Přejít na obsah

rebas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 308
  • Rok výroby
    2013

Profilové informace

  • Město
    Praha 4
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Webová stránka
    www.autodraha-pronajem.cz

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

rebas's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ono taky zalezi na typu vozu a mozna i vybave... pac se delaj v ruznych tovarnach a tusim ze tam frantici stavkovali. Ja mel udajne stesti v tom, ze mi auto vyrabeli v tovarne, kde se nestavkovalo.
  2. muj pripad - objednano v poslednim tydnu v unoru, dodani 17. dubna.
  3. rebas

    P 308 sw 7 miest

    Tak si lehneš obráceně... hlavou k pátým dveřím. Pokud ani tohle nebude vyhovovat, tak si pod nohy šoupneš deku. Stejně by sis takhle musel lehnout.... kdyz vemeš v potaz to, že i po odsunutí předních sedaček ti to zase klesne kvůli prostoru pro nohy ve standardní poloze (prostě komplet rovinu v té délce nemáš vzadu šanci udělat). Jinak já vlastním taky 7 sedaček - dokoupil jsem přes inzerát dvě sedačky stejného typu jako jsou ve druhé řadě. (nemám tedy ty dvě dokoupené jiné - oficiální pro třetí řadu).
  4. Když jsem auto převzal, tak jsem se bavil otevřeně s prodejcem... v podstatě z něj vylezlo, že výdělek na tom mém autě (prodej za necelých 378 000 Kč) byl necelých 5000 Kč. Takže potvrzuju, že mimimální marže je nutí k tomu, aby slevu moc neposkytovali.
  5. rebas

    Vloupání

    Mam 308SW Active+ , predpokladam, ze tato verze by to mela mit. Co se tyce mobilu v prihradce, tak spis si myslim, ze to vzniklo tak, ze je ve stredove konzoli videt koukajici USB kabel (kvuli napajeni) a drzak na telefon viz http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1674808&aid=132343 Podle me proste si nenechavec rek, maj drzak a kabel, treba si to davaj do kasliku nebo loketni operky. Oboji totiz bylo otevrene pri zjisteni a vim bezpecne, ze jak kaslik, tak loketni operku mame vzdy zavrenou.
  6. rebas

    Vloupání

    jak jsem psal, mam zvlast povinny a zvlast havarijni all risk + pripojisteni oken. Havko mam spoluucast 2%, u skel mam spoluucast 20% nebo min. 1000 Kč. Jak jsem ale psal, tak v podminkach maj, ze chtej aby to nejdrive videl jejich likvidator a az pak se to opravilo. Coz v kombinaci s tim, ze se jim smlouva vali nekde na stole nenatukana do pocitace jevi jako zcela nerealne a auto bych mel opravene buh vi kdy. Doufam teda, ze kdyz je takhle chyba na jejich strane, ze mi proste uznaj vymlacene okno i bez toho, ze to nevidel jejich lividator predtim nez se to opravilo (tedy jen z fotek ze servisu).
  7. rebas

    Vloupání

    tak zkus tohle: http://www.peugeot.cz/objevte-vic/308/sw/#!predstaveni-vozu/detailni-popis/securite a pak zvol u okna znamenko +
  8. rebas

    Vloupání

    no to je taky veselé. 16-17.4 jsem uzavřel na jednu smlouvu povinne ruceni, na druhou smlouvu havarijni all risk + pripojisteni oken pres epojisteni.cz V sobotu jsem zjistil to co jsem zjistil... protoze melo prset, navic sem nechtel nechat auto s vymlacenum oknem na ulici (Praha - Chodov), domluvil jsem se se servisem, ze jim tam auto odvezu (meli otevreno do 14 hodin). To jsem taky udelal. V pondeli volam do pojistovnu (axa), abych jim nahlasil skodni udalost. Bylo mi receno, ze v systemu vidi pouze smlouvu na povinne ruceni a ze jim teda pojistnou udalost nemam na co nahlasit. Rikam jim, ze ve stejny den jsem uzavrel obe smlouvy, ze je maj i zaplaceny. Tak me operatorka prepojila na oddeleni smluv, tam mi potvrdili, ze od 7.5. jim ta smlouva na havarijko v podstate lezi na stole. A ze to pry zaurguje u kolegu... V podminkach maj, ze pojisteni oken musi nejdrive videt jejich likvidator. Nacez zase servis se chtel auta zbavit, aby jim nezabiralo misto. Takze jsem rek, at to nafotej, opravej a ze si auto vyzvednu a zaplatim zatim z firemnich penez. Takze ted mam opravene auto, zaplacene mnou. Hned v pondeli jsem nastalou situaci rozepsal do mailu pro axu. V pondeli prisel mail, ze muj mail cetli, ale zadnou jinou reakci od nich nemam. Takze ted se jeste budu modlit (nejsem verici), aby mi to axa proplatila. Spoluucast na okna mam 20% minimalne 1000 Kč. Ze zavreneho kasliku (ten nejde zamknout), zmizel jeste uplne novej chytrej telefon LG za 6500 Kč včetně komplet krabičky - pritelkyne mi chtela udelat radost, v pondeli jej koupila s tim, ze mi jej v sobotu preda v aute jako prekvapeni a nemala jinou moznost, nez ho prede mnou schovat v aute. Suma sumarum - v sobotu jsem byl opravdu prekvapeny. Rozmlacene okonko a jeste jsem prisel o darek. Tak jsem zvedavej, jak se k tomu pojistovna postavi, zda nezaplati vubec, nebo zaplati jen okno, nebo zaplati okno + telefon.
  9. Tak mám zas do života jednu zkušenost... 17.4. jsem převzal nové auto z autosalonu. Již 16.5. policií zjištěno vloupání (já to zjistil 18.5.) do auta - rozmlátili přední okénko u řidiče. Oprava okénka 2600 Kč i s prací. Ačkoliv dle této prezentace by mělo okénko vydržet v podstatě v kuse, tak bylo vysypaný snad všude (i v obou předních sedačkách). http://www.peugeot.cz/objevte-vic/308/sw/#!predstaveni-vozu/detailni-popis/securite/video-presse-1
  10. Musíš brát v potaz to, že auto bylo kupováno v únoru, kdy byly jiné podmínky než jsou teď (nyní tuším dostaneš 30 litrů slevu jako protihodnotu za starý vůz - ten jsem stejně neměl). Vyčíslení slevy se navíc vztahuje čistě na auto, nikoliv na dodatečné příslušenství. Když se podíváš na ceny příslušenství které do auta byly dodány, tak zjištíš, že to naopak byla velmi výhodná koupě.
  11. mé zkušenosti, viz: Ještě dodám, že nejlepší nabídku jsem dostal v Brně, kterou Domanský prostě dorovnal a já do Brna nemusel jet. Kvůli vyhřívaným sedačkám muselo auto do výroby a čekal jsem na něj do 17.dubna.
  12. Hmm, tohle mám bohužel taky a nevím co s tím. Asi budu volat směr servis...
  13. rebas

