Přejít na obsah

Hrušková

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406
  • Rok výroby
    1997

Profilové informace

  • Město
    Vyškov
  • Stát
    Česká republika

Hrušková's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. Četla jsem postup \"domácí\" diagnostiky pro 309. Lze něco podobného udělat i na 406?
  2. Hrušková

    Budíky - tachometr

    Já jsem měla stejný problém.Celá palubka prošla kontrolou a byla v pořádku. Tak jsem koupila novou a tam blblo tacho znovu. Nakonec to bylo to čidlo. Teď to funguje dobře.Nech to čidlo znovu proměřit. Kdyby to bylo v té palubce a nepřišli jste na to, budíky vyměň. V případě zájmu jedny mám. S hodinami.
  3. Hrušková

    Porucha palubnej dosky

    měla jsem podobné problémy.v počátku to vypadalo na budíky. nechala jsem proměřit veškeré spoje na desce palubovky. problém byl ve studených spojích. Pak to fungovalo dobře. Po čase mi přestalo ukazovat tacho. Vše ostatní šlo.Závada byla ve snímači rychlosti na převodovce.Jelikož Ti dělá problémy více věcí, zkus ty studeňáky.Mělo by to pomoci.
  4. Hrušková

    páchnoucí topení

    Kapalina neuniká. Topí to dobře a kabinový filtr jsem také čistila. Je suchý a v pořádku.Možná se ptám blbě, ale jak desinfikovat?
  5. Hrušková

    Cyklovač

    měla jsem stejný problém. Stačí rádio rozdělat, zjistit jaké jsou tam diody a koupit je nové. Jelikož jsou z části řazeny v serii, stačí jedna vyhořelá a .... Dá se taky zvolit barva. Lepší je koupit čiré - ty, které se po zapnutí zbarví.
  6. Nemám klimatizaci. Při zapnutí topení je v autě nepříjemný zápach. Toto trvá cca 10 vt. potom zápach zmizí. Dělá to při každém zapnutí. Má s tímto někdo zkušenost? Děkuji.
  7. Hrušková

    otáčky 406

    lanko jde volně,je promazáno, vyčistila jsem i krokový motorek. je to stále stejné.
  8. Mám problém s otáčkami.Jedu-li na 3000 ot, vyřadím, ot. spadnou na 2200 ihded a potom pomalo(asi 5vt) až na 950 ot. Níže už ne. V čem může být chyba?
×
×
  • Vytvořit...