Přejít na obsah

pavel.hyks

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 5008
  • Rok výroby
    2010

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Město
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pavel.hyks's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. Jo, dá se posouváním zadních sedaček i docela zvětšit kufr... Na dvou krajních děti, a prostřední se šoupne co nejvíc dopředu. Vůbec je to v tomhle, třeba proti Rifteru, prostě víc osobák - i délka sedáku a sklon opěradla v druhé řadě je výrazně lepší. Kdyby Peugeot vzal karoserii téhle 5008, a dal do ní všechno aktuální, to by byla lahoda
  2. Jj, i dvě sedačky a mezi ně dospělák.
  3. Zdar! Po opravě zadního nárazníku nám pískají za mokra dva prostřední zadní senzory... Už 2x se s tím pokoušeli v autor. servisu něco dělat, pokaždé rekonfigurace v počítači, a nic. Naposledy už přišli s tím že bude potřeba je asi vyměnit, že tam někam teče; ovšem 2,8k za jeden. Nevíte někdo jestli se dají koupit neoriginál? Bude tam pasovat třeba tohle? https://www.euautodily.cz/dil/aic/18943563 P5008 2.0hdi 2010.
  4. Ok, díky za info. Mám rezervu a v TP 7 míst - takže to asi za ty komplikace nestojí.
  5. Přesně, kvůli místu. Máme auto od března a sedačky jsme nepoužili, až na jednu světlou vyjímku, nikdy... Zkusím se na to blíž podívat. Otázka taky jestli pak nebude problém na technický, když by tam člověk přijel bez nich.
  6. Ahoj, nezkoušeli jste někdo tu třetí řadu vyndat? Jde to jen se šroubovákem, nebo je to na flexu? ;-) P.
  7. Ahoj, koukal jsem že tu někdo zmínil přehrávání audia přes Bluetoot streaming - nevíte někdo jestli to už u RNEG jde? Nechce se mi pouště do upgrade firmware pokud tam tahle funkce nebude ;-)
  8. Zkusím se zeptat tady u vás ve vlákně - mám RNEG v 5008 z roku 2010. V možnostech rádia nikde nejde nastavit streaming přes bluetooth. Co jsem koukal v návodu k autu, tak mi tam chybí celá jedna položka menu. Když telefonuju, tak třeba navigace telefonu žvatlá z rádia, takže technicky to problém podle mě nebude. Otázka zní - přidá tam tu možnost update firmware v rádiu? Nebo to prostě u téhle verze, co ani nemá USB, nejde?
  9. pavel.hyks

    Obrazovky v opěrkách

    Koupil jsem min. týden 5008 s obrazovkama a přišlo mi škoda je nevyužít. Mám tedy tip, který funguje skvěle a za pár korun - Rapsberry Pi, první verze, která má S-Video výstup. Malinu najde leckdo doma, nebo na aukru se dá za cca 500,- koupit, k ní malé repráčky z alzy (Arctic S111 za tři kila) napájené z USB, klávesnici nebo dálkové ovládání z aliexpressu za jednotky $ a nakonec nabíječku s 2x usb pro počítač + repro. Celé se to dá poskládat za pár korun a výsledek je podle mě super.
  10. Takže když ji jemně vypáčím, tak by měla vyskočit? A zůstane pouze na napájecím kabelu?
  11. Rozdělat jsem to zkoušel, ale nevím jak na to. Uprostřed zásuvky je šroubek (hvězdička), ale i když s ním kroutím sem a tam, nic se neděje...
  12. Je to tak, zásuvka už na tom není nejlíp. Dá se s ní už i otáčet a pokaždý když vyndavám nabíječku, tak mám pocit že zásuvka půjde za ní...
  13. Ahoj, máte někdo tip na výměnu zásuvky zapalovače, případně i kde se dá koupit? Našel jsem tu na fóru fotky z rozmontování středového panelu u 407; a někdo se tam zmiňoval, že stačí šikovně zalovit a celé se to vyndá. Nabíječka na telefon už tam drží jen na dobré slovo, aby dobíjela, musím s tím chvilku kynklat ze strany na stranu a i potom to celé drží dost nejistě.
×
×
  • Vytvořit...