Přejít na obsah

reditel07

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Sokolov
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

1 340 zobrazení profilu

reditel07's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Dobrý den, zajímal by mě počet vyrobených 406 podle motorizací. Nemá někdo nějaký odkaz, kde bych to našel? Sem tam v inzercích pokukuju po 406 2.2i 16V a je jich jako šafránu. Tak mě to zajímá, jestli jich udělali tak málo nebo jak? Dík. A mám na mysli sedany
  2. Kupoval jsem to u K+B Elektro expert Sokolov. Ne u PT Elektro. Vyzkoušel jsem to hned, ale protože mi to nešlo, nechal jsem to na později. Říkal jsem si, že něco dělám blbě. Ani ve snu mě nenapadlo, že to spolu vůbec fungovat nebude. Mě vadí ten přístup, žádná odpovědnost.
  3. Nejde ani tak o to kilo jako o princip. Tu telku jsem kupoval společně s klávesnicí. A prodavač mi jí k té televizi doporučil. Že to ten mamlas neví, že to není kompatibilní, už přece není moje věc. Vadí mi, že tam nikdo necítí nějakou odpovědnost. Prostě to nejde, tak sorry a jdi do prdele. Už jsem se s tím smířil a poučil se. Ale sere mě to.
  4. Ahoj, mám takový problém, zajímalo by mě, jestli se s tím už někdo z vás setkal a jak to řešil. Koupil jsem SMART TV a k ní i bezdrátovou klávesnici. Na dotaz přítelkyně, jestli spolu budou komunikovat, prodejce řekl, že samozřejmě. Jelikož jsem neměl v úmyslu zboží vracet, veškeré obaly jsem vyhodil. K reklamaci bych je stejně nepotřeboval, sami mi to v obchodě potvrdili. Po pár dnech jsme zjistili, že klávesnice se nechce k naší nové televizi připojit. A když už, tak funguje pouze "posuv kurzoru prstem" (nevím, jak se tomu říká), ale klávesnice ne. Po návštěvě obchodu mi klávesnici odzkoušeli na jiné televizi a vše fungovalo. Tak říkám, ať jí zkusí na televizi, jakou máme doma. A ejhle, klávesnice nefunguje. Další reakce prodejce byla rychlá. Na dotaz: "A máte od toho obal?" říkám, že ne. Neměl jsem v plánu zboží vracet, tak na co obal? Jenže bez toho obalu mi to nechtějí vyměnit. A ať si to prý vyřídím s prodavačem, co mi to prodal. Pan prodavač se tuze divil, že to nefunguje a nabídl nám, že klávesnici vezme do komise, prodá jí o 100,- levněji, že nemá obal a peníze nám dá. Ta klávesnice stála 1100,-. Ten rozdíl 100,- jde za mnou... Podle mě to je normální reklamace nefunkčního zboží. Že ta klávesnice funguje na jiné televize a ne na tu mojí přece není můj problém. Z mého pohledu je to prostě nefunkční zboží. Co si myslíte vy?
  5. reditel07

    Sedačka-prosezené sedáky

    Já myslím, že se to nevyplatí. Za tu renovaci vypálíš takovou palbu, že je určitě lepší koupit novou. Spíš bych se u nové sedačky zaměřil na kvalitu zpracování sedáků. A nešetřil bych na ní. Když chceš kvalitu, tak třicet tisíc je tak začátek. Já v nábytku 8 let dělal a vím, že dobrá sedačka pod 30 000,- je spíš zázrak. Dneska je to samá AKCE a kvalita v prd...
  6. Děkuji za vyčerpávající odpověď
  7. Ahoj, rád bych se zeptal, jak si olej do převodovky nalil. Na převodovce je jen výpustný ventil úplně dole a (asi) odvzdušňovací ventil nahoře. Tak kudy? A čím si povolil výpustný ventil? Já na ten čtyřhran nic nesehnal... Můj dotaz je možná trochu přiblblý, ale já to fakt přesně nevím Díky.
  8. reditel07

    Peugeot 106 - přední světla

    Díky, zkusím to. Taková blbost... Připadám si jako lopata
  9. reditel07

    Nějaké tipy jak přestat kouřit?

