Přejít na obsah

lukas razim

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Sokolov
  • Stát
    Česká republika

lukas razim's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. zdravim mám v plánu opravit zadní brzdiče s opravnou sadou, je možné to udělat sám? a jestli je někde postup... .prošel sem forum ale o tomhle sem se tu moc nedočetl na netu sem našel pár návodů, ale ty mi moc nepomohli. díky za rady. LR
  2. lukas razim

    RT3 nouzový režim

    nevim jestli sem našel aktuální cenu RT6ky ale byla za 300 euro do auta v hodnotě 2000 euro :-( to nevim, nejradši bych to opravil páč stačí když cpu peníze do oprav a teď ještě do rádia :-( si člověk nevybere :-) ale stejně díky :-) akorát nechápu proč mi nejde ovládání topení a klimatizace větráky běží ale na displeji se nic nezobrazí, nemůže to být třeba tim že sem měl rozpojenej obvod klimy? že by byl bez tlaku a tim pádem se vyrušila funkce klimatizace a ovládání topení ???
  3. lukas razim

    RT3 nouzový režim

    s tim RTčkem jsou jen problémy a když sem koukal na net tak se prodávají za 5000 a víc použitý docela vysoká cena za 10 let starý rádio nejjednoduší by bylo ho vyndat a nahradit jiným ale nevim čím a hlavně jestli se dají dnešní rádia s androidem spárovat s palubním pc aby šla ovládat klima atd. nemáte s tim někdo zkušenost?
  4. lukas razim

    RT3 nouzový režim

    nepomohl by update firmware ? nebo jde to nějak dát do původního továrního nastavení? nejde mi to do hlavy že by z ničeho nic přestala fungovat půlka funkcí a půlka šla.
  5. lukas razim

    RT3 nouzový režim

    mě už to nefunguje tak měsíc, pojistka je v pořádku jinak by mi nefungovalo rádio vůbec :-) ale vůbec netušim čim by to mohlo být, žádnej update software nebo jinej zásah sem nedělal, nejde mi do hlavy proč funguje jen půlka funkcí, mám diagnostiku a ta mi hlásí že telematika je v pořádku. Tobě taky nehraje rádio? a co navi?
  6. zdravim, nedávno se mi sekla RT3 a pořád to ukazovalo loading a ready... ale nenaběhla, teď už z ničeho nic naběhla, ale je v nouzovém režimu nebo co, skoro nic není funkční, ukazuje mi jen spotřebu ale navigace,rádio a ovládání klimy neukazuje. nemáte s tim někdo zkušenost? reset přes tlačítko DARK jsem už asi 10x zkoušel :-( díky
  7. ahojte, mám podobný problém, jednou za čas mi nejde zamknout centrál, jen se sklopý zdrcátka zabliká ale necvakne, je to asi centrálem, zamkl bych ručně ale předchozí majitel trochu zničil zámek, takže se ho chystám vyměnit, ta řídíci jednotka je teda někde u spolujezdce ve dveřích jestli jsem to dobře pochopil??? stačí rozebrat a vyzkoušet kabely?díky za odpověď
  8. teď už to jde poznat líp :-)
  9. zdravim, mám problém se zadním levým světlem u P407SW je tam vyžvejkanej konektor a blbne mi světlo,nevíte kde to koupit či sehnat?na vrakáči kde sem byl mi řekni že jedině i s kabelama... a to samý i v peugeotu......díky za rady
  10. lukas razim

    otazka na subwoofer

    to je dobře... já to měl možná protože tam mám zmatek v těch drátech... snad až je dám dokupy s tim budu taky spokojenej.
  11. lukas razim

    kabely k repro P407

    to jsem zkoušel.. ale hraje mi to stejně, nebo mi to spíš tak připadá... na těch obyč reprákách to moc nepoznám zkusim tam napojit lepší reprobednu abych poznal rozdíl....
  12. lukas razim

    otazka na subwoofer

    nedávno jsem si koupil HI LOW convertor.. za cca 20 euro... ale s výsledkem moc spokojenej nejsem... snad to vyřešíš líp.
  13. zdravim, je to trapná otázka, ale nejspíš sem měl origo kabely přehozený + a - mám tam jeden barevnej a jeden bílej.. celou dobu jsem si myslel že barevnej je + ale teď už si nejsem jistej.. zjistil jsem že už do toho bylo zasahováno ještě předemnou...(a nebo jestli máte někdo schéma toho konektoru ve dveřích s popisem, tady na foru sem našel jen z jiných typů aut a nevim jestli jsou stejný).... takže nevim jestli to není prohozený já to zapojoval podle předchozích repro... prosím o ujištění díky a omlouvám se za amatérský dotaz :-)
  14. zdravím všechny, mám pár otázek, přemýšlím že dám pryč RT3 protože navigaci a telefon nepotřebuju a to co potřebuju to nemá... chtěl bych jí prodat tak jestli mi můžete poradit za kolik se to asi prodává...hledal sem na netu.. ale nic moc sem nenašel pouze ceník předělání z RT3 na RT4... chci si pořídit jiné rádio, ale zajímalo by mě jestli když vytáhnu původní RT3 jestli mi zůstanou funkce palubního počítače a budou se mi zobrazovat na displayi u budíků...a jestli to nemá vliv na nastavení auta nebo něco takového abych nepřišel o nějaká funkce... díky.
  15. tak tu pásku sem koupil za 13euro v Hornbachu (7,5cm x 10m) a nalepil sem zatim jen pár plátu na zadní plochu a přední díru jsem taky zalepil.. ale řeknu že je to piplačka to dělat v tomhle vedru lepí se to na prsty nepotřebuješ ani horkovzdušku :-) .. ale na dveřích to drží dost dobře... škoda jen že tam je špatnej přístup.. udělal jsem to podle tebe... akorát jsem to ještě nedal na tapec.. rozdíl se mi zdá tak o 10-15% lepší, ale asi sem spíš koupil špatný repro když jsem to dal trochu nahlas membrána lítala jak vítr v bedně.. :-) .. zítra dodělám ty dveře celý a uvidim výslednej efekt..když to bude pořád hrát na hovno.. stáhnu basy na repráky ve dveřích a dám woofer do kufru.. nový repráky se mi už fakt kupovat nechtějí :-) jinak díky.. snad to bude hrát dobře.. :-)
×
×
  • Vytvořit...