Přejít na obsah

mavec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2000

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

mavec's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. mavec

    bluesmanova lietajúca 306tka

    Tak to jste me potesili, ja jsem prave kupoval nove zrcatko a zadni sterac a rikal jsem si, jestli to ma jeste smysl. Motor i kastle jsou v poho, takze ma
  2. mavec

    bluesmanova lietajúca 306tka

    Haha, chtel jsem napsat to same co Eronix
  3. Na tu posledni vetu se da navazat mnoha prirovnanima Ale myslim, ze si rozumime. Proste to tak udela.
  4. Tak ted jsem s nim mluvil. Pry ho to napadlo zbastlit hned, ale rikal si, ze pokud by se s tim pri drncani auta hnulo a nahodou se to dotklo, tak by to mohlo vypalit celou elektriku a stalo podle nej za to to zkusit pro jistotu sehnat. Nicmene mi to udela jak navrhujete. Takze jen opatrny a ne nobl. To ja jsem taky, tudiz chapu
  5. Hotovo, díky. Na to bych fakt nepřišel.
  6. Jeste jednu vec ohledne fora. (omlouvam se za offtopic, ale dokud je toto vlakno zhave). Chtel bych zmenit nazev tematu jako "vyresene". Jak prosim na to? Asi to bude zas nejaka zjevna blbost, ale tentokrat jsem fakt hledal a zkousel - navod ani pokusy nemely uspech.
  7. Diky za odpoved a omlouvam se, taky jsem to mohl vygooglit Akorat jsem myslel, ze to je nejaka peugeotacka hantyrka..
  8. Aha :-) zavolam mu s timto revolucnim resenim Ventilator momentalne skutecne nefunguje. Co je to to "faston"? Editace: po chvili zamysleni si zkousim odpovedet sam: faston jsou ty kovovy casti konektoru, ktery se namackou na kabel a hotovo. Spravne? :-)
  9. mavec

    Ventilace

    Me taky fouka furt i z palubnich mrizek a resim to presne jako fejfarz. Bal jsem se, ze je to bug a vida, ona to feature :-)
  10. Zdravim, Mam Peugeot 306 Break, r.v. 2000. Pred casem mi zacala haprovat ventilace. Nekdy jela, nekdy ne. Zjistil jsem, ze se obcas rozjela, kdyz jsem dal delovou ranu do oblasti praveho vyduchu u okna spolujezdce. Pak ani to nefungovalo, tak jsem to nechal rozdelat (sam se nevyznam) a mechanik vytahl tohle: Zepry si to mam sehnat nove, aby mi nemusel objednavat cely motorek, ktery pry vyjde na nekolik tisic. Dotaz: da se to sehnat v nejakem obecnem elektru? Nebo, nepovaluje se to nekomu doma? Diky za jakekoliv tipy a triky.
  11. mavec

    306 a ISOFIX

    Jo, davam to sem proto, ze behem snahy o instalaci jsem se nekolikrat setkal s tim, ze na me i automechanici koukali dost neduverive, ze se to pry na 306kach nedelalo. A kdyz jsem jim to ukazoval v prirucce, tak se tvarili, jak kdyby to byla chyba v matrixu. Jak tady nekdo poukazoval, je to mozna zbytecnost, protoze 306 nema buhvijakou bocni ochranu. Ale stalo mi to za to pro ten pocit, ze jsem mohl koupit (vlastne oproti jinym modelum relativne levnou) isofixovou sedacku Cybex, ktera s prehledem vyhrala ADAC testy v roce 2011. Ona mozna veskera bezpecnost v aute je otazkou viry :-) Ale kdyby se jeste nejaky bloud jako ja nasel, tak at to ma v kupe v jednom tematu.
  12. Kdyby to ještě někdy někdo hledal, tak 306 (myslim modely od r.v. 1999) ISOFIX má. A pokud nemá, tak se dá dodělat. Viz vlakno: http://www.peugeot-club.com/topic/81004-306-a-isofix/
  13. mavec

    306 a ISOFIX

    Pozde, ale prece :-) vysledek: pred instalaci: po instalaci: zbylo: Diky vsem, co pomohli.
  14. mavec

    bluesmanova lietajúca 306tka

    Ad vydaje: moje se po planovanych i neplanovanych opravach po koupi zastavily na 35tis Kč. A od te doby v pohode. Uz se blizis! :-) Jo a vyfuk mi upadl dvakrat, pokazde na navsteve u kamarada, kam jezdim jednou rocne asi 350 km. Prvni rok se to jaksi sverilo a polepilo a vydrzelo presne do dalsi navstevy. Mel jsem pocit, ze to tamni automechanik nacasoval...
  15. mavec

    bluesmanova lietajúca 306tka

    Ha, bluesman, nezklamal a pripsal od vcerejska dalsi kapitolu!
×
×
  • Vytvořit...