Přejít na obsah

Komar1981

Uživatel
  • Počet příspěvků

    237
  • Registrace

O uživateli Komar1981

  • Datum narození 14.8.1981

Věci klubové

  • Auto
    Jiné...
  • Rok výroby
    2007

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha 5 Reporyje
  • Stát
    Česká republika
  • Nálada
    promenliva :D

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    blueorange@komar1981.org
  • Facebook
    Komar1981
  • Webová stránka
    http://www.skodovka.info

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Komar1981's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

21

Popularita

  1. Komar1981

    Peugeot 807 - nové alu kola

    mickkom: měl jsem kliku, hned ten den, co jsem ti tu psal, jsem tě předjížděl v myší díře na Barranďáku. Na té fotce to nevypadá, ale zajímavá ne úplně bílá barva těch kol.
  2. Komar1981

    Peugeot 807 - nové alu kola

    Tak ty mu sednou pěkně! Moc pěkné. Máš 17tky zapsané v techničáku? Já mám totiž jenom 15 a 16 palců, tak jestli to jde ofiko.....
  3. Komar1981

    Wasabi

    Dneska odjel s novym majitelem pryc. Dalsi prispevky pridavat tedy nebudu. Pokud to jde, prosim moderatory o LOCK. Diky!
  4. Komar1981

    Wasabi

    Ahoj. Pokud nekdo toto vlakno sleduje, vezte, ze Wasabiho posilam do sveta. Brzy sesmolim inzerat do spravne sekce, predbezne prodejni cena bude 5000, eko uz je zaplaceny a jenom 3800 me v zari staly gumy. Ale auto ma sve mouchy, vsak si vsichni muzete prohlednout historii tady ve vlakne. Prosim nekamenujte mne za zmenu znacky ale zajimave nabidce se nedalo odolat. Ted budu mit auto s <>, ale o 4 roky mladsi, 60t najeto, celkove v lepsim stavu. Vzhledem k tomu, ze mi jde o prepravu do prace, neresim, ze to neni Peugeot. Co ale musim rict, ze je to jako presedlat z auta - byt maleho - do nejake prepravni krabicky . Navic bez kufru. Zatim si zvykam. Nize maly face off:
  5. Komar1981

    Wasabi

    Překonali jsme 200 000.
  6. Komar1981

    C8 Blue Orange

    Pekna naloz.
  7. Komar1981

    C8 Blue Orange

    A dalsi delsi trasa - Praha -> BalatonFured a po tydnu zpet - uz jsem mel pocit, ze jedu na chalupu kousek za Prahou. Na tyhle cesty je to auto fakt zlaty, vc. toho motoru. Ovsem ted litani po Praze tyden a uz to se spotrebou zase leze nahoru Ale to se opet projevi tak za 2, 3 tankovani.... Fotky z Madarska nemam, ale mam jednu z vyletu o tyden pozdeji - rodinka jede na kolo. V kufru jedno 26" kolo, 24" kolo, 16" kolobezka, detska sedacka na kolo a batohy. S vyndanou jednou sedackou stredni rady uplne v pohode vsechno vevnitr. Je to stehovak, o tom zadna.
  8. Komar1981

    C8 Blue Orange

    Hodnotu 6,59 na 100 beru s rezervou, ikdyz vychazi z realnych tankovanich. Palubni PC ukazovalo necelych 8L.
  9. Komar1981

    C8 Blue Orange

    Temer 1700 km zvladnuto uplne v pohode. Cesta k mori i zpet (nase prvni ve vsech ohledech) probehla v naprostem pohodli a bez technickych obtizi. Jsem mile prekvapeny, jak je to auto na dlouhych trasach pohodlne. Az neuveritelne! A je videt jak tomu motoru svedci ustalena jizda - spotreba pod 8 litru je muj celorocni vzdaleny sen :D. Blue Orange v Bibi.
  10. Komar1981

    C8 Blue Orange

    To vse 14 dnu pred odjezdem na prvni dovolenou po vlastni ose v zivote. Poprve beru deti k mori, poprve autem. Verte, ze me to vazne potesilo Proc neresit starost navic....
  11. Komar1981

    C8 Blue Orange

    Na chaloupce jsou uzke silnice, draha polovina se na ni potkala s protijedoucim autem, a prej aby ho nenechala spadnout skrz stromy ze srazu, zajela na krajnici zarostlou vysokou travou. Jenze v ty byla pulmetrova skarpa a betonovy sloupek nebo co. Takze pocuchala spodni vyztuhu narazniku a naraznik je deravej skrz. Nastesti se ji nepodarilo prorazit chladic ani poskodit treba kabelaz, co tam vede. Narovnali jsme tu traverzu za pomoci preciznich karosarskych nastroju - lana a brizy, hlavne kvuli tomu ,ze byl chladic posunuy o cca 2 - 3 cm do motoru a opiral se o kovove trubky klimy. Po vytazeni to neni zadna krasa, ale auto funguje. Pak to nekde koupim na vrakovisti "novy". Jsem si rikal, co se prihodi, kdyz uz mam na aute novy gumy - Pirelky P7. Vzdycky , kdyz si na auto poridim novy gumy, neco se stane (minimalne si jednu az dve pichnu). Kdyz uz byl cely naraznik dole, tak jsem vyndal i svetla a vyklepal to hafo parkovacich zarovicek, co mi tam napadaly. Jsem kvuli tomu byl linej sundavat naraznik, tak ted se to hodilo....
  12. Komar1981

    Wasabi

    No to jsem rad, ze nejsem jediny, komu se to stalo. Ze se udela to auta dira - to jako majitel Rapida zvykly jsem. Ale ze by auto prasklo "ve svu" to se mi jeste nestalo.
  13. Komar1981

    Wasabi

    Lukáši, děkuju za nabídku. Popatram, jak to je.
  14. Komar1981

    chcípe při rozjezdu

    Kavole je to sice zkusenost z jine znacky, ale podobna. Renault Menage Scenic 1997, 1.6 8v - uplne bez predchoziho varovani chcipal motor - napr. pri vjezdu do krizovatky z vedlejsi a tak. Po dlouhym laborovani jsem prisel na to, ze je spatny nejaky barometricky cidlo v sani do motoru - takova mala mrcha krabka nekde bokem motoru, ke ktere vedly dve tenke hadicky a tri dratky. Podle rad to zpusobovalo spatne vyhodnocovani tlaku vzduchu v sani a tim spatnou smes - vymenil jsem ji a byl klid. Diagnostika mi to tehda mam pocit neukazala, pac stojic ta pixla fungovala, jak se to otraslo nebo tak, tak to chciplo. Ale jak rikam - nevim, co mas za motor a taky je to jiny vyrobce....
  15. Komar1981

    Wasabi

    Pred cca trema nedelema jsem prisel k autu a davam batohy do kurfu a koukam, ze vidim na silnici. Prasknul svar mezi podbehem a podlahou. Docela me to prekvapilo, priznam se. Ale uz je to cajk, svarene jak na strane prusvihu (leva), tak pro jistotu i naproti, kde to bylo nacate. Nemate nekdo navic vnitrni ridicovu kliku? Pripadne tip na vrakac v okoli Prahy? Diky.
×
×
  • Vytvořit...