Přejít na obsah

rs8

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2002

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Plzeň sever
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

rs8's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

2

Popularita

  1. rs8

    1.6 16v nestartuje

    Ještě se zeptám, při výměně BSM jednotky musí sedět cele číslo nebo stačí jenom ten konec napr .B5 a výrobce?
  2. rs8

    1.6 16v nestartuje

    VF33HNFUC82583978 Mne spíše zaráží proč to tak je.
  3. rs8

    1.6 16v nestartuje

    Zdravím, tak tady jsou chyby P3014 Potenciometr škrtící klapky-zkrat na plus pól baterie/kostru P0121 Obvod snímače A polohy škrtící klapky/pedálu- rozsah provozních hodnot P122 Obvod snímače A polohy škrtící klapky/pedálu-nízký vstupní signál P1157 Klapka ovládána motorem zkrat na kostru P0202 Obvod vstřikovače- chybná funkce- válec 2 P0201 Obvod vstřikovače- chybná funkce- válec 1 @inoxing U vstřiků u tohoto motoru není moc reálné je špatně připojit prohozením,jedině že by v hlavním konektoru byli přehozené dráty což by bylo ale divné ale určitě to ještě pr jistotu zkontrolujeme ten snímač na setrváku jsme kontrolovali a jelikož máme dva tak zkoušeli oba. Rozvody by měli být ok, protože motor před vyjmutím běžel v poho.
  4. rs8

    1.6 16v nestartuje

    Motor se měnil jako celek ze sáním a vstrikama z původního se tam dalo jenom čidlo klepání, klapka a muselo se přehodit připojení vstriků protože neseděl konektor od svazku. Bsm a řídící jednotka se neměnil. Diag jsem použil kopii wow. Chyby zítra doplním.
  5. rs8

    1.6 16v nestartuje

    Zdravím pánové, po výměně motoru v 307 1.6 16V motor NFU nejsem schopen nastartovat, auto má snahu i chytnout ale k samotnému rozběhnutí nedojde. Na diag. to psalo závadu s klapkou což je ale divné protože tam byla klapka s funkčního motoru. I tak jsme sehnali klapku jinou výsledek pořád stejný, auto točí ale nechytne. Jediné co mne v zoufalství napadá je imo. v klíči a nebo jednotky. Dnes když jsme ještě něco zkoušeli tak přibyli chyby první a druhý vstřik něco s el. Chyby nejdou smazat. Jediné co jsme dokázali složit ze dvou v uvozovkách funkčních aut jedno nefunkční. Možná mne tady přivedete ještě na nějaký nápad. Popřípadě kdyby se našel někdo z okolí Plzně.
  6. rs8

    oprava ruční brzda

    Zeptám se tady i když se to přímo netýká ruční brzdy,zjistil sem že mi teče zadní třmen pravděpodobně kolem hřídelky na které je mechanizmus ruční brzdy.Nedělal to už někdo?Půjde to spravit opravní sadou a nebo radši vyměnit celý třmen.V případě opravy,či už výměna celku nebo jenom repase,jak je to s odvzdušnšním když má auto ABS,půjde to klasicky nebo jedině servis?U té repase mám obavy aby ta hřídelka nebyla moc orezlá a tým pádem ta opravná sada byla k ničemu.Dík za odpovědi.
  7. rs8

    pružina

    Takže po spoustě telefonování a pár zrušených objednávkách jsem nakonec s klikou sehnal v Autobenex poslední dvě,měli je tam pro někoho odložený,ale že si to rozmyslel.Jsou výrobce LESJÖFORS (nic mi to neříká),jen mne zaráží že zrovna od tu toho výrobce sou u každého modelu pod jiným kódem,kdež to Kayaby mají stejný kód pro C8,P807,F.Ulyss,L.Phedra.Zrovna ty moje sou pro Fiat Ullysse a nevěřím že jich výrobce vyrábí pro každý model zvlášť.Kdyby k tomu někdo věděl něco víc tak napište.Jinak pružiny sou bez barevného označení.
  8. rs8

    pružina

    [upravil dne 20/5/13 05:47 od rs8]
  9. rs8

    pružina

    Zdravím,autodíly-online jsem zkoušel jen mne nenapadlo se podívat i na C8 a Peugeot.Předpokládám že u stejné motorizace budou pružiny zaměnitelné takže vezmu pružiny na C8 nebo Pažouta a je to vyřešeno.Jinak ty praskli nebyli nijak popsané měli jenom barevné označení žlutá a fialová.Ještě jednou dík za tipy.
  10. rs8

    pružina

    Dobrý den.Nemáte někdo typ na pružiny,bohužel mi bouchli obě.Kyb nikde nejsou,Monrou tam dávat nechci,jako poslední možnost si nechám originál.Dík za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...