Přejít na obsah

Vcelar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    106
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Martin
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Vcelar's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

2

Popularita

  1. Vcelar

    Radiaca paka (kulisa)

    Ten čierny plast z ľava drží na 4 šroboch. Keď ich vykrutim a odpojim te dve tiahla plus lanko tak v podstate vyberiem páku von. Otázka ako odpojim tie tiahla? Je to len nacvaknute na gulke?
  2. Neviem ci sa to original nazyva kulisa, no mam mensi alebo skor vacsi problem. Radiaca paka uz od kupi ma dost velku volu no dnes som si vsimol ked som dal prec manzetu ze ta biela gula je cela popraskana...neviem kolko to este vydrzi dal som tak sekundove lepidlo. Uz ste to niekdo menil? Kde sa to da kupit je to mozne vzmenit len tu paku alebo cely ten sersam s tym plastom?
  3. Vcelar

    Hrdzavé trubky okolo bufiku

    Na pôvodných trubkach aj podľa obrázka je to tak, kde je označenie 72 tak jedna trúbka ide rovno a druhá je zahnuta do strany. Podľa toho som usúdil ako to zrejme bude keďže hadice ktoré trčia pod motorom tak jedna smeruje rovno a dohora a druhá smeruje do strany ku blatníku... Nahodil som to no zatiaľ to žiadnu chybu nevyhadzujte na Pc.
  4. Vcelar

    Hrdzavé trubky okolo bufiku

    Tak vymenené hadice ktoré som dal na jeseň žiaľ nevydržali a jedna začala tiecť. Boli už dopraskane. Dnes som kúpil origo na kvapalinu a vymenil. Mám ale problém, demontoval som staré a zabudol si poznačiť ktorá kam ide. Je to jedno alebo to má nejaký vstup a výstup? Síce som mal aj mám tie staré trubky podľa ktorých som usúdil ktorá kam asi patrí ale nieje to isté. Ak sú tie hadice prehodene ako sa to bude chovať? Alebo ako poznám že je to naopak?
  5. Vcelar

    Otevírání kapoty

    Tak túto zimu som mal tiež tu smolu že mi zrejme zamrzlo zrovna ráno pri -19 no nie lanko na packu v aute ale to krátke čo je pod kapotou a žiaľ páčka to nevydržala urval som ju. Tak som tam dal motuzik ktorým som vždy zatiahol a otvoril. To bolo však len dočasne, páčku som spojil - preplatoval tenkým nerez plechom a lanovod spojazdnil. Dal som tam olej snáď to už nezmrzne a prinajhoršom to natrem medenou pastou.
  6. Ja trochu odpočim od témy, zaujíma ma čo bol za problém s tým čerpadlom v nádrži?
  7. Tak som včera cievku vymenil keďže som už nenastartoval vôbec. Nová cievka auto štartuje teda aspoň zatiaľ. Starú som rozobral, kontaktné šroby z vnútra ani nebolo vidno že sú medené, celé čierne zasvinene a pliešok z jednej strany odpaleny.
  8. Tak a je to tu zas. Po cca tyzdni som dnes na pumpe uz nenatocil.Napred som sa zlakol ci som tam nenalial benzin ale to by asi chytilo a nejaky meter islo...Pozeram hned poistku a ta odpalena, dam druhu tu odpalilo hned, tretia to uz ustala po otoceni klucika ticho ako v hrobe asi 3 sekundy a potom to chvala bohu naskocilo.Davaj ho domov tu som to zhasol no uz nenatocil odpalilo aj tu tretiu po vymene aj stvrtu vsetky 25A.Piata poistka je zatial tam no auto nestartuje len ticho ako v hrobe.Ked auto postalo cca pol hodinu tak to zacalo chytat no s cukanim na zaciatku. Posadil som za volant staru nech to natoci ja zatial pocuval pri motore, v tom starteri nieco hodne cuklo, cca 3sekundy ticho a zacal tocit. Tak som potom skusal: natocil - zhasol, natocil - zhasol takto dookola asi 5 krat a potom to uz islo normalne.Piata poistka je stale tam uvidim rano ako to pojde. Neviem ale vidim to na tu cievku asi teda nie asi ale isto hu vymenim snad sa tym problem vyriesi.Nastastie tu v MT som nasiel firmu interlink s.r.o. ktora predava nahradne diely.Hned zajtra tam zajdem.
  9. Vcelar

    Fiat Ulysse - český návod

    Tiez by som uvital nejaky manual motora a vsetko okolo neho...
  10. Vcelar

    rozdíly v motorech RHM RHT RHW

    Ja mam v ulysse RHW
  11. Tak po cca tyzdni startovania a testovania auto startuje tak ako ma. Starter so rozobral do srobika vycislil vsetko co sa dalo. Problem bol pravdepodobne v uz spominanom oleji ktory sa dostal do cievky. Tu som nerozoberal kedze je to lisovane no poriadne som ju vystriekal cisticom (t.benzin) rozkyval, vyfukal stlacenym vzduchom a na koniec do nej natlacil sprej na kontakty. Starter startuje zatial ziadny problem.
  12. Tak som tu zas, test s odpojenim kablika som neskusal. Kedze mi zatial dalsiu poistku neodpalilo zdalo sa mi to zbytocne. Avsak dalsi postreh startovania asi dva dni boli take ze po otoceni klucika len nejake cuknutie, asi sekunda ticho a zacal tocit no a naskocil. Samotne tocenie bolo uplne normalne jak nova baterka keby bola. Tie kontakty na cievke boli potecene olejom, vystriekal som to cisticom (zrejme technicky benzin) nechal odparit a potom nasledoval sprey na kontakty. Po asi hodine som isiel nastartovat, start bol este ako predosle cize cuklu a potom tocilo. No dnes rano uz cuknuti nebolo, zacal hned tocit. Odstavil som v praci, ked som poobede odchadzal z prace starter zacal hned tocit a kym som prisiel domov este asi 4 starty a uplne v pohode. Tak neviem ci to teda bolo tym olejom na svorkach? Kazdopadne som starter zhodil, mam ho vcul rozobraty no na oko nevidim nic zle. Akurat zasvinene jak svina vsetko aj okolo uhlikov vsetko cierne. Uhliky su asi tak polovicne, hovorim si ze uz ked to mam rozobrate ze ich vymenim... Tu sa mi ale naskyta otazka ako? Tie dva co su na tom kryte sa vymenit nedaju? Vymenit len tie dva a dva ostanu stare?
  13. OK tak ak sa zajtra k tomu dostanem dam vediet zatial diky...
  14. Tak potom mam odpojit ten horny hruby na obrazku je oznaceny B+
  15. No ja tam ma dva jeden hruby a druhy tenky...ten hruby je teda kcomu?
×
×
  • Vytvořit...