    No ve skutečnosti podvědomě přestat nechceš. Musíš v sobě cítit, že to chceš, ne si to jen říkat. Přesně takhle jsem to zkoušel já, řekl jsem si, že teď přestanu. Ale nešlo to, uvnitř sebe jsem cítil, že tomu sám nevěřím. Makám jako prodavač u mobilního grilu. Tak 10 hodin jsem na prodejním místě. Z toho čistýho času makám tak 5-6 hodin. Zbytek stojím u čumím po okolí. A čas jsem vyplňoval kouřením. Ani mi to nechutnalo, jen jsem zabíjel čas. A jednou jsem si řekl, že přestanu. A byl jsem v prdeli, nevěděl jsem, co s časem, furt jsem jen myslel na cigára. Vydržel jsem tak dva dny a běžel sem si pro ně. Protože jsem uvnitř sebe nevěřil, že to dokážu. Že dokážu to volnou chvíli v práci vyplnit něčím jiným. Tak jsem prostě hulil dál a furt myslel na to, že přestanu. A čekal na ten správný okamžik. A ten přišel. Cítil jsem, že teď to zvládnu. A zvládám to už přes rok. Musíš to cítit v sobě, věřit tomu, ne o tom jen plkat. To je na nic, to radši kuř dál, budeš mít aspoň klid.
  10. Ahoj, potřebuji poradit. Mám P106 II a zlobí mi přední světla. Otočím páčku a svítí jen pravé, klepnu do levého a rozsvítí se. Vypnu páčku, za chvíli zapnu a svítí jen levé, pravé ne. Klepnu do něj a rozsvítí se. Zkusím to znovu, funguje. Po chvíli to zkusím znovu a nesvítí ani jedno. Klepnu do obou a rozsvítí se. Když jsem zkoušel zahýbat s dráty vedoucích do patic, nepomohlo to. Až to klepnutí. Co s tím? Děkuji za rady.
  11. reditel07

    Nějaké tipy jak přestat kouřit?

    Mě je 34 let. Kouřit jsem začal ve 20. Po devíti letech jsem poprvé přestal, jen tak, z ničeho nic. Dokouřil jsem poslední cígo v krabičce a konec. Nejdřív jsem měl super pocit, po 3 hodinách mě přepadl strach, co bude dál. Už žádný cigáro... No po pár silných \"absťácích\", který ale nikdy netrvaly víc než 2 hodiny, jsem tu chuť překonal. Intenzita těch \"absťáků\" se snižovala a snáze se to zvládalo. Člověk nakonec začne myslet na něco jinýho a na tu chuť zapomene. Vydrželo mi to 2 roky. Pak jsem změnil práci, nové prostředí, více stresu a začal jsem znovu Teď už nekouřím rok a bylo to o mnoho snazší přestat. Člověk už ví, co ho čeká. Hlavně jsem chtěl přestat. Ale to samo o sobě nestačilo, nekouřil jsem 3 dny a už jsem si běžel pro krabičku. Cítil jsem, že chci přestat, ale potřeboval jsem nějaký impuls. A pak mi jednou volá žena do práce, že přestává kouřit. A to pro mě byl ten impuls. Přestal jsem taky. A první tři týdny mi to ani nechybělo. Až pak to přišlo, ale už to nebylo tak hrozný. Motivovalo mě i to, že mi pořád zbývaly peníze. Denně jsem ušetřil 80-160 Kč. Chci tím jen říct, že člověk musí chtít přestat, ale zároveň musí počkat, až přijde ten \"správný\" okamžik. Musí to cítit v sobě. Jinak to nemá smysl.
  12. reditel07

    Reklamace ložisek

    Tuším, že nebylo.
  13. reditel07

    Reklamace ložisek

    Jen pro upřesnění, ta lešenářská trubka měla asi 1,5m. Až ty ložiska vyměním, tak pak snad zjistím, co je zničilo.
  14. reditel07

    Reklamace ložisek

    Tak s tou maticí by mě to ani ve snu nenapadlo No, aspoň už vím pro přístě...
  15. reditel07

    Reklamace ložisek

    Pokud tím dotáhnutím na \"krev\" myslíš utáhnutí té velké matice, co je v kotouči, tak tu jsme utahovaly přes lešenářskou trubku. Tak jako na \"pocit\", že to je akorát...
×
×
  • Vytvořit...