    držák telefonu a nabíjení

    Takže mám hotovo - níže viz foto. Postup pro 308SW: 1) Oddělat kryt ovládání klimatizace - stačí vrchní část povysunout směrem k sobě. 2) Vyjmout kryt s celou odkládací schránkou. 3) Vytáhnout autodrádio (vzal jsem 6ku drát a udělal z něj 2x přípravek ve tvaru \"U\"- na koncích zbaven drát bužírek), oba konce přípravku zasunout do dírek u autodrádia na obou stranách současně, rádio uchopit zespodu za zadní část a vytáhnout směrem k sobě. 4) Oddělat kryt se záslepkami, výstražným trojúhelníkem, atd. Pokud to děláte kvůli USB nabíjecímu kabelu: 5) Sundat spodní gumovou přihrádku 6) Sundat kryt řadící páky (lze poměrně jednoduše vycvaknout 7) Vzít drát, na konci udělat jakoby smyčku a kus od toho jej zahnout do tvaru L 8) Takto zahnutý drát srčit do míst kde byla spodní gumová přihrádka, co nejvíce doleva, abyste viděli smyčku drátu. 9) Z prostoru odkládací schránky spustit dolů usb kabel tak, abyste jej provlékli opatrně do smyčky (chce to chvilku trpělivosti a mít správnou velikost smyčky (aby konektor prošel, ale zase aby lehce nevypadnul a aby se dal drát prostrčit co nejvíce vlevo). 10) když máte provlečeno, opatrně protáhnout zpět směrem k Vám. Kus kabelu si nechte protažený směrem k vám, ale konektor úplně nevytahujte (abyste nemuseli opakovat předchozí body) 11) drát se smyčkou strčte z díry u řadící páky a zatáhněte jej za USB kabel. 12) tažením zpět k sobě opatrně protáhněte kabel k sobě abyste jej měli již v prostoru řadící páky 13) poodrhňte kůži (nebo látku nebo co Vám zakrývá řadící páku, vzniklým prostorem protáhnětě konektor USB kabelu 14) popotáhněte si tolik kabelu, aby Vám vyšel do zástrčky, a až budete spokojeni, zacvakněte zpět kryt řadící páky. Šroubovákem si můžete lehce doupravit kůži tak, aby v ní nebyla moc velká díra (aby kůže dobře přilnula ke kabelu). 15) Naměřte si druhý konec usb kabelu u držáku, kabel směřujte do levého rohu a opatrně nacvakněte kryt se záslepkami zpět do panelu 16) USB kabel uvnitř panelu zkuste natlačit co nejvíce doleva, poté do panelu nasaďte autodrádio, případně opět kabel natlačte doleva 17) Nasuňte a pak zacvakněte kryt odkládací schránky 18) Nacvakněte zpět kryt ovládání klimatizace A máte hotovo :-) :-) :-) P.S. na fotce mobil není v držáku, jelikož jsem s ním právě fotil pořízený obrázek ;-) [upravil dne 23/4/13 13:13 od rebas]
  14. rebas

    držák telefonu a nabíjení

    našel jsem tenhle návod je ještě něco potřeba udělat? Nechybí tam něco?
  15. rebas

    držák telefonu a nabíjení

    hehe, to vypadá pěkně. Jen nejsem automechanik, tak nevím jak je to tam dělaný, jak to případně nejlépe fyzicky protáhnout...
×
×
  • Vytvořit...