Přejít na obsah

igineckopan@gmailcom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Město
    Bratislava
  • Stát
    Slovenská republika

igineckopan@gmailcom's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Neviete či je napojene medzi otačkomerom a pristrojovkov nejake relé?Alebo niečo take podobne,či tie kable z čidla idu priamo do pristrojovky???? Dik
  2. No a aj dneska som mal na plane rozobrať,pristrojovku či nahodou neuvidim tie vodiče červeny a zeleny
  3. Skušal som aj po kably isť,ale musim dať cely vzduchovy filter dole,lebo som už bol z toho všetkeho na nervi,že kde sa straca ten kabel,tam ho ešte vydno,ale tam už nie.Nemohol sa to nejako prehodiť z inym farebnym vodičom?Jam mam tam červene a zeleny na koncovke a vy čo mate?
  4. No a v tom je ten hačik,praveže neviem odkial my ta voda tečie,kde by to tak teoreticky mohlo byť?Vyčistil som tu prechodku pod motorčekom stieračov,a aj tie dve zasuvky čosu kolo chladiča no jak su hukačky a stale nič,asik zajtra rozoberiem pristrojovku.
  5. Zdravím,na mojej 306 tiež neide otačkomer,ale ked prší vonku tak ide.Premeral som čidlo a hodnota bola 112 omov-čo asik mala byť v rozsahu 360-400.A napatie čo ide do čidla tak tam je 0.03 V a malo by byť 5V.Niekde som čital že červeny kabel z čidla tlaku olej ten može robiť problem,je to tak?
  6. Zdravím,na mojej 306 tiež neide otačkomer,ale ked prší vonku tak ide.Premeral som čidlo a hodnota bola 112 omov-čo asik mala byť v rozsahu 360-400.A napatie čo ide do čidla tak tam je 0.03 V a malo by byť 5V.Niekde som čital že červeny kabel z čidla tlaku olej ten može robiť problem,je to tak?
  7. Zdravím,na mojej 306 tiež neide otačkomer,ale ked prší vonku tak ide.Premeral som čidlo a hodnota bola 112 omov-čo asik mala byť v rozsahu 360-400.A napatie čo ide do čidla tak tam je 0.03 V a malo by byť 5V.Niekde som čital že červeny kabel z čidla tlaku olej ten može robiť problem,je to tak?
  8. igineckopan@gmailcom

    otáčkoměr 306

    Zdravím,na mojej 306 tiež neide otačkomer,ale ked prší vonku tak ide.Premeral som čidlo a hodnota bola 112 omov-čo asik mala byť v rozsahu 360-400.A napatie čo ide do čidla tak tam je 0.03 V a malo by byť 5V.Niekde som čital že červeny kabel z čidla tlaku olej ten može robiť problem,je to tak?
  9. Zdravím,mam peugeout 306 xrd sedan a nejde my otačkomer.Ked vonku prší tak otačkomer ide ale ked neprší tak nejde.Neviete kde by mohla byť chyba?Diki za rady :-) [upravil dne 20/11/12 19:54 od igineckopan@gmailcom]
×
×
  • Vytvořit...