Přejít na obsah

planner

Uživatel
  • Počet příspěvků

    42
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Beroun
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

planner's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ještě dotaz, co všechno musí ven, abych se k svíčkám a cívkám dostal?
  2. Děkuji za rady. Ještě, jaké značky svíček a cívek by jste doporučili?
  3. Co chyby znamenají, jsem si samozřejmě našel. Ale přečetl jsem o tom na fórech spoustu, někde psali, že výměna svíček a cívek nestačilo, někde zase o čidlech na klice a vačce, nebo dokonce problém s časováním ventilů, prý to vyřeší nová hlava. Proto zjišťuji, jesli neměl někdo to samé a úspěšně to vyřešil. Ale díky za odpověď.
  4. Dobrý den, vyřešil to někdo? Mám stejný problém, auto cuká, jako by nejelo na 4 válce, přední sahara běží ještě několik minut po vypnutí motoru. Auto je Peugeot 207 CC, 1.6 VTi, r.v. 2007. Chyby z mé dia v mobilu.
  5. Mohu požádat o "Jak na to" na Peugeot 206 a Peugeot 207 CC, mail: hlava34@seznam.cz Děkuji.
  6. planner

    Zhasina motor

    Nikdo neví?
  7. planner

    Zhasina motor

    Tak teď jsem to byl zase vyzkoušet (měl jsem celou noc odpojenou baterku, jestli se to nesrovná), a když jedu z kopce a auto brzdí motorem, najednou přestane běžet vnitřní ventilátor a v ten moment, když přidám plyn, auto už nejede. Zastavím a znovu normálně nastartuji. Žádná kontrolka se nerozsvítí. Mám takovou primitivní diagnostiku na mobilu a ta žádnou chybu neukazuje. Ještě to vyzkouším během jízdy, když to nastane.
  8. planner

    Peugeot 307 Jak na to?

    Žádám o zaslání odkazu na knihu Jak na to na Peugeot 307 2.0 hdi 100 kW, motor RHR, r.v. 2006, na mail: hlava34@seznam.cz Dík.
  9. planner

    Zhasina motor

    Dobrý den, přišel jste na to, čím to bylo? Mně to dělá něco podobného, taky to během jízdy cukne. Myslel jsem taky, že by to mohl být palivový filtr, ale vyměnil jsem ho i se vzduchovým, ale to nepomohlo. Motor mi už několikrát chcípnul úplně. Když to cukne, jakoby se odpojila elektrika, protože vypadne vnitřní ventilátor topení a zase se rozběhne.
  10. To jako, že někde nechám stát auto a jak časem bude baterie slábnout, tak se auto odemkne?
  11. Zdravím, parkuji P206 r.v. 2001 před domem a občas je ráno auto odemčené. Zkoušel jsem na noc dát klíček mimo dosah dálk. ovl., ale to nepomohlo. V práci na parkovišti se mi to ještě nestalo. Bude to spíš dálk. ovládáním nebo centrálem? Nemá někdo s tímto zkušenost? Nevíte, kde se v autě nachází čidlo dálk. ovládání? Zkusil bych ho odpojit, abych zjistil, jestli mi auto neotvírá nevědomě nějaký soused.
  12. planner

    Dešťový senzor + svícení

    Poslal jsem i dotaz do Peugeotu a tohle mi odpověděli: Předal jsem Váš dotaz technickému zázemí pro značku Peugeot a bylo mi, bohužel, sděleno, že citlivost dešťového senzoru nelze nijak nastavovat. Tak jsem z toho jelen... Kde je pravda?
  13. planner

    Dešťový senzor + svícení

    Zjišťoval jsem v Peugeotu na Příbrami, zda by mi citlivost nastavili, ale technik se s tím ještě nesetkal. Kde jste byli vy na změně citlivosti? Poraďte. Díky.
  14. planner

    Dešťový senzor + svícení

    Našel by se někdo v okr. Beroun nebo Příbram s diagnostikou, která umí upravit citlivost senzoru stěračů?
×
×
  • Vytvořit...