Přejít na obsah

Mr.Oizo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Mr.Oizo's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. V tom odkázaném vláknu někdo psal že mu to dělá to samé během jízdy rychlostí 90-100 km se voda ohřeje přes 90 a během jízdy v obci 50 km zase klesne pod 90 tak to odpovídá tomu termostatu. Včera jsme to šťouraly tak to stálo tak 20 min nastartované a voda v nádobce stejně studená kdyby byla aspoň vlahá. Nádobka je propojená s chladičem který byl horký a voda v nádobce ledová to je to proč mě to logicky nesedí.
  2. No a proč je voda v nádobce u chladiče úplně ledová? Auto mám víc jak 11 let a nikdy teplota takto nekolísala.
  3. Ahoj potřebuji radu. Teplota kolísá během jízdy mezi 85 do 93 stupňů. Dříve se teplota dostala na 90 a držela a navíc v tomto počasí -4 se na 90 dostala až po hodně dlouhé době. Pokud sáhnu na chladič je teplý ale když strčím prst do nádržky na vodu je voda úplně studená po ujetí 60 km. Zkoušel jsem odvzdušnit co dalo (na 3 místech). Kde bude zrada?
  4. Po vyměně tlumičů a kulových čepů nikde nemohu najít hodnotu zbíhavosti pro P206 1.4 benzin.V knize JAK NA TO jsem hodnotu zbíhavosti nenašel.Poradte
  5. Ahoj potřebuju poradit jaký druh oleje do převodovky P206 1.4 benzín s manual.převodovkou.
  6. Mr.Oizo

    Jak na to 306

    Já se přidávám prosím pošli i mě mr.oizo@tiscali.cz
  7. Potřebuju el.schéma na zapojení blinkrů a varovných světel na P205 diesel.Nebo odkaz ke ztažení. [upravil dne 14.10.07 Mr.Oizo]
  8. Mr.Oizo

    Bouchání v zadní části P 306

    Výfuk to není to jsem zkoumal a tlumič se my taky nezdá to by dělalo jenom na dírách.
  9. Potřebuju poradit něco my v praví části auta bouchá a to i na rovinkách.Zvuk je podobný jako bouchání plechu,ale na pohled nic vidět není.Netuším co by to mohlo být kdyby to dělalo jenom na dírách tak by to někam směřovalo a že to dělá i na rovinkách tak netuším.
  10. Potřeboval bych poradit která firma se zabývá repasí náprav v Libereckém kraji a okolí a popřípadě kontakt.Můj problém spočívá patrně v zarezlích jehlových ložiskách.Náprava nepruží.
  11. Mr.Oizo

    Repase kulového čepu?

    Jo jedná se my o repas celého ramene ale problém je v tom že kulák je tam napevno a nevím jestli ho dokážou vyměnit a jinak jsem z Liberce.
  12. Potřebuju zjistit jestli se někdo zabývá repasý předních ramen 206ky(kulové čepy)
×
×
  • Vytvořit...