Přejít na obsah

Jacke_Jumpe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

O uživateli Jacke_Jumpe

  • Datum narození 29.3.1989

Jacke_Jumpe's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Jacke_Jumpe

    Štartovanie Peugeot 605

    Jaký tam máš čerpadlo? mohlo by to bejt netěsností že potřebuje dycky nejdřív vytlačit vzduchovou bublinu z čerpadla a pak až ti tam pošle naftu. Nebo bych skusil jestly ti de elktryka do všech žhavyčů.
  2. Jacke_Jumpe

    teplomer

    Špatně radíš, jak jsem někde psal, ten termistor je NTC, tedy pracuje obráceně, čím vyšší teplota, tím NIŽŠÍ odpor. sorry to sem nechtěl. NTC bych tam nikdy nečekal ty se tady moc nepoužívaj pokud vym. Myslel sem že je tam PTC u těch to docela spřesní neni to ideální ale pomůže to.
  3. Jacke_Jumpe

    nechal bych si ji libit

    Takový akorát místo motorky na ty výkendy na výlety ještě kdyby bylo kabrio
  4. No ještě rozhodně to bude chtít to dobře připravyt a pak to tam dát všechno na ráz. Až to skusim dam vědět jak to šlape. A dyštak aspoň jak daleko dojedu:) Ale ppočítam že stim stejně začnu dělat pokusi stejně až na léto.:papa:papa
  5. Přestně todle sem potřeboval slišet asi si to ještě rozmyslim. Děkuju jen sem chtěl vydět jak se na to koukaj odborníci než něco podobnýho skusim. Pokud ale máte ješte někdo nejakej typ nebo skušenosti (hlavně 2,1svtd) pište.
  6. Koukám že to berete všicky tak že bych byl takovej šílenec a lil do toho auta ten volej čistej.:o Tak to bych ani nevěřil že by se takový auto rozjelo já počítal pul na pul spíš výc nafty. Něco jako říkal Kenduch s bionaftou. S předehřevem počítam a i sem už vyděl jak ho zbastlit na koleně aby dobře fungoval. Taktéž výkonější žhaviče. Ale spíš mě zajímalo jestli někdo nemáte tipi jak to filtrovat nebo jak tam něco upúravit aby to šlo ještě líp. Slyšel sem o lidech co na tom ujeli klidně 100 000 bez problémů.
  7. Jacke_Jumpe

    teplomer

    pokud máš takovejhle problém tak bych ze všeho nejdřív prošel jestli tam nemáš studeňák a dyštak bych ropájel všechny spoje. Termistor pracuje toťiž na principu čim větší teplota tim větší odpor takže pokud tam někde nedolíhá drát tak je na vedení větší odpor a ten měřák ukazuje vyžší teplotu. Pokud to nepomůže tak vem ten 2k2 termistor a připoj kněmu srírově čtyři paraelně spojený 1k2 rezistory a ta odchlka by měly bejt značně menší.
  8. Docela by mě zajímalo jestly by se s 2,1 dalo jezdit na rostlinej olej moch bych ho mít kubíky a za darmo. A jelikoš budu vozit lidi na intr za peníze mohlo by mi to uplatit ND:myslim Máte s tim někdo skušenosti?
  9. Musíš se zamyslet proč toto auto někdo prodá: 1) Potřebuje rychle prachy - teoreticky by se dalo sehnat něco slušnýho 2) Už má nový a prostě to nechce - teoreticky by se dalo sehnat něco slušnýho 3) Majitel zjistil že ho brzo čeka drahá oprava a to znamená: a) motor - jak benzín tak diesel b) přední náprava, což je velkej kámen úrazu a opravit se nic nedá (všechno se musí měnit) Odchází - tlumiče 2x 1700kč, ložiska 2x 1000kč, stabilizátor 2x 1300kč, uložení tlum. 2x 800kč, kulák 2x 350kč, čep řízení 2x 400kč = něco přes 11tis. a to nedej bože aby byla v háji poloosa, hřeben apod. Plus počítej rozvody, který by se měly udělat na každým a to je od 5tis navrch. A to už seš skoro na poloviční ceně auta. Nechci nikomu rozmlouvat jízdu v pohodlým velkým autě ale ta jízda je bohužel dost nákladná. Při té částce co chceš do auta vložit bych se osobně poohlídl jinam. A jak píšeš s tím postupným investováním - todle auto bohužel, a s tím tu má zkušenosti hodně lidí, když přestane jet tak je to na dýl. Já sem teď jezdil půl roku bez chyby (od opravy brzd. vedení) a zas se objevilo něco se servem. Sice to nevypadá že by to bylo nákladný ale i tak je to další starost. Mezitím co auto mám (skoro 4 roky) to stálo 2x dva měsíce v servisu (taky kvůli jejich neschopnosti) a několikrát sem řešil další blbosti. Dyť já vym že je to díl za díl čet sem toho dost a pár aut sem už taky opravil. já mám 10 000. Na opravy hnet a nějaký pozděj.
  10. Já počítam s tim že ho celí vyměnim a budu mít jistotu že je to vyměněný né když ho koupim za hodně a stejně to budu muset vyměnit. ale ty prachy doufam že do toho budu házet trochu postupně. Karoserie dělat umim sem elektrykář a mam doma automechanika a \"za rohem\" vrakáč peugeot. Tak to snat pude. počítam ale s vaší pomocí.
  11. Ale jestli počítáš s nějakou takovou cenou tak mi pošli fotky a řekni odkud si já bych se na to možná koukl.
  12. no díky Rimmere ale nevym jestli správně tušíte v jakých částkách se pohybuju. já počítam že jí koupim za 26 000 a ještě jí chci skusit uhádat níž. Byl bych za ní ochotnej dát možná výc ale musela by bejt v jižních čechách nebo poblíž. Ta za 26 je v ostravě a to je pro mě 3500 za dopravu, když to pude dobře.
  13. Díky to sem přesně chtěl slyšet. Jenom si nejsem jistej jestli si to mam troufnout s tim autem ject až domu. 460Km pojedu s nim uhlopřičně celí čechy z ostravy do českýho krumlova.
  14. ty sienbloky sem pochopil četl sem celí forum o nich jak ste to tam dost dlouho řešili a jakmile mi odejdou tak je prostě zahodim ale mě zajímalo co všechno se na těch 605tkách kurvý. Jako dnapríklad 405tky maj problemi se zadníma poloosama ve 150tis chtěj upadnout a tak. Zatim to vypadá že bych si koupil rv.91 najeto 180000 km
  15. Poradil by ste mi někdo na co zvlášť si mam dát pozor při koupi. Zjistil sem že odchází dost palivoví čerpadlo, měchy a silan bloky pod motorem. Na co dál je dobrý se kouknout?
×
×
  • Vytvořit...