Přejít na obsah

Kennbell

Uživatel
  • Počet příspěvků

    405
  • Registrace

O uživateli Kennbell

  • Datum narození 11.8.1994

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Studénka
  • Stát
    Česká republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    radek.benes1@seznam.cz
  • ICQ
    328815616

Návštěvy profilu

1 164 zobrazení profilu

Kennbell's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

41

Popularita

  1. Ahoj, Po delší odmlce doplním info. Na konci listopadu se na autě dělala komplet přední náprava. Tzn. Horní uložení, pružiny, tlumiče, všechny silenty, čepy jak spodní tak řízení, axiální táhla a manžety, uložení stabilizátoru a kosti. Všechno lemforder. Ktomu se auto přehodil na zimní a udělala geometrie. Možná bude auto i k prodeji řešíme bydlení a škoda tady tohle ničit na stavbu. Představa je cca 95 s oběma sady kol ale uvidíme. PS:Klidně bych to stocil na 180 jako mají všechny ostatní a nikdo by nic nepoznal
  2. Kennbell

    Jacobsoon ~ 306 ~cabriolet

    Máš tam sledování a pár lajku.
  3. Před zimou proběhla rychlá výměna oleje a máme na rok s olejem klídek.
  4. Kennbell

    Jacobsoon ~ 306 ~cabriolet

    Máš to parádní. A ty stromboli tomu sedí jako prdel na hrnec. Snad se někdy potkáme ať vidím to úžasné cabrio nad kterým sintám už téměř 8 let.
  5. Ahoj, Tak už máme konečně prehozene brzdy s volantem. Rovnou se udělali silentbloky předních ramen takže na chvíli máme klid.
  6. A jinak jsme už připraveni na zimu. Kola opiskovane a nalakovane komaxitem. Už jenom nanést vosk a ochranu na gumy a bude paráda. A ktomu Peugeot středové krytky.
  7. Jojo callisto ale už jsem to stim koupil.
  8. Vzhledem k tomu jaké tedkom panují jsem se rozhodl pro fólie. Dle mého mnohem atraktivnější a trochu min strachu že z toho něco ukradnou. (sedačku, kočárek) zítra se budou montovat new repro tak zase dofotim.
  9. Sice do zimy daleko ale o to se dá lépe nakoupit. Takže koupené úplně nové gumy nokian wrd3 215 55 16 a ktomu nechám opiskovat a nalakovat alu kola ( platin p64) které jsem dostal k autu. Už jsme jinak objednání na servis brzd a montáž volantu takže se brzy ozvu co a jak.
  10. 75000 a pár dílů co jsem měl z minulých aut.
  11. Tak dnes cabrio v podvečerních hodinách odjelo. Doufám že nový majitel se bude o něj starat taky tak dobře a doladí veškeré mouchy které auto má a bude z něj nejhezčí 306 cabrio v české a slovenské republice. A já doufám že se bude dařit a koupím něco podobného ať ta naše 5008 není sama ve lvi smečce.
  12. Volant na polském alegru za necelých 3400
  13. Ono to je možná i stočené bych řekl Dovoz belgie 2014 a mělo pouze 120tkm. Takže těch 600 tam už může být ale motorově to fakt dobré. prý v 380tkm dělaná spojková sada tomu jde věřit spojka jde perfektně ani ložisko nebo setrvák není slyšet a turbos DPF při 400tkm auto nehulí a turbo má minimální vůli akorát trochu pouští olej bych řekl tak možna koupím nové 6000 není moc.
  14. Ahoj všem, Po delší době jsem přidal další povoz do Naší Peugeotí rodinky. Jedná se o 5008 Premium z roku 2010 s motorem 1.6 HDI 9HZ o výkonu 80kw.Máme najeto už 467tkm ale stále jako zamlada Km na autě nejsou téměř vidět. Auto máme doma necelé 3 týdny a jsem zatím moc spokojení. Ono se není čemu divit vyměnili jsme to za dost odjetou 407sw které byla před hodně velkou investicí. Tady nás zatím potkal základní servis jako olej se všemi filtry a desinfekce klimatizace. Čekají nás přední brzdy kterou už jsou koupené Kotouče ATE 302mm a Desky ATE ceramic + nova brzdová kapalina a gumové vodítka. A co že na 1.6 HDI 302mm když série má 280mm? Sehnal jsem komplet brzdové třměny a držáky z 308cc 2.0 HDI 120kw. Takže už se dost těším na výměnu neboť to co tam je dost za zenitem. A jako třešničku na dortu mám úplně nový volant a hlavici řadící páky.
  15. Ahoj, Tak nějak stim prodejem to je. Mám nějakou myšlenku a kdyby se to podařilo za cca určenou cenu bylo to fajn jinak si ho samozřejmě nechám.
×
×
  • Vytvořit...