Přejít na obsah

Patrius83

Uživatel
  • Počet příspěvků

    222
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    1998

Profilové informace

  • Město
    praha
  • Stát
    Česká republika

Patrius83's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Ahojte. Dnes som postrehol problem pri vippinani motoru, ktory sa prejavuje drncanim niecoho. Je to zvuk akoby nieco bolo slabo upevnene a pri zhasnuti motoru to zadrnci a je klid. Este som postrehol podobny zvuk od toho isteho miesta a to pri otackach 1500, vzdy jak prejdem cez tieto otacky tak to zadrnci a ked sa mi podari ostat na 1500 otackach tak to robi kontinualne. Cim by to mohlo byt? Ma niekto stejny problem? Dakujem
  2. Ahoj. Omlouvam se pokial sa to tu uz resilo, ja nic nenasel. Potreboval bych poradit jak mam zapojit klakson na volante z new modelu u auta z old modelu, kde je klakson na leve packe, dekuji. Jestli je mozne spojit kablik od volantu ten zlty myslim s tim kablikem na packe na lavej strane. [upravil dne 10/9/13 15:49 od Patrius83]
  3. Zdravim. Chci se zeptat zda se nekdo setkal s timto a muze potvrdit nebo vyvratit teoriu zda to funguje? Jiz dlouho mam problem silneho zapachu benzinu od pravyho predku auta ihned po studenom starte. [upravil dne 5/9/13 18:03 od Patrius83]
  4. Cau, prosimte kde si nasel tu hadicku a jak si ju odpojil, mam stejny problem.
  5. Patrius83

    bubnove pakny

    kdyz to rikas, tak si to neuvedomuju, chci se to naucit, ale ne za takovou cenu. Kouknu nekde jak se odvzdusnuje a skusim to.
  6. Patrius83

    bubnove pakny

    Odvzdusnit kapalinu sem mel v planu dat do servisu, jinak jsem akorat nepochopil co to je, tot vse.
  7. Patrius83

    bubnove pakny

    Ja mam praveze koupenou celou zadni napravu, stacil jsem vykuchat pakny, samostel atd, ted ty prasatka a trubky a hadicky pujde vsechno s ty novy napravy. A co je to ten odvzdusnovak?
  8. Patrius83

    bubnove pakny

    Tak na toto fakt nejsem vybaven, stary dobry hasak to isti:papa
  9. Patrius83

    bubnove pakny

    To fakt nevim jake specl. klice mas na mysli, dle miho tam je obycej, zavit 11. No a este me napadlo, ako vlastne zjistim, zda unika kapalina cez valecek anebo ne, nerad bych to totizto zjistil, az slapnu na brzdu a ono se nic nebude dit [upravil dne 26/8/13 06:29 od Patrius83]
  10. Patrius83

    bubnove pakny

    Ok, diky moc, snad jeste pre stk to stihnu.
  11. Patrius83

    bubnove pakny

    U me vede k tomu valecku (prasatku) kovova trubka ne gumena a na jej konci je maticka, nevim jakou gumenou hadicku myslite.
  12. Patrius83

    bubnove pakny

    Myslim, ze staci vymenit jen to prasatko. Na jakych sroubech to drzi? A nevytece brzdova kapalina?
  13. Patrius83

    bubnove pakny

    Jj, je to tym, ze jsem slapnul na brzdu bez bubnu a prave vtedy vytekla ta brzdovka:(. No ale to by trebalo vymenit i celou soustavu tech trubek ne, co vedou k tomu prasatku?
  14. Patrius83

    bubnove pakny

    Este mam jeden dotaz. Pri vymene som zistil, ze z valecku pri odklopeni gumenej vlozky vyteka brz. kapalina, jen take kapicky ne moc, znamena to ze valecek netesni a treba ho vymenit anebo jsem jen spatne nejak trefil do valecku a ono se to porusilo?
  15. Patrius83

    bubnove pakny

    Tak jsem provetral auto a ono to fakt jede. Brzdy krasne brzdia a ani to nedre o buben, pecka. Diky moc koblih, zasa jsem dal na tvou radu a ok. Jeste tam je vnutri take kolecko stelovaci, nevite naco to slouzi, na utahnuti brzd?
×
×
  • Vytvořit...