Přejít na obsah

Quido

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

O uživateli Quido

  • Datum narození 24.11.1980

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    2003

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Suchdol
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Quido's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Quido

    koupě 406 2,2 hdi

    Nevím, jestli není pozdě na reakci, ale taky přidám trošku ze svých zkušeností. Na 2,2HDi už jezdím přes 7 let a ve třech autech ( 2x 406 a jednou C8), kromě vadnýho vysokotlakýho čerpadla na C8 jsou ty motory uplně v poho. Dávám jim to, co potřebují a jezdím pořád :-)
  2. Zdarec chlapáci. Mám taky problém s větrákem, najednou přestal foukat, pojistka OK, motor se na přímo taky točí a předřadný odpor (doufám, že jsem to napsal správně) jsem tam měl z funkčního auta a taky nic.... Nenapadá vás co s tím??? Jo a doplnující info: napětí z resistoru jde normálně 14 volt, ale větrák se netočí. Dík za radu.
  3. Ahoj, trošku oživím toto téma Peugeot 406, 2,2 HDI , 2001. Tachometr funguje jen při sešlápnutí brzdy a auto hlásí nesmyslnou hlášku o nedostatku brzdové kapaliny. Prvotně mě napadlo vyměnit snímač rychlosti - nepomohlo. Potom přišel na řadu spínač tempomatu a byl klid, ale ne na dlouho Cca po roce se chyba objevila znovu, odpojený snímač spojky a brzdy pro tempomat a nic... Už nějak nevím, co dál... Dia nic nehlásí... Nevíte někdo, co s tím?
  4. Quido

    rt3 a display

    Zdárek:-) potřeboval bych malou radu.... Mám C8 s radiem rt3 a předchozí majitel prý aktualizoval soft a od tý doby hraje potichu radio, aktivoval jsem si aux a ten je na tom stejně, přitom cd hraje nahlas..... Nemá někdo zkušenost?
  5. Quido

    xenonová výbojka

    Ok, díky za vysvětlení, takže: paraboly jsou OK, takže by mi mělo pomoct koupit třeba Philips 4300K a mělo by to svítit v poho????? Ještě budu z jara leštit skla světel a potom už by to mělo svítit jako nový:-) Jen na vysvětlenou: všechny mé úvahy plynuly z porovnávacích obrázků v eshopu, podle kterých to budí dojem, že 6000K je nejjasnější, proto ty trošku hloupé otázky:-)
  6. Quido

    xenonová výbojka

    Díky, jde mi jen o to, když tam budu mít 4300k, jestli ji mužu vyměnit za 6000k, nebo jestli to má třeba jinou patici?Přijde mi, že mi to strašně málo svítí
  7. Quido

    xenonová výbojka

    Ahoj, mám taky jeden dotaz... Jakou má mít svítivost? Díky
  8. Quido

    Diagnostika Kolín a okolí

    Tak uz jsem si ji pořídil, tak kdyby někdo potřeboval, tak stačí říct:-) Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk
  9. Quido

    Diagnostika Kolín a okolí

    Nazdar klucí, potřeboval bych napíchnout citroena v okolí Kolína.... najdu zde nějakou dobrou duši?
  10. Quido

    od motoru píská

    Ahoj, sice to není přímo k tematu, ale třeba mi poradíte.Po výměně rozvodů na 206, 1.1i, rv99, se začal odněkud od řemenic ozývat zvláštní zvuk, jako by občas drhla řemenice o kryt. Myslel jsem že je to vadná pumpa, ale ani po výměně to nepřestalo. Nenapadne někoho, co by to mohlo být?
  11. Quido

    Peugeot 206, 1,4 Hdi blbne tachometr

    Měl jsem podobný problém na 406, občas nefungoval tachometr, potom už nešel vůbec a začala se objevovat hláška o nedostatku brzdové kapaliny. Vyměnil jsem čidlo, dolil brzdovku a nic, až, když sem zkusil odpojit spínač tempomatu, všechno přestalo, tachometr funguje jak má a o brzdách už taky nevím. Snad ti to pomůže:-)
  12. Ahoj, mužu poprosit o výbavu dle VIN? Díky :) VF3EB4HWB13046054
  13. Quido

    Spotřeba 406 2,2 HDi

    Taky se přidám se spotřebou :-) jezdím většinou po kolíně, občas kousek dál a momentálně jsem na 6ti litrech. A to se mi moc nezdá motor.. Quido 8 měsíců stál, tak je asi trošku zatuhlej :-)
  14. Quido

    Svetlá výška vozu

    Taky se připojím k debatě:-) Třeba mě se zdá Quido taky strašně vysokej, hlavně vpředu.... vzadu sem našel pod perama asi 3cm silonový podložky, ale vepžedu nic není a opticky je to prostě strašně vysoký.... když se kouknu na jiný..... sice sem tu na foru našel soupis pružin i s označením,ale nikde nemužu najít, který pera mají jakou výšku:myslim
  15. Tak nakonec namontován universal a díky Ferry a jeho schematu plně funkční :-) Díky Ferry:super
×
×
  • Vytvořit...