Přejít na obsah

HORAL406

Uživatel
  • Počet příspěvků

    104
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Vrchlabí
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

2 076 zobrazení profilu

HORAL406's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. HORAL406

    Zadní tlumiče

    Děkuji. Byla mi též doporučena značka SACHS, takže se uvidí podle ceny...
  2. HORAL406

    Zadní tlumiče

    Nikdo neporadí??
  3. Dobrý den! Při výměně výfuku jsem zjistil, že teče tlumič. Otázka zní - může někdo poradit podle mého VIN jaké je číslo náhradního dílu a gumových dorazů? Co jsem hledal, tak se samotnými tlumiči by problém nebyl, jsou stejné,ale těch gumových dorazů jsem našel několik druhů. Jinak, je nutno koupit k výměně ještě něco jiného?? A prosím ještě o radu jakou značku raději nekupovat. Děkuji za odpověď.
  4. Procínování pinů nikam nevedlo-koster . No jsem zvědav kdy se to zase ozve.
  5. Vyřešeno! Konečně byl čas na to mrknout. Oba piny ke kostřícím drátúm na světlech byly vizuálné špatné,ale problém se vlastně vyřešil pouhou kontrolou pojistek. Sice žádná špatná nebyla,stačilo jen očistit. Nicméně podle elektrikáře bude spíš problém v samotné kazetě pojistek, zatím neřeším, vše jede. Zavírání kufru vyřešeno pouhým popohnáním pružiny zámku a promazáním... Děkuji za reakce ;-)
  6. Tak pojistkama to nebude, včera večer jsem rozsvítil světla a lampy se rozsvitily, ale začali mrkat a opět pohasly. Že by kostra? Je někde primo u lamp? Poradi prosím někdo ještě co by mohlo být s tím zámkem kufru??? Děkuji
  7. Aha. Tak koukám že doufám špatně. Děkuji za radu
  8. Tak něco jsem už vygooglil, měla by to být pojistka č. 3 v palubní desce... Doufám
  9. Dobrý den! Dnes ráno jsem po delší době sedl do auta a ejhle -nesvítí ani jedno zadní světlo, přičemž po sešlápnutí brzdového pedálu se světla rozsvítí. Žárovky by měly být v pořádku, měnil jsem je nedávno. Takže asi pojistka,že? Jen nevím která by to měla být. Poradí někdo?? Navíc se rozhodl stávkovat i zámek kufru, víko nejde ani zaklapnout, co s tím? Rozebrat tapacír deklu a něco promazat? Samotný mechanismus zámku je funkční, po stlačení dálky je slyšet snahu o zamčení. Děkuji předem za fundované reakce ;-)
  10. Zvláštní...já měnil baterii v klíči na new MUX verzi a nic nebylo potřeba párovat či nastavovat....
  11. HORAL406

    správný tlak pneu

    Foukám cca 2,5... 2.3 je podle mě fakt málo, guma je rozpláclá...
  12. Tak hadici jsem koupil novou za 480Kč a auto jede jak má a vůbec nehulí.... super! ;-)
  13. Díky! Taky jsi měl velkou ztrátu výkonu? Intercoler jsi ucpaný neměl?? Na kolik tě vyšlo turbo?? Asi mě taky časem čeká.... ale oleje u mě zas tak moc není...
  14. Zdravím club! Jednoduchá otázka-je možné, že díky prasklé horní hadici od turba ke coleru se vyskytne kouřivost a ztráta výkonu? Palubák žádnou hlášku nevyhodil. Otázka druhá-proč hadice praskla? Může být přícpaný intercoler a tudíž je moc vysoký tlak v hadici? Z prasklé hadice vylítal olej, kde se vzal? Špatné turbo?? Dík za rady!
  15. HORAL406

    Vrzgajúce tlmiče?

    To samé... měním kvůli tomu tyčky sbíhavosti, náklady do litru i s prací plus geo. ..
×
×
  • Vytvořit...