Přejít na obsah

pajabubenec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pajabubenec's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. pajabubenec

    přístup do SERVICE BOXU

    mám stejný problém už asi týden se nemůžu připojit, stále to píše chybné jméno nebo heslo, skoušel jsem i jiné prohlížeče a všude stejný.........
  2. ahoj všichni, nevíte jestli fungují stránky public.servicebox.com na vyhledávání dílů? nemůžu se přihlásit ani po změně hesla a dříve bylo vše ok. dík za info.
  3. to mi chcete říct že se daj ty svíčky vyměnit i bez demontáže vstřikovacích trubek a dalších věcí co tam jasně překáží?
  4. Zdravím všechny a prosím o radu jak se dostat na žhavící svíčky schované za čerpadlem? Vše tam vadí, vstřikovací trubky, trubka od turba k chladiči, která nejde absolutně odendat, hadice od vody atd. Prosím o radu co s tím? Dík moc.
  5. Zdravím všechny a prosím o radu. Mám 406 r.v.1997 a přestal mi svítit digitální ukazatel stavu km. Ví někdo co stím? Stačí vyměnit nějakou žárovku, nebo celej ukazatel? Dík za info.
  6. ahoj, nevíte náhodou jestli servočerpadlo z 406 1.9td má stejný tlak jako čerpadlo z 306 1.9td?
  7. Ahoj, nevíte jestli někdo repasuje servočerpadla? Začalo mi studené pískat, řemen i olej ok. Mám 406 1.9td 1996.Dík
  8. Info pro všechny, kterým bude taky ta kladka hučet. Já jsem ji vymontoval, odvrtal čtyri nýty a rozebral, abych se dostal na vlastní ložisko. To jsem prolil rozehřátou vazelínou, aby se dostalo mazivo i na druhou stranu, kterou nelze jinak namazat. Montáž se provede v opačném pořadí než demontáž. Od té doby je absolutní klid.
  9. stříkání pohohlo jen na chvíli, už to chce výměnu
  10. Ahoj, když běží motor 1.9td šustí ložisko buď v alternátoru, nebo kladka napínání řemene alternátoru.Viz obrázek v příloze pozice č.3. Nevíte někdo jestli se to dá nějak rozebrat a namazat, nebo vyměnit ložisko? Zdá se mi to nerozebiratelné, ale nový díl stojí šílený peníze. Dík za radu;)
  11. pajabubenec

    Euro norma P406

    Tak to skusim zjistit přes tu STK co a jak. Dík.
  12. pajabubenec

    Euro norma P406

    Tak deta děkuji, ale moc jste mě nepotěšili. 10000kč to je dost.
  13. Ahoj, prosím o radu. Mám P406 1,9td r.v. 1996 bez katalizátoru. Podle nové vyhlášky o prodeji při přepisu se bude platit určitá daň 10000-3000kč. Euro normu prý najdu ve velkém tech. průkazu píšou v novinách. Jenže já mám tu kolonku prázdnou. Nevíte někdo jaká je ta norma a jaké má číselné označení? Díky za odpověď. Paja.
  14. Ahoj, potřebuju radu jak vyměnit ten spodní silenblok v zadní nápravě 406. Udělal jsem si ten stahovák jak jsem tady našel ten návod, ale není mi jasné jestli stačí povolit a vyndat jenom ten spodní šproub a celí to pode vyklonit, nebo musím hejbat i se spodním ramenem o které se opírá pružina? Aby se mi to nerozlítlo. Dík.
×
×
  • Vytvořit...