipopolution fault

    V peugeotu sem to jen kupoval a vše dělal známej má autodílnu. Ale nastavoval to i na diagnostice, tak fakt nevim. To auto je kram první kategorie, najeto necelejch 120000km. Vymeneno kde co, o spojce a setrváku ani nemluvě. Nejhorší je to, že to v zime vubec nechytá, takže nejezdim. Pokud na to tenhle rok nepříjdou, jde to na jaře z baráku. A už nikdy Peugeot:papa
  10. Kourilak

    Antipopolution fault

    Aditivum bylo z Peugeotu podle vinu, tak v tom bych problem neviděl, ale co s tim dál dělaly to nevim...
  11. Kourilak

    doplnění FAP

    Aditivum mě stalo 1520,- Kč v Peugeotu v Liberci. Je toho nádobka o obsahu 3litry + sou u toho náký nalejvací hadičky.
  12. Kourilak

    Pískání od zadní nápravy

    Měl sem taky ten problem, váznul brzdič nevracel se. A taky mi to pěkně sjelo kotouč
  13. Svítí mi to na displeji a motor vůbec nejede. Tak okolo 110km. A to mam nový aditivum tak mesíc. Z niceho nic se to rosvítilo. Krám jeden blbej. Furt samý problémy
  14. Když je nad nulou, tak to startuje naprosto bez problému...
  15. To tam bylo i přes zimu a nic pořád, v servisech to bylo už ve třech. I v Peugeotu v Liberci
×
×
  • Vytvořit...