Přejít na obsah

Robert34

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Robert34's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Robert34

    Závada na elektroinstalaci

    Některé jsou v češtině,ale máš pravdu většina byla v němčině,anglině ....Budu muset si to to cd od fusio taky zakoupit. Co ten centrál nedělá Ti to v zimě taky... Když jsem tam byl s tou elektrikou ,tak tam přijelo tágo 605 srdt na opravu a ten taxikář říkal,že mu to v zimě dělá taky. Zatím čus.
  2. Robert34

    Závada na elektroinstalaci

    Zdarec piloti.. Opraveno. U otáčkoměru byl doopravdy problém v řídící jednotce EGR. Cyklovač stěračů vadné relé a u palivoměru přerušený kabel mezi přístrojovkou a svorkovnicí,která je pod kobercem u řidiče... Tady jsou tři svorkovnice a je tudma vedena kabeláž. Ten maník dělal přímo v peugeotu,ale ted maká soukromě. Bylo vidět,že ví o čem je řeč... Má taky spousta knížek na 605.. Lamal jsem ho na okopčení,ale není s ním řeč. Podle těch návodů je to paráda hledat možné příčiny závad. Zatím čus a díky všem za informace.
  3. Měl jsi pravdu... Otáčkoměr už šlape byla ko řídící jednotka EGR. Díky za radu zas jsem chytřejší.
  4. Robert34

    Central

    Zdarec draku,úkol splněn... Pro Tvůj klid a přehlednost.
  5. Robert34

    prahy

    Tak to neni tak daleko.Já to mám 100 do Prahy. Jezdívám do Mostu za kamošem pro auta. Zjistím cenu a dám vědět.
  6. Robert34

    prahy

    Kdyby byla rozumná cena,tak by se to vyplatilo nee? S kama jsi? [upravil dne 4.9.06 Robert34]
  7. Robert34

    prahy

    Zdarec,taky mě to čeká,ale jen levá strana.. Měl jsem před šesti roky bouračku a ted jsem zjistil ,že levý práh je ko. Volal jsem známému co mě dělá auto a říkal,že ho vyřízne a podle něj nechá udělat nový.. Z nějakejch vraků to nemá cenu. Zjistím cenu a dám vědět.
  8. Zdarec. Našel jsem konečně,tady u nás na Vysočině maníka,který dělá autoeletriku na 605. Ve čtvrtek tam jedu. Nejde mě otáčkoměr,palivoměr,cyklovač stěračů a ted i klaxon.. Jde to vše občas. Jestli se mu to podaří,budu Vás informovat nad možnýma příčinama. Jak sám říkal 605 má moc fajne eletriku:( Ale jináč jsem s ní moc spokojený.... Zatím bando. Robert.
  9. Zdarec piloti vládních vozů. Když je zima a ta už přijde brzy blbne mě centrál. Nejen,že se nemůžu dostat do auta,ale když se to podaří,tak nejdou zase zavřít dveře. Musím je držet a až je v autě teplo,tak se teprve zavřou a drží. Dělá to u všech dveří. Taky záleží jaká je venkovní teplota. Zámky,táhla atd jsou promazaný... Konektory prostříkaný.Nesetkal se s tim někdo .Kamoš co měl bavora,tak mu to dělalo taky. Zatím Robert. [upravil dne 8.9.06 Robert34]
  10. Dobře díky.. Kdybych měl cestu,tak se ozvu... Jináč na ni nedám dopustit.
  11. Tož zdarec,zkoušel jsem všechny možnosti,ale pořád nic... Byl jsem i na vrakáči a zkoušel jsem prohodit palubku,ale tou to asi nebude. Napájení od pojistky je taky ok. Mám za to,že bude zakopanej pes v té řídící jednotce,ale tu na vrakáči neměl. Otáčkoměr,mě tak moc netankuje,ale palivoměr a cyklovač mě štve.... Jináč díky.
  12. Je to 2,1 TD z roku 03.Mám ji už 10 let a najel jsem na ni přes 200 tisíc bez problému.... Ale ta elektrika mě štve. [upravil dne 8.9.06 Robert34]
  13. Ahoj ve spolek,nesetkal se někdo se závadou,která mě trápí delší dobu? Jde o závadu otáčkoměru,palivoměru a cyklovače stěračů... Štouralo se v tom spousta mechaniků a závěr žádnej. Nespraveno. Jde to vše občas. Třeba se s tim někdo setkal.Díky za odpověd. Není tady někdo z Vysočiny.. [upravil dne 8.9.06 Robert34]
×
×
  • Vytvořit...