Přejít na obsah

jankralik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Věci klubové

  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Město
    Mladá Boleslav
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

jankralik's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. No víko mám také, ale to jsem nefotil. Nebylo to podstatné, víko tam proste položim ale pevnostně to ničemu nepřidá. Je to celé takové pofiderní, aby plocha na kterou se má šlapat byla z nejakého textilně papírového materiálu. Tohle podle mě soudruzi ve francii nevymysleli dobře.
  2. Jj, mrdnik tam mam, musim nekdy uklidit. Ale rikam si kolik bordelu je v miste kde by se nemel mit moznost vubec dostat. Pro me to ma jediny dusledek, neduveru ke znacce a pochybnosti o nakupu dalsiho auta teto znacky.
  3. Tak přikládám. Je tam i fotka malého vrutu (šroubku) na kterém ta podlaha směrem k sedačce má držet. Fakt tam musí něco scházet, protože tohle by neuneslo ani 10 kilo. Bylo jasné že se to musí vytrhnout.
  4. Jo v zadu mam tri male deti co nedosahnout na zem V dobe prvniho projevu zavady tam bylo jedno. Si rikam zda nezapomeli dat pod tu podlahu nejakou podporu protoze ted nove je tam uvolneny i ta prihradka, kterou nepouzivam. Kazdopadne na tom mam originalni gumovou podlahu takze tam dira neni ale skoro by i byla. Mozna dnes nafotim.
  5. Zdá se mě divně abych musel bastlit na defakto novém autě nějaké opravy. Pokud by konstrukce u nového kusu byla změněna jen by to potvrdilo můj předpoklad výrobní vady a chyby v návrhu.
  6. Mám toto auto už cca 3 roky (od nového), závada se projevila už cca po 1 roce. V aute je propadla podlaha, můj předpoklad po té co jsem se na to podíval je ten, že to je chyba ve výrobě či návrhu. Podlaha nemá žádnou pořádnou oporu a ve své části směrem k zadním sedadlum není vůbec vystužena. Bylo mě řečeno že jsem na to mohl silně dupl. Mělo by to tam být v systému, že jsem si na to stěžoval a nahlašoval (v záruční době), nyní už je auto po standartní záruce a přikoupenu nemám. Defakto mě to nebylo uznáno že to je závada spadající do záruky, asi jsem se měl více hádat. Nová podlaha by prý stála 8 tisíc cca a podle mě pokud by byla totožné konstrukce by se rozbila opět. Co vy na to, setkali jste se s touto závadou někdo? Dá se s tím ještě neco rozumného dělat?
  7. No samozřejmě jsem zkoušel vše možné, všechny módy. Takže opravdu nevím kteráí z tech výše napsaných možnosti je ta pravá. Co se mohlo stát, nebo jak to tam funguje.
  8. Asi jsem blazen ale na mem P5008 me pres den nejprve prestaly svitit mlhovky, ani kontrolka se nerozsvitila. Nu coz, nejak jsem to prezil, po par hodinach po prijezdu domu sem to zkusil znova a slo to, jak kontrolky tak i vnejsi projevy No ale pri te prilezitosti , ve dne ostre svetlo, jsem si vsiml ze me nesvitej zadni svetla (tj nemysli brzdova ani mlhovky), rozebral jsem to, zjistil ze vymenit jdou jen brzdovky a smerovky a dalsi jedine pres servis. Uz jsem se chystal na to ze budu zas neco resit. No jeste jsem to ted zkusil vecer a normalne to sviti. Tak tu mam vice moznosti: 1) jsem blbej a zdalo se me to, nebo jsem slepej a nevidel jsem ze to sviti, wtf 2) sviti to jen kdyz je tma, pres nejaky senzor? 3) byla to zavada ktera se opravila, nejspise tedy docasne Co myslite? Ted se bojim planovat jakoukoli vecerni ci nocni cestu, protoze nemuzu vedet zda me to v noci nekde neprestane svitit. p.s. pred tydnem jsem po prudkem zabrzdeni mel totalne pribrzdny auto, vyresil t oservis vymenou posilovace brzd
  9. Tak aktualizace, auto již mám (2.0 man6, bez sklenene strechy, min vybav v active verzi), techničák též údaje z něj provozní hmotnost 1721kg nejvyssi pripustna 2125kg tj rozdil 404kg uzitecne + 75kg za ridice , takze 479kg celkem na 5 osob a náklad v zavazadlovem prostoru nastesti mam zatim jen jedno mimi, takze hmotnostne nebudem urcite behem pristich 10ti let na nejakych vysokych cislech necekal bych u tak velkeho auta uzitecne zatizeni mensi nez u skoda fabia kombi jeste prikladam vyrez skenu http://www.q3.cz/images/27p5008.png myslim ze nektere tezsi rodinky by mohli mit s timto autem problem, tj na osobu me to vychazi 95kg
  10. jankralik

    Spotřeba 5008

    Konečně nějaká pořádně pěkná spotřeba, jsem zvedav kolik budu mít já na zimákach, snad mě to do vánoc dodaj.
  11. A to jde objednat i bez skleněné střechy? To už vypadá lépe, 562kg než 479kg. Stejně to je zvláštní, když např 1.6Hdi má oproti 2.0Hdi, silnejšimu motoru, o 30kg větší užitečnou hmotnost. Každopádně děkuji za info, hned se mě bude lépe spát. No a samozřejmě se mě bude ještě lépe spát po roce bezproblémového provozu :-)
  12. Tak tu jsem naštěstí také neobjednával. Budu to mít vlastně v základu active výbavy. Ale jestli ta střechá váží nějakých 80kg tak to je tedy něco
  13. Díky, takže maximum je stejné, ale ta provozní hmotnost je odlišná. Kdo ví proč nyní mají v ceníku provozní 1721kg. Tak to jsem opravdu zvědav co tam budu mít.
  14. Já to právě beru dle aktuálního ceníku co je na peugeot.cz Provozní hmotnost (5 míst) - 1721 Provozní hmotnost (7 míst) - 1750 Největší technicky přípustná hmotnost (5 míst) - 2125 Největší technicky přípustná hmotnost (7 míst) - 2310 s tím že co jsem nalezl je provozni hmotnost vč řidiče tj +75kg pokud tedy počítám vychází me těch 479kg a 635kg tak jsem nakonec zvědav co budu mít v TP (nicmene ja uz mam objednano) [Edited on 20/11/12 17:25 by jankralik]
  15. Ať počítám jak počítám tak mě u 5ti místné verze 5008 vychází užitečné zatížení vč řidiče cca 480kg, 7mi místné verze cca 630kg Může mě někdo vysvětlit proč 5ti místná verze má méně než 7mi místná a proč má ta 5ti místná verze menší užitečnou hmotnost než například 5ti místná 3008 (550kg) nebo 5ti místná 308SW(625kg)? Pokud někdo již vlastnínte 5ti místnou 5008, můžete se mrknout do velkého techničáku kolik tam máte kg? 5008 se tak dostává na užitečnou hmotnost jako malá 208 (450kg) Jan
×
×
  • Vytvořit...